Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben calismiyorum da bir de dusun halimi yani.
Benim esim de ev isine yardim etmez. Sanirim calisiyor olsam da etmezdi. Ailede oyle gormus cunku. Anne yaptirmadiysa es hic yaptiramiyor.
canim calisiyo olunca yetisemeyip ev birbirine girince sende isyan bayragini cekince mecbur yardim ediyorlar. eşimde cok ataerkil bi aileden geliyor ama calistigim dönem sagolsun bana hep evi supuruverir balkonlari yikardi.

aktar bize bitkisel bi hap verdi bayan icin olanin icinde hayit tohumu, melek otu ve bisey daha vardi hatirlayamadim. bakalim fayda etcekmi. gerci bizim yumurtlama sorunumuz duzensizligimiz de yokki

canim dün senle mikrochipi konuştuk ya ben onu sanirim mikroenjesiyonla karıştırmışım

ben bol bol yabanci dizi izliyorum amerikan dizileri kore dizileri...

Ay hic sevmem

canim calisiyo olunca yetisemeyip ev birbirine girince sende isyan bayragini cekince mecbur yardim ediyorlar. eşimde cok ataerkil bi aileden geliyor ama calistigim dönem sagolsun bana hep evi supuruverir balkonlari yikardi.

Ben de calisiyor olsam belki acir yapardi ama butun gun evdeyim malesef :)

canim dün senle mikrochipi konuştuk ya ben onu sanirim mikroenjesiyonla karıştırmışım
Hea tamam canım mikroenjeksiyon spermi yumurtanın içine enjekte etmeleri , mikroçip ise spermleri seçerken kullanılan bir zar gibi bişeymiş. iyiler geçiyormuş ondan. mikroenjeksiyon evet tüp bebeklerde hep yapılıyor ama mikroçip ek ücretli birşeymiş , sperm de sıkıntı olduğu zaman deneniyormuş

Canim insallah tedavinin ilk asamasinda hemen kavusursun peki daha once clomen catlatma ignesi gibi takip yaptirdinmi bak bende ilk bu tedaviyle kaldim.neden direk asilama belki sadece klomen cat.ignesi yeticek.asilama daha maliyetli diye biliyorum.hsg icinde her dr kendi calistigi hastanenin lab.ina guveniyor ondan kendi hastanesi diye diretmistir.ozel mi senin devletmi canim..hayirlisi olsun insallah bebisini getirsin inan heppp dualarimdasiniz tum ates topigi canlarim benim :)

ama 17nin büyüyeceği belli ya ondan bu ay banada illa ki büyür bitanesi istediğimiz botuya dedi 18 17 15ti ya bida gelmene gerek yok yaron vur iğneyi dedi bu ay ama geçen ay 3 tane 13mm idi 2. kontrole gitmiştim mecbur 8403BHC

Sen hangi hastaneye gidiyorsun Can'ım Dr un kim

bebişler nasıllll bu gece rüyamda kuzenimin ikizi oluodu bi kız bi erkek senin bebişler geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…