Dpo 11 de akşam idrariydi kalmış sabah gördüm dikkatimi çekmişti ama test yok gibi olunca iğne etkisi bile kalmadı kesin yok dedim ama idrardan da şüphelendim biraz öğlen işyerinde yaptim dpo 12 de çıktı direk ve akşam kan testi 14.16 ydi canım
peki dpo kaçtaydın ?
aaa urtiker filan mi yoksa? öyle kasidikca kabarti oluyor mu?Ay bugün ben de de deli gibi bir kaşıntı başladı ya.bir bu eksikti
Vajinal kaşıntıaaa urtiker filan mi yoksa? öyle kasidikca kabarti oluyor mu?
neren kaşınıo bişey alerji mi yaptı haplar fln bn bi ara çok kaşınıodum bütün vücudum kollarım bacaklarım göbrğim her yerim alerji hapı içiyodum alerjiden kurtulamıyorum benAy bugün ben de de deli gibi bir kaşıntı başladı ya.bir bu eksikti
anemmm korkulu rüyam mantar olma sakınnn beyaz peynir kesiği bende sonrada başladı ilk gün içerde bi gıdıklanma vardı sadece sonradan kaşıntı beyaz pütürlü akıntı olduVajinal kaşıntı
Kaldirdim canim cizgi siliklesti sadece. iki gun daha yuksek ates girince cd 25e 9una cekiyor cizgiyipassionete 15-19-22 deki akıntıları kaldır bakalım
bende şimdi ateşlere bakıodum yine sınıra düşmüşsün vampirellam :) ben adama sinir olmaktan olaydan koptum gittimYine düştü benim ateş progesteron da yaptırmadım bu ay bak nasıl pişman oldum şimdi
Ay lisede falan annem de yedirirdi bana arı poleni bagisikliga iyi geliyormuş bide mideye benim de öyle heryerim kabarır alerji tutarsa fena bişeyneren kaşınıo bişey alerji mi yaptı haplar fln bn bi ara çok kaşınıodum bütün vücudum kollarım bacaklarım göbrğim her yerim alerji hapı içiyodum alerjiden kurtulamıyorum benbirinden kaçıom öbürü yakalıo hee veson bu arada ben bi ara arı poleni yiyodum o zaman o kaşıntım fln geçip gitmişti bağışıklık sistemini güçlendiriyo ya senin minikte denesen mi
Üst üste ölçtüm yok çıkmadı kaldı sınırdabende şimdi ateşlere bakıodum yine sınıra düşmüşsün vampirellam :) ben adama sinir olmaktan olaydan koptum gittimşu bugünle iki gün de gün aşırı çalışmayı atlatsakta bu ay dinlenmeye geçsem
işte arı poleni iyi gel işti kaşıntım fln bitip gitmişti o dönem sonrada kaşıntı olmadı ama toz domates alerjisi devamAy lisede falan annem de yedirirdi bana arı poleni bagisikliga iyi geliyormuş bide mideye benim de öyle heryerim kabarır alerji tutarsa fena bişey
hiç erkeklerin istemeyeceğini düşünmemiştim dumur oluyorun benim bildiğim duyduğum erkek sürekli ister kadın naz yapar bizde adamlar nazlanıo sanki ben çok meraklıyım sana ne halin varsa gör bebek fln istemiyorum bebeği yapmaya üşenen adam bakmaya haydi haydi üşenir diyesim gelio kendimi zor tutuyorumÜst üste ölçtüm yok çıkmadı kaldı sınırda
Ben de tedaviyi kesicem dedim benim kocaya bişey öldü test almalar merak etmeler sürekli sormalar çalışma zamanı nereye kacacigini şaşırıyor sanki kullanıyorum onu
Sorma karikatürler bile onun üzerine hep kadın bahane bulur falanhiç erkeklerin istemeyeceğini düşünmemiştim dumur oluyorun benim bildiğim duyduğum erkek sürekli ister kadın naz yapar bizde adamlar nazlanıo sanki ben çok meraklıyım sana ne halin varsa gör bebek fln istemiyorum bebeği yapmaya üşenen adam bakmaya haydi haydi üşenir diyesim gelio kendimi zor tutuyorum
Bizde de tam tersi adam hergün istiyo ben fisssSorma karikatürler bile onun üzerine hep kadın bahane bulur falanbizimkilerin genetigiyle oynanmış ama ben biliyorum yapacağımı bu ay boş muhtemelen ara vericem tam vericem arayı hepte lafını sokucam ona
hmmm anlamisim:)Vajinal kaşıntı
Rezene tavsiye ederim canim günde 2yada 3fincan cok iyi söküyorkızlar ben cuma regli oldum ama bi türlü sökülemedi2 gündür cok cok az kahve geliyo bugün 3.gün.. adet söktürmek icin ne yapiyorduk adacayi filan mi?
Canim simdi bi de kimyasal oldu ya hormonlardan oluyo.. beni biliyorsun ilk reglim hep kahve kahve geldi, gelemedi sonra sokuldu.. soğan suyu da söküyor diye biliyorum pek emin değilim.. ama normalmiş yani..kızlar ben cuma regli oldum ama bi türlü sökülemedi2 gündür cok cok az kahve geliyo bugün 3.gün.. adet söktürmek icin ne yapiyorduk adacayi filan mi?
Antibiyotik verdi mi canim doktor. ben antibotik sonrası hafif kasinirim. doktora sormustum antibotikten kaynakli olabilir dedi. bitince o da gecmistiVajinal kaşıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?