bu amh neyden nasıl şüphelenilirse bakılıo bide herkes pahalı ayrı bi test diye bahsedio bana adetin 3. günü testlerinde baktılar tsh fsh lh prolaktin amh e2 öyşe aman aman bi parada ödemedim 150miydi hepsi neydi sallamasyon mu baktılar anlamadm şimdiEvet ama rezervin düşük demesi çok ilginç? bunu sadece ayın yılın başı gelen erken regl ile mi anlamışeğer rezervinle alakalı şüphesi varsa amh neden baktırmamış?
Canım benim de son gittiğim doktor dedi işte amh niye baktırmadın diye. ben de kimse rezerv ile ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi dedim. işte ultrason la baktı kendisi de rezervin iyi 4-5 folikül var , bu rezerv de sıkıntı olmadığını gösterir bize dedi.bu amh neyden nasıl şüphelenilirse bakılıo bide herkes pahalı ayrı bi test diye bahsedio bana adetin 3. günü testlerinde baktılar tsh fsh lh prolaktin amh e2 öyşe aman aman bi parada ödemedim 150miydi hepsi neydi sallamasyon mu baktılar anlamadm şimdi
Benim taktigim de bekleyen idrarımın üstü jöle gibi oluyo@sumbulkokusu geçen ay ben bakmıştım teee dpo 12 flndı boşluk vardı senle dd konuşmuştk hatta adetten bi gün önce indi bnm rahim bu işte de çuvalladım benyumurtlama akıntısını yakalayamıyorum ağrısını yakalayamıyprum rahim işi olmuyo hepsi garip bende :)
Buyur canım hemen hatırlatayım merdiven olmuştu ateşbugün bnm de dikkatimi çekti hatta hamile kaldığın tablo nasıldı diye merak ettim hatırlayamadım :)
Evet Veson un doktoru vermiş ben de direk doktora korunmamız gerekecek mi diye sordumxpreiaZ hist ten sonra dr korunma vermedi demi sana?Veson a vermiş..dra gore değişiyor mu bu durum anlamadım
Rahime çizik atıldı mı senin tutunmayı kolaylastırıyomus..bana 2. Tüpte onerdi drum..
Birde alttan mı yapıldı bu işlem yoksa kasıklardan mı bi ark oyle yapmıslar hist mi laparoskopimiydi karıştırdım
Ben ovu testi yapıyorum kızlar artı sogan kürü 14. Gun oldu hala negatif
11. Gün baslamıstım teste.sanırım bu ay pick goremiycem :-(
sana iyi geldiğine düşünosan sabretöeyi dene bi süre sonra alışılıo demiştinYa kızlar gliforu içmeyi bir kaç gün unutmuştum tekrar başlayınca şu an midem yine berbat halde. offff valla bırakasım var çok fena. ama sıkayım de mi dişimi
Ne yediğimi hazmedebiliyorum ne tadından anlıyorum , midem ağzımda geziniyorum
Ay kek tarifi verir gibiBenim taktigim de bekleyen idrarımın üstü jöle gibi oluyocisinizi akşamdan bi kaba koyup bekletin üstü bildiğin jöle gibi yogunlasmali öyle içindeki beyaz bulut gibi bulaniklik değil üst tabaka öyle olmalı
Evet ya geçmişti tam 2 gündür yine perişan halim... biraz sıkayım dişimi.. pffffsana iyi geldiğine düşünosan sabretöeyi dene bi süre sonra alışılıo demiştin
Ay kek tarifi verir gibisesli güldüm yaaa offf ahahhahahahah
Çok ince detaylar var kacmamasi gerekenAy kek tarifi verir gibisesli güldüm yaaa offf ahahhahahahah
Zaten bozuguz belki düzeltmiş oluruz
Allah Allah yaşın büyük değil fsh yüksek değil rezerv nasil azaliyor33 yasindayim fsh 6 lh 3 tsh 1.5 çıktı amh bakmaya gerek duymadım doktor ama bakılsa düşük çıkar eminim
canim tüp bebekte gonal f ve merional kullanmadin mi? onlar cok guzel yumurta gelistirtiyorBana çok fazla iğne kullandığı için yumurtalar artık cevap vermiyor igneye
Geçen sene ilk kontrolde 8 yumurta vardı 4 tane dolu çıktı diğerleri boş folikul
Bu sene başta 3- 4 tane gördü az diye femera verdi onunla 6 yumurtaya çıktı 3 tanesi doluydu ama 1 tanesini toplamamis çok küçük diye ikisi toplandi
Geçen sene dollenmis ti tutmustu bu sene dollenme olmadı iptal oldu
% 90 labarotuvar hatası ama sağolsun para vermemek için suçu bize attı merkez
Benim doktorum tip fakültesinde Prof. kendi özel muayenehanesi var ama tüp bebeği konya da birkaç merkez var orda yapıyor
Geçen sene yaptığı merkezi ben istemedim aslında pozitif olmuştu ama daha lüks bi yer var nolur orası olsun dedim kabul etti
Doktorum ilaç verir yumurta kontrolü yapar toplar gerisi embryolog a düşer. işte benim tam o aşamada sıkıntı oldu bu sene
Defalarca dedim amh bakılsın diye boşuna para sende sıkıntı yok dedi
Ben bunları neden anlattım şimdi ya valla yazdıkça yazdım
Yani biseyim olsa derdi herhalde 4 yıldır hastasıyım. insaallah olur hepimizin bu kanamanın da vardır bir sebebi
Bak bence bu tabloda implitasyon düşüşü olarak değerlendirecek olursak sanki 5. Günde döllenme olmuş sonrasında ateş tam güzel yükselmiş o zaman. Bakalım bu tablonun gidişat ne olacakBuyur canım hemen hatırlatayım merdiven olmuştu ateş
Eki Görüntüle 1910663
Pek bi implantasyon olamadıBak bence bu tabloda implitasyon düşüşü olarak değerlendirecek olursak sanki 5. Günde döllenme olmuş sonrasında ateş tam güzel yükselmiş o zaman. Bakalım bu tablonun gidişat ne olacak
Şuan sen tedavi oluyorsun doktor her gidişinde sana olumlu şeyler söylüyor yumurtan gelişiyor çatlıyor ya olumsuz sonuç okursa kendisinden kaynaklanacagini düşündüğü için korkudan oluyor o isteksizlik maalesef canım aşırı stres yapıyor onlar dakızlar okdr sinirliyim ki bıktım şu adamın isteksizliğindenbitse de gitsek modunda resmen dişimi sıkıyorum bukdr ilaç boşa gitmesin diye ama bu ay da olmazsa fena patlıcam
Yok ya o da ayrı bi stress olur bence canım dusük geçmişi olan biri için. Olmasın leke filân boşver senPek bi implantasyon olamadıinşallah bi dahakinde yerleşme kanaması falan herşeyi yaşamak istiyorum emin olayım orda yerleşti oh falan diyeyim gün geçmez yoksa kese görecek miyim diye bakalım bu tablo geçen aya benzedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?