Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

LeYLa_21 abla ben de merak ettim seni. hayirdir? Veson sevindim sonucun temiz cikmasina canim

Sağol cnm LeYLa_21 test yapmaya başlamadı herhalde başlasaydı dizerdi test fotolarını bu sabah bu öğle bu ikindi akşam Yatsı gece diyeşaka bir tarafa iyisindir inşallah
Sağolun kızlar biraz nezle var ama iyiyim şükür.. ara ara girip sessizce dikizliyorum sizi

Oleyyy hadi güzel bir kan değeri gelsin inşaallah sakin ama bi kaç gün daha bekle bence canım

Akupunktur ile kısırlık tedavisi varmış Akupunktur sperm sayısını arttırıyormuş Yumurtalık kistlerine de iyi geliyormuş:))

Oleyyy hadi güzel bir kan değeri gelsin inşaallah sakin ama bi kaç gün daha bekle bence canım
Galiba eşim de seninle aynı fikirde bekleticek gibi test silikmis beğenmedi sağlıklı olsun inşallah devamı gelsin tedirginligim büyük

bnde iğneye kadar bi kutu inofolic bititrdim bnm doktor duymadım dese de geçen ay 1 yumurta vardı bu ay 3 geçen ay 15te ipne vurdum bu ay 14te demek ki faydası var diyorum
Canim igneden sonrada 1 sase sabahlari ic..gebe oldugunu ogrendiginde folik asit baslarsin.

evet canım kesin anlaşılıyor ya korkumuzdan kafamız karışıyor yoksa ben artık korkmuyorum 7 gün anlıyorum. hayırlı uğurlu gelsin gözün aydın canım . çok şükür seni de çıkardın aradan . bakalım sırada kim var . sırada bence zafrina89 missdincer var bence

Galiba eşim de seninle aynı fikirde bekleticek gibi test silikmis beğenmedi sağlıklı olsun inşallah devamı gelsin tedirginligim büyük
Testi evde tekrarlar koyulaşmayi takip edersin regl gününe kadar sonra tahlil yaptırırsın olmadı

Evet canım hepsini denedim bu ay herşey supheliydi :)) inşallah bubdefa sağlıkla devamı gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…