- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Canim sen daha doktora gidip gostermedin demi filmi? o da direk kestirmis tuplerde sorun var nedir sorun? tekrar hsg oneriyor neden. boyle pat diye bir cevap. canim hemen karalari baglama dur bakalimKızlar moralim çok bozuk Bülent tıraş cevap yazdı sorun var demiş tüplerde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-filmi.966018/#post-48785977
Evet canim yaaa insallah sende transferinden sonra guzel haberler alicaksin insallah canimAyy süper yaa çok sevindim canımmDarısı kalp atışlarına inşallah
Ne güzel bir sürpriz:)
almıyorlar mı kistleri?Ama düzenli adet olmak güzel bişey pkoda sadece hormonal bi sıkıntı olabilir sen bide usg ye git bu sonuçlarla kist olmasın gerisi hallolur canım ya benim sağ taraf kist dolu beş altı tane var irili ufaklı
Perşembe günü randevum bakalım o ne diyecek keyfimi kaçırdı ya sorun ne onu bile yazmamisCanim sen daha doktora gidip gostermedin demi filmi? o da direk kestirmis tuplerde sorun var nedir sorun? tekrar hsg oneriyor neden. boyle pat diye bir cevap. canim hemen karalari baglama dur bakalim
Canım adı kist ama zararsız gelisemeyen folikullerin yumurtalikta kalması yani 4-5 mm olup kalan folikul hiçbi zararı yok aslında yumurtlama olduğu sürece sorun olmaz pko tam anlamıyla demek için tuylenme aşırı kilo alımı düzensiz adet hatta ilaçsız adet olamama vs vs bunlar yoksa korkma canım inşallah geçicidiralmıyorlar mı kistleri?
Canim 2 gun daha sabret bakalim iyice sor bu yorumu da söyle. sana orada tupler acik demislerdi sonucta. bir problem olsa orda da soylemezler miydi? olumsuz dusunme canimPerşembe günü randevum bakalım o ne diyecek keyfimi kaçırdı ya sorun ne onu bile yazmamis
Amin canm inşallah çok teşklerAllah anali babali buyutsun canim tebrik ederim rabbim sanada nasip etsin insallah
İnş cnmmCanım adı kist ama zararsız gelisemeyen folikullerin yumurtalikta kalması yani 4-5 mm olup kalan folikul hiçbi zararı yok aslında yumurtlama olduğu sürece sorun olmaz pko tam anlamıyla demek için tuylenme aşırı kilo alımı düzensiz adet hatta ilaçsız adet olamama vs vs bunlar yoksa korkma canım inşallah geçicidir
Kizlarrrrrriki kesem var
Dualariniz desteginiz icin cok tesekkur ederim..kalp atisi 2 hafta sonra..
Rabbim hepinize yasatsin bu sevincleri tez zamanda hepinizin kucagini doldursun insallah benimde insallah
Kızlar hormonlar nasıl ne dusuk ne yüksek yorumlarrr
Hastane den anca çıkabildim. çocuğu da rutin kontrole getirmiştik.bütün tahlilleri yaptırdım. Allaha şükür hepsi normal çıktı. yumurta takibi yapacak. tek şanssızlığım çatladı mı diye bakamayacak il dışında olacam ozaman dedi... bu ay döngü niye bu kadar uzadı dedim olabilir doğal dedi. vucut anca toparlanmıştır dedi..inşallah bu ay yüzümüz güler. amh test sonucum haftaya çıkacak. kan alıp Ankara ya gönderdiler. söylediğim bütün tahlillerime baktı doktor ikiletmedi sağolsun... benden bu kadar canım...
Amin canim insallah saglikla gelir bebislerimiz insallah
Yaa ikizler mi geliyor? Çok sevindim canım.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
Lh FSH'a göre çok yüksek. Pko var dimi?
Abla çok geçmiş olsun demiştim bir şey yoktur diye.
Allah bu ay nasip eder inşallah güzel haberi.
@Cok da Seyapmamak Lazim çok geçmiş olsun. Vesilen olur inşallah.
Pko kistleri en masum kistler bence sorun etme onlar folikul halinde kalıyor cok büyüyemeyip catlayamiyor genelde reg ile atılıyor. Ben tam tescilli pko hastasıyim. Benimki genetik diyebilirim. Annemde kız kardeşimde de var. hoc korkutma kendini. Tedavisi olmayan bir dert değil çok şüküralmıyorlar mı kistleri?
Amiin vallaa herkese anlattimAmin kuzum benim insallah nasip olur..rabbim sanada nasip etsin insallah kuzumm
Saol cnm inş doktora gitcez bakalım ne diyecek ne ilaç verecekPko kistleri en masum kistler bence sorun etme onlar folikul halinde kalıyor cok büyüyemeyip catlayamiyor genelde reg ile atılıyor. Ben tam tescilli pko hastasıyim. Benimki genetik diyebilirim. Annemde kız kardeşimde de var. hoc korkutma kendini. Tedavisi olmayan bir dert değil çok şükürsenin kendi kendine çatlayan yumurtan var hem bildiğim kadariyla geç de olsa. O yüzden rahat tut içini. Eşinin de sayısı güzel. Çatlama olduktan sonra gerisi döllenmeye kalıyor artık
Cnm bilmiyorum yarın gideceğiz doktora ins
Burası ateş topiği burdakiler ateş ölçmeden duramazIyi iyi hadi bakalim atlattin o zaman cok sukur .. Topige hist. Sonrasi hep hamile haberleri geldi bu sendede devam eder insallah ☺ Birde su iki ay rahat olsan dereceni kaybetsen etliye sutluye bulasmadan korunma surecinin dolmasini beklesen ☺
Cok şükür gecen hafta keseyi gorduk yarin kalp atimi icin gidicegiz korkuyorum
Amin gülüm inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım...LeYLa_21 canım seninde doktor kontrolü iyi geçmiş, inşallah yumurta takibiyle gelir bebişin.
Sağol gülüm benimde kızımında herşeyi temiz çıktı çok şükür.. inşallah bu ay takip bana uğurlu gelir canım.. Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah...
Cnm klomen dışında birşey kullandın mı sen yada eşinHamdolsun canim rabbim buyuk isteyen dileyen herkese versin mucizelerini.. insallah sende yarin guzel haberlerle gel canim
Hastane den anca çıkabildim. çocuğu da rutin kontrole getirmiştik.bütün tahlilleri yaptırdım. Allaha şükür hepsi normal çıktı. yumurta takibi yapacak. tek şanssızlığım çatladı mı diye bakamayacak il dışında olacam ozaman dedi... bu ay döngü niye bu kadar uzadı dedim olabilir doğal dedi. vucut anca toparlanmıştır dedi..inşallah bu ay yüzümüz güler. amh test sonucum haftaya çıkacak. kan alıp Ankara ya gönderdiler. söylediğim bütün tahlillerime baktı doktor ikiletmedi sağolsun... benden bu kadar canım...
Benim 5 gün sürdü bugün yok gibi gidip banyo yapacağım:)) ilişki yasağı var mı? Bana bşr süre Olmasın dedi.inşsllah herşey gönlüne göre olsun izleme Fırsatı buldun mu ben daha izleyemedim karşı komşudan pc istemem gerekRahimdeki basıklığı düzeltmiş doktor yapışıklık vs birşey yokmuş... geçen sefer bu neden olmaz hamile kalmana demişti , şimdi bu neden olmuştur dedi
Aman neyse işte 10 gün sonraya kontrol verdi, antibiyotik estrofem falan yazdı. eşime de proxeed aldık. 10 gün kanama sürermiş , öyle olursa zaten Ovuyu bu ay kaçırmış oluyoruz ilk hedef bir sonraki ay olacak...
Ara ver o zaman folik asite cnm çok mu yüksek?Kızlar bende vitaminlere baktırdım geçen hafta folat sınırın üstünde çıktı, sorun olmaz değil mi?
ne gibi bir sorun ? Onu da yazsaymış bir zahmet ve niye yeniden hsg ?sanki ha dedim mi yapılacak bşr iş mi? Zaten ucuz birşey de değil.sanki akciğer filmi istiyor.Kızlar moralim çok bozuk Bülent tıraş cevap yazdı sorun var demiş tüplerde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-filmi.966018/#post-48785977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?