Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ama rezervin düşük demesi çok ilginç? bunu sadece ayın yılın başı gelen erken regl ile mi anlamış eğer rezervinle alakalı şüphesi varsa amh neden baktırmamış?
bu amh neyden nasıl şüphelenilirse bakılıo bide herkes pahalı ayrı bi test diye bahsedio bana adetin 3. günü testlerinde baktılar tsh fsh lh prolaktin amh e2 öyşe aman aman bi parada ödemedim 150miydi hepsi neydi sallamasyon mu baktılar anlamadm şimdi

Canım benim de son gittiğim doktor dedi işte amh niye baktırmadın diye. ben de kimse rezerv ile ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi dedim. işte ultrason la baktı kendisi de rezervin iyi 4-5 folikül var , bu rezerv de sıkıntı olmadığını gösterir bize dedi.

Yani ultrason ile şüphelendiklerinde istiyorlar sanırım. ücreti de bilmiyorum canım ben yaptırmadığım için..

xpreiaZ hist ten sonra dr korunma vermedi demi sana?Veson a vermiş..dra gore değişiyor mu bu durum anlamadım
Rahime çizik atıldı mı senin tutunmayı kolaylastırıyomus..bana 2. Tüpte onerdi drum..
Birde alttan mı yapıldı bu işlem yoksa kasıklardan mı bi ark oyle yapmıslar hist mi laparoskopimiydi karıştırdım

Ben ovu testi yapıyorum kızlar artı sogan kürü 14. Gun oldu hala negatif
11. Gün baslamıstım teste.sanırım bu ay pick goremiycem :-(

Benim taktigim de bekleyen idrarımın üstü jöle gibi oluyo cisinizi akşamdan bi kaba koyup bekletin üstü bildiğin jöle gibi yogunlasmali öyle içindeki beyaz bulut gibi bulaniklik değil üst tabaka öyle olmalı

Evet Veson un doktoru vermiş ben de direk doktora korunmamız gerekecek mi diye sordum ben vermiyorum histereskopi sonrası korunmaya gerek yok dedi. kürtaj sonrası da 1 regl korunmuştum ben , kimi doktor 3 ay korun diyormuş.

Canım rahim genişletme işlemi yapıldı ya zaten çizik çizik oldu rahmin içi video gönderilmiyor , gönderebilsem anlardın demek istediğimi.

Histereskopi alttan oluyor, laparoskopi üstten canım. zaten dikiş kesi falan olmadığından bu kadar çabuk toparladım.

Ya kızlar gliforu içmeyi bir kaç gün unutmuştum tekrar başlayınca şu an midem yine berbat halde. offff valla bırakasım var çok fena. ama sıkayım de mi dişimi

Ne yediğimi hazmedebiliyorum ne tadından anlıyorum , midem ağzımda geziniyorum

sana iyi geldiğine düşünosan sabretöeyi dene bi süre sonra alışılıo demiştin

Ay kek tarifi verir gibi sesli güldüm yaaa offf ahahhahahahah

canim tüp bebekte gonal f ve merional kullanmadin mi? onlar cok guzel yumurta gelistirtiyor

kızlar okdr sinirliyim ki bıktım şu adamın isteksizliğinden bitse de gitsek modunda resmen dişimi sıkıyorum bukdr ilaç boşa gitmesin diye ama bu ay da olmazsa fena patlıcam

Bak bence bu tabloda implitasyon düşüşü olarak değerlendirecek olursak sanki 5. Günde döllenme olmuş sonrasında ateş tam güzel yükselmiş o zaman. Bakalım bu tablonun gidişat ne olacak
Pek bi implantasyon olamadı inşallah bi dahakinde yerleşme kanaması falan herşeyi yaşamak istiyorum emin olayım orda yerleşti oh falan diyeyim gün geçmez yoksa kese görecek miyim diye bakalım bu tablo geçen aya benzedi

kızlar okdr sinirliyim ki bıktım şu adamın isteksizliğinden bitse de gitsek modunda resmen dişimi sıkıyorum bukdr ilaç boşa gitmesin diye ama bu ay da olmazsa fena patlıcam
Şuan sen tedavi oluyorsun doktor her gidişinde sana olumlu şeyler söylüyor yumurtan gelişiyor çatlıyor ya olumsuz sonuç okursa kendisinden kaynaklanacagini düşündüğü için korkudan oluyor o isteksizlik maalesef canım aşırı stres yapıyor onlar da biz çakşır otu suyu alıp kullandık eşime istek için bi ara keçiboynuzu kürü de iki ay filân düzenli yaptık her gece bir bardak içti. deneyebilirsiniz böyle şeyler.

Yok ya o da ayrı bi stress olur bence canım dusük geçmişi olan biri için. Olmasın leke filân boşver sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…