Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dr bana esrfmi rahimi kalonlastirsin rahim yatagini gebelige hazirlasin diye verdi ama hic yumurta gelistirici diye bahsetmemisti.

Kuzum benim hakkinda hayirlisi olsun elbet birgun vaktinde ne olursa olsun rabbim ol diyecek inaniyorum.kendini strese sokma..bu kimyasal gebeligin bir aciklamasi nedeni varmi canim

Korkma tatlım derin derin nefes al hemen takıyorlar zaten hazneyi büyütmek için takılıyor işlem rahat yapılsın diye hiç hissetmezsin inşallah Allah yardimcin olsun guzelim

Evet LH çok yüksek canım.
Pko var.

Cihaz dediğin spekulum sanırım.
Bana smear testi alınırken taktı doktor.
Çok gerildim ben ama beklediğim gibi acı verici olmadı.
Kasmazsan hissetmezsin bile.

canim tsh bunda daha yüksek çıkmış eger bu degerdeyse onun icinde hap kullanman gerekebilir bi endokrine gitsene müsait olunca. lh cidden cok yüksek çıkmış şaşırdım... ama belki gecici bi durumdur sonra düşer. aşılama dan korkma sanki mandal takiyormus gibi anlik bisey onu saniyeler icinde takıyor sonrasi cok kolay hissetmezsin bile

canim normalde adetin 2. veya 3. günü lh ile fsh in oraninin 1e yakin bi değer olmasi lazim eğer lh yukselirse bu yumurtlama sorunu olduguna işaret ediyor. lh in normalde sadece ovulasyon günlerinde yükselip sonra tekrar düşmesi lazim

Reactions: iiz
dna hasari yapan labaratuvar kesin vardir ama onu da 3. deneme icin görüşmeye gittigim zaman doktora danışıp ona göre yaptiriz. bu sefer irenbeye gidicem tabi 6 ay icinde dogal yolla hamile kalmayi beceremezsem

Canım şimdi baktım, sperm kültürü bakılmış ama onlarında sayı düşükmüş antibiyotik kullandıktan sonra artış olmuş, sizin öyle bir şey yoktur o zaman
sağol cnm... zaten benim en cok şüphe duyduğum genetik testlerimiz onunda sonucu haftaya cikacak bakalim

Kuzum benim hakkinda hayirlisi olsun elbet birgun vaktinde ne olursa olsun rabbim ol diyecek inaniyorum.kendini strese sokma..bu kimyasal gebeligin bir aciklamasi nedeni varmi canim
yok cnm doktorlar bi açıklama bulamadi genetik sonucu cikcakti haftaya bakalim onda bi sorun cikacak mi

@sumbulkokusu ayy canim cok sagolasin. hepsini tek tek okudum. cok tesekkur ediyorum. bol sebze bol meyve bol gulucuk kisminada katiliyorum:) aksam denerim insallah. dpo 8 ya da 9 dayim. batima az kaldi. tekrardan yazdiklarin icin tesekkurler.

Reactions: iiz
8403BHC canim insallah asilama ile gelir bebisin. ama senin hep 24nde catlardi. lh gercekten yuksek cikmis
Acaba 24 unde de catlamiyor muydu ben anlamadım.nasip cnm.ozelde karar verdik bugünkü Dr u begendim kaça yapacaklar bilmiyoruz gerçi parayı puluda gözüm gormuyi ama hayirlisi

16sinda gidince onuda sorayim cnm izin alamiyorum senin gibi ben de işi bir akşam mi ki.

P
Primolut n kullanırken regl gelmez diye biliyorum ben canım.

Estrofem rahim duvari için olan ilaç miydi acaba ben öyle hatırlıyorum

Acaba 24 unde de catlamiyor muydu ben anlamadım.nasip cnm.ozelde karar verdik bugünkü Dr u begendim kaça yapacaklar bilmiyoruz gerçi parayı puluda gözüm gormuyi ama hayirlisi
Valla ben de isimi ayarlarsam bi dahaki ay gitmem lazim. cok gec catliyor o kafama takiliyor. olsun canim paradan ziyade insanın kafası rahatliyor. insallah doktorun vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…