- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
sakin sen olumsuz etkilenme cnm senin tedavi yöntemin cok iyi. benimki yine en basit tedavi sekliydikisa protokol taze transfer ben bundan da kaynaklandigini düşünüyorum. 3. kez denersem baska bi merkezde uzun protokol ve dondurulmus deniyecegim. histeroskopi de yaptircam bi dahakine. hatta varsa gebelik aşısı da :)))
Adetten hemen sonra çekmişti doktor benimkini Ankarayi bilmiyorum canim
bence hastalık dısında ve aşırı soguk ve hamam gıbı aşırı sıcak dıdında çok fazla etkilemez . tabi kızlaın fikri ne bilmiyorum. ben byle düşünüyorumVeson sana birşey soracaktım
İki gündür kaloriferi son ayarda yakıyorlar ev çok sıcak gece terliyorum soğuyorum sabah buz gibi uyanıyorum o ateşi etkiler mi?
yeni adın çok yakışmış canım benim uğur getirsinKızlar ben hayalci almina. kullanici adimi degistirdimVeson
aa mikrobu ilk kez duydum. eşimin sperm değerleri cok iyi hizi sayisi morfoloji vs. sence dna hasarina da baktirtsak mi? ben de esim de uzun zamandir bi sürü vitamin vs kullaniyoruz gerci esim düzensiz kullaniyor hep benim hatirlatmamla.Benimde ikinci tüp dondurulmuşlarla kimyasal olmuştu embriyolar kaliteli olmasına rağmen, buradaki tek fark aslında öncesinde uzun süre vitamin kullanmış olmamız. Bende korkuyorum
Bencede tekrar tüpe geçmeden her şeye baktırın cnm. Hatta bize bakılmadı ama bu sperm de bir mikrop a baktırıyormuş Kaan hoca, dna hasarı olmayanlara. Bende forumda okumuştum. İstersen onları da araştır. Hiç sebep yokken olmaması çok can sıkıcı gerçekten
sağol cnm. aslinda kimseye soylemeyince daha rahat geçti insan konusmadikca unutuyor :)) eşimle bile pek konusmadik sanki hic tedavi olmamis gibiydimShinSeGi canim kiyamam sana bizlik bir durum tabiki yok. ama nasil tüm bunlari sakladin icinde yasadin. sen nasil rahat ediyorsan bizim icin de onemli olan o. keske gönül isterdi ki olumlu sonuc olsun. demek zamani var. uzme kendini
Sendemi brütüsssssssssssss
@LeYLa_21 leyloşum sen de şu arada ki (_) yi kaldırsan etiketlemek kolay olurdu bize ya yeri gelmişken söyleyeyim ... hah bugun de nick lere saralım . bir bir konu da fikrimi söylememiştim zaten çok şükür ona da fırsat oldu
Cok sevindim bu sekilde olmasina canim.sağol cnm. aslinda kimseye soylemeyince daha rahat geçti insan konusmadikca unutuyor :)) eşimle bile pek konusmadik sanki hic tedavi olmamis gibiydim
Canım bugün çok daha farklı çıkmış tsh da yüksek ama o da ilaç istemez mi ki evet lh bu defa çok çok yüksek yumurtlama sorunu malesef ki var demekki sende sadece hormonlarda pko var klomenle daha kaliteli bi yumurta gelişip catlatilir hayırlı olsun inşallah tedavin canım ılk defa mi klomen kullanisin inşallah da son olsun gelsin bebeğin canımTSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24
KIZLAR LH BÖYLEYKEN DOĞAL YOLLA OLMAZMIŞŞ
YUMURTLAMAMI HEP ENGELLİYORMUŞ, GECİKTİRİYORMUŞ.
KLOMEN VERDİ, YARIN SABAH BAŞLICAM SABAH AKŞAM KULLANCAM
16 SINDA TEKRAR GİTCEM BAKALIM NOLUCAK
AŞILAMA YAPIYORUZ BU AY NE ÜCRET KONUŞTUK NE BİŞİ NASIL OLUCAK BİLMEM.
AŞILAMADA BİR CİHAZ TAKIYORLARMIŞ BİLMİYORUM BEN YAPABİLİRMİYİM ONU.
16SINDA GİDİNCE O ALETLE DENİYCEKMİŞ.BAKALIM
Galiba bende bamile değilim. Nedense öyle hissediyorum. Akıntı filan ylk acaip kuruyum. Bugün baktım bata 3 ya da 4gün kalmış.
iiz canım senin parmaklı bir testin vardı ya o nasıl yapılıyordu?
normal canım o mınıcık şeyler takılmayın genele bakın yedığın içtiğin her şey ıdrarı etkıler. burada kimyacı kızlar vardı . söylesenıze kızlarKizlarVeson canlarim numaralara dikkat edin. 7de koyuydu 8nde acilma oldu 9u yine koyu. boyle olmasi normal mi?
aa mikrobu ilk kez duydum. eşimin sperm değerleri cok iyi hizi sayisi morfoloji vs. sence dna hasarina da baktirtsak mi? ben de esim de uzun zamandir bi sürü vitamin vs kullaniyoruz gerci esim düzensiz kullaniyor hep benim hatirlatmamla.
Amin canim cok sagol darisi basina gulumMelissa81 hayrlısı olsun canm çok sewindim sağlıkla kucağına alırsın inş
TSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24
KIZLAR LH BÖYLEYKEN DOĞAL YOLLA OLMAZMIŞŞ
YUMURTLAMAMI HEP ENGELLİYORMUŞ, GECİKTİRİYORMUŞ.
KLOMEN VERDİ, YARIN SABAH BAŞLICAM SABAH AKŞAM KULLANCAM
16 SINDA TEKRAR GİTCEM BAKALIM NOLUCAK
AŞILAMA YAPIYORUZ BU AY NE ÜCRET KONUŞTUK NE BİŞİ NASIL OLUCAK BİLMEM.
AŞILAMADA BİR CİHAZ TAKIYORLARMIŞ BİLMİYORUM BEN YAPABİLİRMİYİM ONU.
16SINDA GİDİNCE O ALETLE DENİYCEKMİŞ.BAKALIM
yok cnm bir kere daha kullandım ama klomen işe yaramadıCanım bugün çok daha farklı çıkmış tsh da yüksek ama o da ilaç istemez mi ki evet lh bu defa çok çok yüksek yumurtlama sorunu malesef ki var demekki sende sadece hormonlarda pko var klomenle daha kaliteli bi yumurta gelişip catlatilir hayırlı olsun inşallah tedavin canım ılk defa mi klomen kullanisin inşallah da son olsun gelsin bebeğin canım
senin tüp müydü cnm ne zaman yapılcak _?Hayırlısı olsun canım, inşallah bu aşılama bebeğini getirir sana, bu ay çok heyecanlı beraber beklicez sonucu.
aa mikrobu ilk kez duydum. eşimin sperm değerleri cok iyi hizi sayisi morfoloji vs. sence dna hasarina da baktirtsak mi? ben de esim de uzun zamandir bi sürü vitamin vs kullaniyoruz gerci esim düzensiz kullaniyor hep benim hatirlatmamla.
senin tüp müydü cnm ne zaman yapılcak _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?