Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aktar bize bitkisel bi hap verdi bayan icin olanin icinde hayit tohumu, melek otu ve bisey daha vardi hatirlayamadim. bakalim fayda etcekmi. gerci bizim yumurtlama sorunumuz duzensizligimiz de yokki
İnşallah fayda eder cnm ne bileyim hangi kürü kullandıysam fayda etmedi.en son şu hafizaana macununun sordum kaça yaparsın diye 200 e yakın bir fiyat verdi ilaçlara bu aralar çok masraf çıkıyor o biraz Kalsın dedim:) hazır olanı vardı Rafta o uygundu ama onun da tarihi geçti.libidoyu arttırıyormuş diye çok istiyorum kullanmak.bulabilirsem en azından hazırını alayım.kaç gündür eşim beni sıkıştırıp duruyor.kaşıntı hala geçmedi bana yaklaşma dedim iyileşmedi henüz diye.adam bu gidişle kuduracakkrem kullanıyorum Allahtan korunuyorum yoksa ne yapacağımı şaşırırdım .

bebişler nasıllll bu gece rüyamda kuzenimin ikizi oluodu bi kız bi erkek senin bebişler geldi aklıma
Canim pzrtsi gittigimde ikiside yanyana buyumuslerdi yolk sac olusmus dedi dr.pzrts kalp atisina gidicez insallah sagol kuzumm :) insallah sendende bu ay guzel haberler gelicek insallah :)

iğnesiz çatlamasını bekleten doktorlarda var ama neye göre bu uygulama yapılıo bilmiyorum @xDerinMavix cnm sen klomen kullanıp iğne olmuodun dimi
Bende geçen ay klomen kullandım günde 1 tane ama. kontrole de gitmedim iğne de kullanmadım yumurta çatladı ama kaç tane oldu falan bilmiyorum

valla o tarz bisey bana da lazim biz niye böyleyiz merak ediyorum masallah cok aktif insanlar var. acaba doktora sorsam ayıp olur mu bi ilaci filan varmidir ki

Benim de libidoyu düşürecek bişeyler bulmam lazım , yada benim libidonun birazını eşe vermek lazım. gerçi bizimki tam olarak libido sorunu da değil de... aynı zamana denk gelmiyor libidolarımızın yükselme zamanı...

Benimki yatağa girince direk uyuyor , akşam yemekten sonra da benim uzanıp dinlenesim geliyor.. öyle bir uyumsuzuz yani

valla o tarz bisey bana da lazim biz niye böyleyiz merak ediyorum masallah cok aktif insanlar var. acaba doktora sorsam ayıp olur mu bi ilaci filan varmidir ki
Ay ben de bilmiyorum niye böyleyizben aslında eşime diyorum bizim terapiye ihtiyacımız var birlikte gidelim içimizi dökelim benim isteksizliğim psikolojik diyorumadam hiç öyle şeylere yanaşacak birisi değil.özelimizi ona buna mı anlatacağız sen gel içini bana dök diyor yaa

zaten "ben cok rahat ettim sen çalışma artik boşver" diyor
bnm ki geçen yıl müdür yardımcısıydı kurs muhabbetine her cmt çalıştı eve geliodu heryer temiz yemek tatlı herşey yapılmış bu yıl öğretmenliğe döndü bi tembellik geldi adama geçen yıl bu yıl daha atamadı üstünden boş günü oluo ya da öğlene kdr evde olduğu diyom bulaşık makinesini boşalt bari yediğini kaldır yok bırakıo lavaboya diyom geçen yıldan önce böyle diildin tembelliğe kolay alışılıo dio cokda seyy gibi bende sen yapmıosan bende yapmıom dicem o olcak

Sen de yatağa gitmeden oracıkta ..........

Bende geçen ay klomen kullandım günde 1 tane ama. kontrole de gitmedim iğne de kullanmadım yumurta çatladı ama kaç tane oldu falan bilmiyorum
yani bi bakıma diom ateşle görüyoruz ymut ne zaman çatladı ne gerek var klomene yumurta var ve çatlıo demek ki sıkıntı orda diil ama bi yandan da kaç mm e gelip çatlıo görüyoruz bide adam biraz daha ciddiye alıo sanki tedavi oluyoruz diye

alsancak dişte biri vardı ya eşim bahsedip duruodu kv de flnda ona gidiomuş özel istemiosan bi sorayım istersen

xpreiaZ canım merhaba , Dr sana histereskopidrn sonra gebe kalırsın gibi bişey dedi mi ? Teşhis ne zaman konmuştu sana rahimdeki sorun için ?

Canım 3-6 ay normal deneyin ama sizin sorunun bu olduğunu çok da düşünmüyorum, düşüğe sebep olsa bile hamile kalmana engel birşey görünmüyor dedi , yine de rahime bir bakalım düzeltebilirsek düzeltelim , 3-6 denersiniz olmazsa tekrar görüşürüz dedi. aşılama tüp diye devam edecek galiba. ama bu doktorla devam edemeyeceğim 6 aya taşınmış olacağız çünkü bu şehirden. ama o sürede histereskopi aradan çıksın istedim..

Ancak histereskopi sonrası sordum hamile kalmama engel birşey var mıydı içerde diye, ilk söylediğini unuttu herhalde "düzelttik ya işte orayı" dedi

Hsg yi geçen sene çekilmiştim canım ama arkuat uterus hakkında net birşey yok. yani kesinlikle düzeltilmesi lazım gelen birşey değil galiba çünkü normal kadın doğumcular hiç sallamadı onu. tüp bebek doktorları takıldı sadece düzeltelim diye. ben de tüp öncesi zaten yapılması gerekiyorsa yapalım çıksın aradan diye düşündüm. Ama başka merkezde tedaviye başlarsam tahminim tekrar hsg isteyecekler histereskopi sonrası duruma bakmak için

Canim esim benim disten cok cekti o konakta cene cerrahisi dr vardi ona gidiyordu mhrsden aliniyor randevu gelirsen 2 isimli bir beydi..unuttum adini

Buna karar verirsen Evi şey götürmesine hazır et ama kendini yahu 1 haftada bir ev çoluk çocuk yokken bu hale gelir mi ! geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…