- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.591
- 798
kizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo
Kv deyim herkes burda kalabalık eşime de demedim sabah ılk idrarla da yapıcam çok kaptirmamaya çalışıyorum şuan :)))
Kızlar aynı testten cumartesi bekleyen idrarda hiçbişey yoktu bide bunu max 2 dakikada alelacele çektim kimse görmeden çantama attım yine çekmeye çalışıcam ay evde curcuna niye yaptım şimdi az idrar bekleseydi oooy
Wc ye git orda yine foto çekKızlar aynı testten cumartesi bekleyen idrarda hiçbişey yoktu bide bunu max 2 dakikada alelacele çektim kimse görmeden çantama attım yine çekmeye çalışıcam ay evde curcuna niye yaptım şimdi az idrar bekleseydi oooy
Ay sorma dun ayni seyi farkli acidan düşündüm. benim yerime Leyla abla olsaydi acayip stres olurdu diye düşündüm. bir iniyor bir cikiyor diye. bu arada 7. gundeki atesi discard ettim boyle 9a cektiSağol cnm @LeYLa_21 test yapmaya başlamadı herhalde başlasaydı dizerdi test fotolarını bu sabah bu öğle bu ikindi akşam Yatsı gece diyeşaka bir tarafa iyisindir inşallah
Canım aynı test cumartesi bekleyen idrarda hiçbişey çıkmadı keşke az tutsaydim idrar yaa öylesine yaptım içime düştü bugün acayip su içince önceki de öyle başlamıştıAy ilk fotoda ben de gördüm kız hadi inşallah ya.
İğne etkisi geçmiştir bence 12 gün geçmiş üzerinden.
Heyecanlandım :)))
Canım aynı test cumartesi bekleyen idrarda hiçbişey çıkmadı keşke az tutsaydim idrar yaa öylesine yaptım içime düştü bugün acayip su içince önceki de öyle başlamıştı
Sağol cnm @LeYLa_21 test yapmaya başlamadı herhalde başlasaydı dizerdi test fotolarını bu sabah bu öğle bu ikindi akşam Yatsı gece diyeşaka bir tarafa iyisindir inşallah
Kızlar çektim yine bi çabuk saniyeyledaha belirgin dimi
Ay deli deli gülüyorum bi salak oldum :)))Kız var işte inanmıyor musun bize :)
Yine var. ay git kan ver heyecan geldi bak grubaKızlar çektim yine bi çabuk saniyeyledaha belirgin dimi
Ay deli deli gülüyorum bi salak oldum :)))
Evet belirmiş:))) ay hadi inşallahKızlar çektim yine bi çabuk saniyeyledaha belirgin dimi
Şuan deli gibi istiyorum ama misafir var eşime demek istemiyorum kendim test yaptırıp sürpriz yapıcam bu sefer cumartesi bayağı umudunu yitirmişti dayanmaya çalışıcam kızlar
Ahh nasıl zor şuan anlatamam canım ben de çok sabirsizimdir belki dayanamam eve giderken falanBen dayanamamıştım o yüzden dayanabilenlere hayret ediyorum doğrusu
Super haberKızlar çektim yine bi çabuk saniyeyledaha belirgin dimi
Ahh nasıl zor şuan anlatamam canım ben de çok sabirsizimdir belki dayanamam eve giderken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?