Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım geçmiş olsun okula başlayınca çıkıyo hep böyle allerjiler malesef Teyzemin oğlu da aynı okula başlayınca hapşırma öksürük eksik olmuyo bide gözlerinin altı kızarıyo hep

Bızma morelini en kötü bir muayene olursun ne olduğu anlaşılır belki de yumurta yeni çatlıyor
Bu kadar yoğun olmaz yumurta kanamam canım bir iki damla gelir hep önceden olurdu çünkü
Bu şöyle avuç içi kadar geldi kahverengi kırmızı karışık

Sağol cnm umarım ilerlemez şimdiden önlem alalım bari.geç bile kaldık daha önce ilgilenmeli idik ihmal ettik

tuz lambası dye bişey var cnm bende yeni duydum çok faydalıymış bi araştır istersen

şimdi sizinkilere de baktım aynı seviyelerde gerçekten bana normal geliyordu ama herkes o kadar ateşli miymiş
tabi herkes yanıyo gibi geliyo bana ben bu ateşle bide evde hala yaz havasında geziyorum eşim donuyo hep üşüyo bana takıyo bu sefer sen üşümüyo musun ya diye ama elim ayaklarım yanıyo benim

tabi herkes yanıyo gibi geliyo bana ben bu ateşle bide evde hala yaz havasında geziyorum eşim donuyo hep üşüyo bana takıyo bu sefer sen üşümüyo musun ya diye ama elim ayaklarım yanıyo benim
ne tesadüf bana da sıcak basıyor ateşim çıkmış gibi geliyo ara ara hasta olcam sanıyorum insanlara kontrol ettiriyorum hatta şimdi buzdolabı deyince şaşırdım valla

@SaskınAnne merak ettim dr a gittin mi? Bir de sizin olmama sebebi neydi, tüpte denemişiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…