ben bol bol yabanci dizi izliyorumFilm izlemeyi hiç sevmem hayatımda 1 defa sinemaya gittim onda da uyudum
Örgüyü becerebilir miyim hiç bilmiyorum denemem lazım. Cinsiyeti belli olsaydı.
canim calisiyo olunca yetisemeyip ev birbirine girince sende isyan bayragini cekince mecbur yardim ediyorlar. eşimde cok ataerkil bi aileden geliyor ama calistigim dönem sagolsun bana hep evi supuruverir balkonlari yikardi.Ben calismiyorum da bir de dusun halimi yani.
Benim esim de ev isine yardim etmez. Sanirim calisiyor olsam da etmezdi. Ailede oyle gormus cunku. Anne yaptirmadiysa es hic yaptiramiyor.
benim eşimde çok yardım ediyor Allah razı olsun:)canim calisiyo olunca yetisemeyip ev birbirine girince sende isyan bayragini cekince mecbur yardim ediyorlar. eşimde cok ataerkil bi aileden geliyor ama calistigim dönem sagolsun bana hep evi supuruverir balkonlari yikardi.
aktar bize bitkisel bi hap verdi bayan icin olanin icinde hayit tohumu, melek otu ve bisey daha vardi hatirlayamadim. bakalim fayda etcekmi. gerci bizim yumurtlama sorunumuz duzensizligimiz de yokkiHayıtı gerçekten çok övüyorlar kadın için Bayağı araştırıp başlamıştım 6 ay Aralıksız kullandım ovu Yu hep Öne çekiyordu.ve yumurtanın çatladığını Bayağı hissediyordum ama bebek yok.ben de hergün hazırlamaktan sıkıldım bıraktım
canim dün senle mikrochipi konuştuk ya ben onu sanirim mikroenjesiyonla karıştırmışımEşit değildi ya... neyse ki teste güvenmemişim tamamen. yarın bakalım kaç çıkacak ateş... 13 de yumurtlama ihtimalim çok düşük aslında ama lekeleri hep 1. gün diye sayıyordum bu defa leke olarak girdim. eski girdiğim gibi olduğunda 15. gündeyim şimdi...
ben bol bol yabanci dizi izliyorumamerikan dizileri kore dizileri...
canim calisiyo olunca yetisemeyip ev birbirine girince sende isyan bayragini cekince mecbur yardim ediyorlar. eşimde cok ataerkil bi aileden geliyor ama calistigim dönem sagolsun bana hep evi supuruverir balkonlari yikardi.
Hea tamam canım mikroenjeksiyon spermi yumurtanın içine enjekte etmeleri , mikroçip ise spermleri seçerken kullanılan bir zar gibi bişeymiş. iyiler geçiyormuş ondan. mikroenjeksiyon evet tüp bebeklerde hep yapılıyor ama mikroçip ek ücretli birşeymiş , sperm de sıkıntı olduğu zaman deneniyormuşcanim dün senle mikrochipi konuştuk ya ben onu sanirim mikroenjesiyonla karıştırmışım
kore dizileri seviyorum cnm ben bütün korece ünlem cümlelerini biliyorum artikSana da kurs bakayım bensen Japon filmlerini seviyordun galiba japoncaya sen git bari
bende artik evdeyim bende eşime pek bisey yaptirmiyorum artik. tekrar calisirsam o zaman yapar yineAy hic sevmem
Ben de calisiyor olsam belki acir yapardi ama butun gun evdeyim malesef :)
Çok tatlı onların konuşması ya son kelimeyi uzatıyorlar falan , sanki hep tartışma var aralarında gibi geliyor konuşmalarıkore dizileri seviyorum cnm ben bütün korece ünlem cümlelerini biliyorum artik
Canim insallah tedavinin ilk asamasinda hemen kavusursun peki daha once clomen catlatma ignesi gibi takip yaptirdinmi bak bende ilk bu tedaviyle kaldim.neden direk asilama belki sadece klomen cat.ignesi yeticek.asilama daha maliyetli diye biliyorum.hsg icinde her dr kendi calistigi hastanenin lab.ina guveniyor ondan kendi hastanesi diye diretmistir.ozel mi senin devletmi canim..hayirlisi olsun insallah bebisini getirsin inan heppp dualarimdasiniz tum ates topigi canlarim benim :):) teşekkürler tatlım. valla başladım mı ben de bilmiyorum. hormonlara bakıldı amh bekliyoruz ona göre karar verilecek . ben bu aşılamaya sıcak bakmaya başladım ama bir de doktorun hızlı hareket etmesini sevdim. aslında ilk defa doktora gidiyorum bile denir diğer doktorlar sağlık ocağı doktoru gibiydi zaten 1-2 kere gitmiştim . sanırım heyecanlı bir süreç olacak. neşem yerinde ama sabırsızım. rahım filmi için 1 ay beklemem gerekiyor. acaba bu filmi başka hastanede çektirip mi getirsem mi diye düşünüyorum bu konuda biraz kafam karışık 1 ay beklemek hoşuma gitmedi
benim doktor 18i görünce vurduruo ya da yarın vur diyo bakalım nekdr büyümüş olcak senin ki :)2 MM OLURSA YARIN 18 MM OLUR ZAFRİNACIM O ZAMAN YARIN BELKİ İĞNE VERİR DİMİ ? :)
ama 17nin büyüyeceği belli ya ondan bu ay banada illa ki büyür bitanesi istediğimiz botuya dedi 18 17 15ti ya bida gelmene gerek yok yaron vur iğneyi dedi bu ay ama geçen ay 3 tane 13mm idi 2. kontrole gitmiştim mecburBen bir kere takip ettirdim 17 olmuştu 13. gün iğneyi verdi yarın yada ertesi gün yap iğneyi dedi tekrar çağırmadı ama ben başka şehire gidiyordum takip için , o yüzden sadece 1 kere bakıldı büyüklüğüne.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun Can'ım Dr un kimbana iğneli dedi. ne demek anlamadım ama o zaman anlatırım önce rahım fılmı dedı. yok canım ankara doktrları rahım fılmını görmeden hıcbır sey yapmıyor. ya rahımde yapısıklık var sa aşılama boşuna olur. sen bakma onlara önce rahım filmin çektir. orada tıp fakültelerı yok mu en ıyı hastaneler tıp fakultelerıdır her zaman ya da kadın dogum hastanesi
iğnesiz çatlamasını bekleten doktorlarda var ama neye göre bu uygulama yapılıo bilmiyorum X xDerinMavix cnm sen klomen kullanıp iğne olmuodun dimiYarın büyümus olursa bende solucem gelemiycem diye.igneyi verirse tabi
bnm kuzenim çin dili edebiyatı okuo 4 yılı bitirdi okulu bitiremedi 5. yıl gidio bakalım ne zaman bitirckJaponca bolumu bizim unide vardi baya 8 yila falan uzatiyorlardi okulu. 4 senede mezun olan cok nadirdi :)
Sorucam gidip kurslari canim.sen heyecam yapma :)
bence rahata alışırbende artik evdeyim bende eşime pek bisey yaptirmiyorum artik. tekrar calisirsam o zaman yapar yine
bebişler nasıllll bu gece rüyamda kuzenimin ikizi oluodu bi kız bi erkek senin bebişler geldi aklımaCanim insallah tedavinin ilk asamasinda hemen kavusursun peki daha once clomen catlatma ignesi gibi takip yaptirdinmi bak bende ilk bu tedaviyle kaldim.neden direk asilama belki sadece klomen cat.ignesi yeticek.asilama daha maliyetli diye biliyorum.hsg icinde her dr kendi calistigi hastanenin lab.ina guveniyor ondan kendi hastanesi diye diretmistir.ozel mi senin devletmi canim..hayirlisi olsun insallah bebisini getirsin inan heppp dualarimdasiniz tum ates topigi canlarim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?