Üzüldüm canim hayırlısı olsun hakkında inşaallah bir mucize gelir bulur Rabbim eşinle muhabentini daim etsin hayatında başka sıkıntı aksaklık olmasın. Bir gün gelecek mutlu haber vermeyi nasip edecek Rabbim. Çok duyuyoruz uğraşlardan sonra hiç beklemedikleri anda yavrusuna kavuşan insanları.Kizlar size kucuk bi itirafta bulunayim... ben yine tüp bebek denedim bu ay. yine 2 tane 1. kalite 5.gün transferi. bunu stres yapmamam icin kimseye söylememe karari aldik buraya tanidigim kisilerden yazanlar var ondan soyleyemedim size de hakkinizi helal edin. niyetim size ve herkese müjdeli haber verirken aciklamakti. ama malesef hayal ettigim gibi olmadi. yine kimyasal gebeliktest günü yani cumartesi 12 çıktı bugün 1.2...
o kadar alıştım ki artik cok normal geliyor kimyasal gebelik filan o yuzden bu süreci sessiz sedasiz bi sorun yokmus gibi rahat geçirdim.
tek üzüldüğüm ben ilk defa gecen sene kasimda kendiligimden hamile kalmayi basarmistim (1bucuk sene sonra) ama o da kimyasal olmustu... 3 kimyasaldan sonra kimyasal kelimesi bile kulagima komik gelir oldu
Haklisin cnmValla ben de isimi ayarlarsam bi dahaki ay gitmem lazim. cok gec catliyor o kafama takiliyor. olsun canim paradan ziyade insanın kafası rahatliyor. insallah doktorun vesile olur
Bende senin Bülent tıraş a sorduğun sayfayı okumuştum tüp bebek yaptığını orda görmüştüm ama grupta yazmayınca bende bişey demedim en azından hamile kalabiliyorsun inşallah artık normal yolla gelir bebeğin canımKizlar size kucuk bi itirafta bulunayim... ben yine tüp bebek denedim bu ay. yine 2 tane 1. kalite 5.gün transferi. bunu stres yapmamam icin kimseye söylememe karari aldik buraya tanidigim kisilerden yazanlar var ondan soyleyemedim size de hakkinizi helal edin. niyetim size ve herkese müjdeli haber verirken aciklamakti. ama malesef hayal ettigim gibi olmadi. yine kimyasal gebeliktest günü yani cumartesi 12 çıktı bugün 1.2...
o kadar alıştım ki artik cok normal geliyor kimyasal gebelik filan o yuzden bu süreci sessiz sedasiz bi sorun yokmus gibi rahat geçirdim.
tek üzüldüğüm ben ilk defa gecen sene kasimda kendiligimden hamile kalmayi basarmistim (1bucuk sene sonra) ama o da kimyasal olmustu... 3 kimyasaldan sonra kimyasal kelimesi bile kulagima komik gelir oldu
İlk kez lh değeri benden yüksek çıkan birinin gordum. İlaçlar fayda eder inşaallah sıkma canını. Daha önce klomen kullanmış mıydın? Bu arada arkadaşlara katılıyorum tsh için kesinlikle bi dahiliyeye git kontrol ettir. Hamilelik öncesinde hamilelik sırasında çok önemli bu değer deHaklisin cnm
Lh değerini ne dusuruyir cnm? Bende lh i yüksek olup hamile kalan birini görmek istiyidum bana umut olsun diyeİlk kez lh değeri benden yüksek çıkan birinin gordum. İlaçlar fayda eder inşaallah sıkma canını. Daha önce klomen kullanmış mıydın? Bu arada arkadaşlara katılıyorum tsh için kesinlikle bi dahiliyeye git kontrol ettir. Hamilelik öncesinde hamilelik sırasında çok önemli bu değer de
Yumurta çatlayınca düşüyor canim öyle belli bi düşüren yöntem bitkisel tedavi bilmiyorum maalesef. Sen klomeni kullan bakalım bi iki ay ust uste kullanmak gerekiyor bazı kişilerde tam etki etmesi için. Benim de kimyasal sonrasında bi ay iki ay ara verip ilk kullandığım ayda tee 27. Günde çatlama olmuştu şok olmuştum. Sonrasında 2 ay ust uste iğne ile beraber kullandim sonuç alamadık. Klomene ara verdiğim ilk ay kendiliğinden oldu. bi de şeker hapı kullandım ma ben istersen insulin direncine yani açlık tokluk şekerine de bi baktir tsh için dahiliyeye gittiğinde. benim insulin direnci sınırda çıkmıştı doktor hapa başlattı 3 ay düzenli kullandım onu kullandığımda 20 günde de olsa kendiliğinden çatladi yumurtam.Lh değerini ne dusuruyir cnm? Bende lh i yüksek olup hamile kalan birini görmek istiyidum bana umut olsun diyebir kere klomen kullandım cnm yumurtlamam çok öne cekilmemisti fayda etmemişti galiba
Sağol cnm nisanda yapılan testte lh ve Fsh çok yakından 7 ayda nasıl bu kadar yükseldi bilemedim inş benimde duserYumurta çatlayınca düşüyor canim öyle belli bi düşüren yöntem bitkisel tedavi bilmiyorum maalesef. Sen klomeni kullan bakalım bi iki ay ust uste kullanmak gerekiyor bazı kişilerde tam etki etmesi için. Benim de kimyasal sonrasında bi ay iki ay ara verip ilk kullandığım ayda tee 27. Günde çatlama olmuştu şok olmuştum. Sonrasında 2 ay ust uste iğne ile beraber kullandim sonuç alamadık. Klomene ara verdiğim ilk ay kendiliğinden oldu. bi de şeker hapı kullandım ma ben istersen insulin direncine yani açlık tokluk şekerine de bi baktir tsh için dahiliyeye gittiğinde. benim insulin direnci sınırda çıkmıştı doktor hapa başlattı 3 ay düzenli kullandım onu kullandığımda 20 günde de olsa kendiliğinden çatladi yumurtam.
Tedavin hayırlu olsun cmTSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24
KIZLAR LH BÖYLEYKEN DOĞAL YOLLA OLMAZMIŞŞ
YUMURTLAMAMI HEP ENGELLİYORMUŞ, GECİKTİRİYORMUŞ.
KLOMEN VERDİ, YARIN SABAH BAŞLICAM SABAH AKŞAM KULLANCAM
16 SINDA TEKRAR GİTCEM BAKALIM NOLUCAK
AŞILAMA YAPIYORUZ BU AY NE ÜCRET KONUŞTUK NE BİŞİ NASIL OLUCAK BİLMEM.
AŞILAMADA BİR CİHAZ TAKIYORLARMIŞ BİLMİYORUM BEN YAPABİLİRMİYİM ONU.
16SINDA GİDİNCE O ALETLE DENİYCEKMİŞ.BAKALIM
demekki doğru tahmin etmişiz daha çatlamamışKizlarVeson canlarim numaralara dikkat edin. 7de koyuydu 8nde acilma oldu 9u yine koyu. boyle olmasi normal mi?
hiç acıtan bişey diil canım saçma sapan acıyo fln diye yazanlar varsa da takılma korkutma kendini hem bak muayene ne güzel kolayca geçmiş alışıyosun demek kiEvet cnm spekulum
Yumurtlamayi yani catlamayi hızlandırıyor öne çeker cnm .inş hayırlısı olur.8403BHC tatlımm klomen hayırlı olsun benimde 2. ayım klomenle hormonlarda düzene girer çabucak inşallah bu arada klomen yumurtlamayı çok öne çekiomu ki bnm yunurtlama 20 gibi klomenle 16 oldu
Hayirlisi diyelim canim Allah dermansiz dertler vermesin insallah rabbim mukafatini aratmadan gondersinyok cnm doktorlar bi açıklama bulamadigenetik sonucu cikcakti haftaya bakalim onda bi sorun cikacak mi
Evet cnm o kadar çok sevindim ki anlatamam.ins onu da atlatirimhiç acıtan bişey diil canım saçma sapan acıyo fln diye yazanlar varsa da takılma korkutma kendini hem bak muayene ne güzel kolayca geçmiş alışıyosun demek ki
onu biliyorum canımda yine 15ten öne çekemez heralde bizim gibi 20 25te yumurtlayanlar için demişsin ya bi kere kullandım pek öne çekmedi işe yaramadı heralde diye kaç gün öne almıştı ki bnmkinide hepi topu 4 gün öne çekti çeke çekeYumurtlamayi yani catlamayi hızlandırıyor öne çeker cnm .inş hayırlısı olur.
Saolasin cnmTedavin hayırlu olsun cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?