- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Evet gebe kalincada devam edebilirsin hiç bir zararı yok dedi ben umreye gidecem umre sonrası gebelik düşünüyorum dedim umreden sonra başlasam dedim şimdi başla 2 3 ayda anca etkisi olur zaten dedi mecbur baslayacam yaniEvet o yüzden elmole dedim doktora sorsun da öyle bıraksın bırakacaksa diye. benim de aklımda o var acaba o mu düşüklere sebep oldu diye...
Bir daha hamile kalırsam 3 ay kullanacağım..
Kullanmaya başladıktan sonra fark ediyor ama ilk zamanlar adet kahverengi geliyor sende oldu mu? ilacın etkisiBanada aynı şeyi söyledi bu ilacı sana insülin direnci için veriyorum dedi hormonlarda benimde pco yoktu en son öyle Tüylenme falanda yok adet düzensizliği de yok ama geç yum. Oluyo bende sadece 34 günde falan relg oluyorum
yok zate tüp bebege geçmiyorum daha doktor belki aşılama dedi bana da olumlu geldi . bakalım neler gelişecek . tekrar sperm testi istedi. amh istedi çıksın da bakalım sonuca göre.
hsg için adet bitimini beklemeliyim ama bu iğneler adetliylken oluyormus. doktor hsg görmeden başlamam dedi demek ki önce hsg cekilecek ve aşılama için iğne adetliyken kulanılacagı için ben gene kaldım aralık ayına off yaYok canım adetle birlikte yumurtalar büyümeye başladığı için olmuyor. adetin 2 yada 3. günü başlanıyor mutlaka
Daha başlamadım yeni başlayacam canımKullanmaya başladıktan sonra fark ediyor ama ilk zamanlar adet kahverengi geliyor sende oldu mu? ilacın etkisi
Evet evet canım bikaç ay önce yabancı sitelerde gezindim , söylemiştim burda hatta "magic pil" diyo hatunlar glifora. sihirli ilaç yani. makaleleri araştırdım 60-90 günde etkisi tam başlıyormuş. belki hamile kalamamın nedeni bu değil ama belki düşüklerimin nedeni olabilir... bilemedim. belki de rahimdeki sıkıntı nedendir..Evet gebe kalincada devam edebilirsin hiç bir zararı yok dedi ben umreye gidecem umre sonrası gebelik düşünüyorum dedim umreden sonra başlasam dedim şimdi başla 2 3 ayda anca etkisi olur zaten dedi mecbur baslayacam yani
Olsun sıkma canını hsg sonrası tüplerde sıvı tıkaç falan varsa açılıp hamilelik ihtimali artıyormuş. Bana vurmadı o ihtimal ama sana vurur inşallah belki aşılamaya bile gerek kalmadan hsg çekildiğin ay hamile kalırsınhsg için adet bitimini beklemeliyim ama bu iğneler adetliylken oluyormus. doktor hsg görmeden başlamam dedi demek ki önce hsg cekilecek ve aşılama için iğne adetliyken kulanılacagı için ben gene kaldım aralık ayına off ya
Canım çok sitres yapacaksan bu adet bitiminde özelde cektir madem bidakine de hemen baslarsin tedaviyehsg için adet bitimini beklemeliyim ama bu iğneler adetliylken oluyormus. doktor hsg görmeden başlamam dedi demek ki önce hsg cekilecek ve aşılama için iğne adetliyken kulanılacagı için ben gene kaldım aralık ayına off ya
Sperm de sıkıntı yok değil mi?
Amh bana bakılmadi önce ilaç sonra iğne yumurta takibi öyle olmayınca aşılama yapmıştı
hemşireyle konuştum özelden yaptırayım cabuk olsun dedim ve ısrarla hayır burayı bekle dedi demek ki bir bildiği var belki hastanenın sıstemı son sistem bilmiyorum o yüzden vazgectım özeldenCanım çok sitres yapacaksan bu adet bitiminde özelde cektir madem bidakine de hemen baslarsin tedaviye
Bana niyeyse hiç vermiyorlar korunma yaBide benim doktor filmden sonraki ay korunma verdi o içeri verdikleri ilaç bebek olursa sakat olurmuş güya çok sinir olmuştum mecbur korunmustuk tabi
bunu düşünmemiştim hç :) çok haklısın . her şey de vadır bir hayırOlsun sıkma canını hsg sonrası tüplerde sıvı tıkaç falan varsa açılıp hamilelik ihtimali artıyormuş. Bana vurmadı o ihtimal ama sana vurur inşallah belki aşılamaya bile gerek kalmadan hsg çekildiğin ay hamile kalırsın
bence önceliği çörek otuna ve testere dişl aslan pençesine ver canım. zaten aslan pencesını gunde 1 kere içsen yeter. diğerınıde az az çiğniyorsun. tabı karar gene de seninEvet Saraçoğlu dan duymuştum o testere dişli aslan pençesi otunu ama şuan aktarın hazırladığı bir karışımı kullanıyorum ikisi aynı anda olur mu acaba bilemedim ki ???
benı de kokruttu kızlar bugun bayılmıs kızın biri ben bayıldım acıya dayanamadım dedi ... yuh dedım ya bayılacak kadar olsa zaten uyuturlar .. ben o kadar korkak değilim yaCnm smear verdin mi hiç eğer verdiysen onu alırken takılan alet takılıyor gerisi benim için çok rahat geçti hiçbirşey hissetmedim @8403BHC
Ilaç mı 140:) bizimki de 30 tane 150 eşim peçeteye koymuş işyerine gitmiş.dedim iyi bak kaybetme tanesi 5 tl onların
galiba ikimiz bu ay aynı şamalardan geçecegiz :) hadi bakalım. sende de başlası rahım fılmı korkusu galibaSpekulum asilamada rahim filminde smer testinde hep aynı alet mi kullanılıyor basaririm inş
Hamile olmadığın sürece her an çekilir aslında ama adetten sonra rahim yumuşuyor rahat giriş oluyor diye adetin hemen Sonrasını tercih ediyorlar aynı hist gibiBenim baya geç çekilmişti ama İstanbula adet bitince gitme gibi bir durumum yoktu malum. doktor baktı ultrasonda 17mm yumurta vardı. git çektir gel dedi ben de gittim. öncesinde plan yapmamıştım çok ani gelişti istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?