Bızma morelini en kötü bir muayene olursun ne olduğu anlaşılır belki de yumurta yeni çatlıyorcok gerildim kasik ağrım da var doktoruma mesaj attım geri döner bana bugün 17. günüm ilk defa başıma geldi
Ay süper inşallah senin de birinden biri en azından tutsun hadi inşallah ateş ölçmeye başla madem:))
Bu kadar yoğun olmaz yumurta kanamam canım bir iki damla gelir hep önceden olurdu çünküBızma morelini en kötü bir muayene olursun ne olduğu anlaşılır belki de yumurta yeni çatlıyor
Sağol cnm umarım ilerlemez şimdiden önlem alalım bari.geç bile kaldık daha önce ilgilenmeli idik ihmal ettikVeson canım geçmiş olsun okula başlayınca çıkıyo hep böyle allerjiler malesef Teyzemin oğlu da aynı okula başlayınca hapşırma öksürük eksik olmuyo bide gözlerinin altı kızarıyo hep
Hımm anladım cnm bakalım Dr ne diyecekBu kadar yoğun olmaz yumurta kanamam canım bir iki damla gelir hep önceden olurdu çünkü
Bu şöyle avuç içi kadar geldi kahverengi kırmızı karışık
tuz lambası dye bişey var cnm bende yeni duydum çok faydalıymış bi araştır istersenSağol cnm.Yok bir seneyi geçiyor bu çocuk hep öksürüyor arada geçer gibi oluyor geçti demeye fırsat kalmadan yeniden Başlıyordu şimdilik bir rahatsızlık yok nefes darlığı falan çok şükür ama sinir bozucu geçmeyen bir kuru Öksürük.alerji ilacı verdi bir de burun fısfıs.harnup pekmezi iyi geliyormuş alerjiye onu da almayı düşünüyorum.öksürük geçince de bir alerji testi yapmak gerek
ay ben miyim yoksa o buzdolabıHiç deme bir buzdolabı daha geldi yazacaktım ama arkadaş yeni yanlış anlar diye yazmadım
merhaba canım biziz o buz dolabında yatanlar herkesin ateşi 37 leri görürken bizimkiler 36 gördü mü bayramay ben miyim o yoksa buzdolabı
Araştırıyorum canım iyice ogreneyim anlaticamO da neymiş cnm? Daha neler duyacağız
şimdi sizinkilere de baktım aynı seviyelerde gerçekten bana normal geliyordu ama herkes o kadar ateşli miymişmerhaba canım biziz o buz dolabında yatanlar herkesin ateşi 37 leri görürken bizimkiler 36 gördü mü bayram
tabi herkes yanıyo gibi geliyo bana ben bu ateşle bide evde hala yaz havasında geziyorum eşim donuyo hep üşüyo bana takıyo bu sefer sen üşümüyo musun ya diye ama elim ayaklarım yanıyo benimşimdi sizinkilere de baktım aynı seviyelerde gerçekten bana normal geliyordu ama herkes o kadar ateşli miymiş
tabi herkes yanıyo gibi geliyo bana ben bu ateşle bide evde hala yaz havasında geziyorum eşim donuyo hep üşüyo bana takıyo bu sefer sen üşümüyo musun ya diye ama elim ayaklarım yanıyo benim
Benimde arkadasim aldi bas ucuna koyuyordu kaya tuzu lambasiydi sanirimtuz lambası dye bişey var cnm bende yeni duydum çok faydalıymış bi araştır istersen
demekki bi ters orantı var canımne tesadüf bana da sıcak basıyor ateşim çıkmış gibi geliyo ara ara hasta olcam sanıyorum insanlara kontrol ettiriyorum hatta şimdi buzdolabı deyince şaşırdım valla
olabilirdemekki bi ters orantı var canım
Evetay ben miyim yoksa o buzdolabı
O nedir alerji için mituz lambası dye bişey var cnm bende yeni duydum çok faydalıymış bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?