Ateş'in gayet güzel aşırı zigzag olursa aslında kork sakin ateş hormonların düzenli işliyor anlamına gelir biraz daBende d vitamini eksikliği var canim ağrılar ondan oluyormuş tahliller temiz çıktı şükür ilaç kullanamıyorum. dvit içemiyorum midem bulanıyor ama mecburum kkullanmaya
Ateşim bi garip gidiyor bakarmisin hiç ovulasyon öncesi gibi değil sanki hiç yumurta olmayacak gibi şimdi korkuyorum normal günümde yine adet olursam diye
Kuzum bunlar vardı duyurularda sen tlf la ara sor istersen broşürleri oluyor aslında dağıtılıyor memlekette annemde görmüştüm. ben dikişi de acayip istiyorum öğrenmek makine falan alıp kendim evde denemiştim biraz ama bir bilenle yapmak çok daha zevkli olur. sen kendini bilirsin ne güzel gelirse bir git dene.Kiz Japonca da ogrenirsem artik bildigim diller birbirine girecek simdiden giriyor
Cenaze hizmetleri tam bana goreSaka bir yana 2015-2016 diyor bu sanirim gecen yilin. Suan 2016-2017 doneminde degil miyiz? Kafa gitti benim.
Git bak bakalım neresi pis neresi temizEv kontrolden çıktı canımo kadar porçöze boşuna maruz kaldım bir de ben çağırasıya arkadaşlar çağırdı bu akşam için yine. gideyim biraz gözlem yapayım aralıkta iznim var eşim de gitmiş olur o zamana aralıkta çağırırım didim
Bak dün kü ile bugünküaa gerçekten dün kü pozitif miydi o zaman
Şu ara kanama bana bebek getirsin diyorum :) bi arkadaşım ara kanama yaşadığı ayın diğer ayında hamile kalmış o piyango bana da vurur mu acaba :)))Ateş'in gayet güzel aşırı zigzag olursa aslında kork sakin ateş hormonların düzenli işliyor anlamına gelir biraz da
Ahahhaha pastalardan gözümü alıp da eve bakasım olmadı hiç şimdiye kadarGit bak bakalım neresi pis neresi temizbol bol çeşit de ye bir de say bakalım kaç tane
Bu adetle sıra mı yokmuş demişlerdi canım sana?
benim adetim dün bitti. bir daha ki adette rahim filmi çekilecek yani adet bitiminde. senın 11 aralık mı adet ?
Ben de devit aldım ama ampul değil damla , bizim burda ölçümü yapılmıyor ama ben ölmeden içmeye başladım az az. annem babam memlekette ölçtürmüş hepsinde düşük çıkmış benim de düşüktür kesin dedimBende d vitamini eksikliği var canim ağrılar ondan oluyormuş tahliller temiz çıktı şükür ilaç kullanamıyorum. dvit içemiyorum midem bulanıyor ama mecburum kkullanmaya
Ateşim bi garip gidiyor bakarmisin hiç ovulasyon öncesi gibi değil sanki hiç yumurta olmayacak gibi şimdi korkuyorum normal günümde yine adet olursam diye
Günlük kaynatılıyor yani.. hazırını denerim de günlük kaynatmada devam sağlayamıyorum hiç ya.. bir ara hazırından alırım olmazsa..Aktardan tohumu oluyor ondan aldım kendim hazırlayıp taze taze içmem gerekiyordu evet hazırı da varmış duydum ama onu denemedim
EVET CNM BENİMDE 11İNDE ADET.BEN DE ADET BİTİMİNDE RAHİM FİLMİ ÇEKİLCEM İNŞ.BAŞKA BİŞİ YAPMAM SANIRIM O AY.SONRAKİ AY DA GÖBEKTEN İĞNELERLE AŞILAMA.
benim adetim dün bitti. bir daha ki adette rahim filmi çekilecek yani adet bitiminde. senın 11 aralık mı adet ?
Belli mi olur inşallah inşallah:))Şu ara kanama bana bebek getirsin diyorum :) bi arkadaşım ara kanama yaşadığı ayın diğer ayında hamile kalmış o piyango bana da vurur mu acaba :)))
2 MM OLURSA YARIN 18 MM OLUR ZAFRİNACIM O ZAMAN YARIN BELKİ İĞNE VERİR DİMİ ? :)günde 1mm ya da 2 mm büyüyo genelleme olarak ama kontrol edilmeden iğne verilmez bence
Ben bir kere takip ettirdim 17 olmuştu 13. gün iğneyi verdi yarın yada ertesi gün yap iğneyi dedi tekrar çağırmadı ama ben başka şehire gidiyordum takip için , o yüzden sadece 1 kere bakıldı büyüklüğüne.2 MM OLURSA YARIN 18 MM OLUR ZAFRİNACIM O ZAMAN YARIN BELKİ İĞNE VERİR DİMİ ? :)
Yarın büyümus olursa bende solucem gelemiycem diye.igneyi verirse tabiBen bir kere takip ettirdim 17 olmuştu 13. gün iğneyi verdi yarın yada ertesi gün yap iğneyi dedi tekrar çağırmadı ama ben başka şehire gidiyordum takip için , o yüzden sadece 1 kere bakıldı büyüklüğüne.
bende benzer durumdayim ama ben kaçıyorum resmen insanlardan asosyal oldum resmen evde cok mutluyum ama bu gidişle cok yalnız bi insan olcam. 2 arkadaşım doğum yapti ikisinide gidemedim hala evden cikasim yokCanım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok
canim eğer hersey yolunda giderse günde 1-2 mm büyüyor genelde. yani ya 16mm yada 18 mm filan olur heralde ama hassas bi konu bazen supriz yapiyor yumurtalarKIZLARRRR SİZE BİR SORUM VAR??
11. GÜN 14 MM OLAN YIMIRTA 13.GÜN KAÇ MM OLUR?
PAZARTESİ GÜNÜ YİNE İZİN ALMAMAK İÇİN SORUYORUM
Sana da kurs bakayım benbende benzer durumdayim ama ben kaçıyorum resmen insanlardan asosyal oldum resmen evde cok mutluyum ama bu gidişle cok yalnız bi insan olcam. 2 arkadaşım doğum yapti ikisinide gidemedim hala evden cikasim yok
Kuzum bunlar vardı duyurularda sen tlf la ara sor istersen broşürleri oluyor aslında dağıtılıyor memlekette annemde görmüştüm. ben dikişi de acayip istiyorum öğrenmek makine falan alıp kendim evde denemiştim biraz ama bir bilenle yapmak çok daha zevkli olur. sen kendini bilirsin ne güzel gelirse bir git dene.
Japonca çok aşırı zor bir dilmiş zaten hatta esprisi vardı Prof . a sormuşlar Japonca ne kadar sürede öğrenilir diye bir ömür yetmez demiş, doçente sormuşlar 20 yılda ancak demiş, öğrenciye sormuşlar "sınav yarınsa bu gece hallederiz " demiş diyeara sor halk eğitimi neler var diye ben heyecanlandım senin yerine
canim sen en iyisi bi kursa filan yazil. halk egitimin filan güzel kurslari oluyormus. belki arkadaslar edinirsin ordaKomşularımın hepsi yaşça benden çok büyük yaşlı insanlar.
Karşı apartman zaten erkek öğrenci dolu. Kafama göre kimse yok yani.
Ailem Almanya'da, eşimin ailesi bize 28 saatlik mesafede.
O dediklerin de şu sıralar hiç ilgimi çekmiyor.
Hamile kalmadan önce hamileliği bebekle alakalı kitaplar okuyarak geçiririm diyordum ama 10 dk okuduktan sonra gözlerim kısılmaya yazılar bulanıklaşmaya başlıyor. Gözlük kullanıyorum zaten ama bu aralar fena.
canim sen en iyisi bi kursa filan yazil. halk egitimin filan güzel kurslari oluyormus. belki arkadaslar edinirsin orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?