Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya az önce bir mesaj okudum kadın 7 yıl uğraşmış tüp bebekle oğlu olmuş 11 senedir de 2. İçin uğraşmış olmamış adet düzensizliği varmış hayıt içmeye Başlamış sırf adetleri düzelsin diye çocuk için falan değil yani.kadın diyor 1,5 ay Aralıksız sabah akşam içtim adet gelmeyince Dr a gittim diyor bir baktık hamileyim diyor.ya bu ot ÇÖP bizde niye bir işe yaramıyor ya

Veson ya benim ateş bir sıçradı ama ovu mu oldu anlayamadım. ovu testi bu gün çok açık... dünkü pozitif miydi yoksagerçi dün çalıştık ama geçen ay da ovu testi pozitif çıkmamıştı ben bu teste güvenmemeli miyim artık ya

Ben calismiyorum da bir de dusun halimi yani.
Benim esim de ev isine yardim etmez. Sanirim calisiyor olsam da etmezdi. Ailede oyle gormus cunku. Anne yaptirmadiysa es hic yaptiramiyor.

Bayağı bir sıçrama olmuş dünkü testi Hatırlıyorum Eşit koyuluk değildi ama bugünkü de Bayağı silinmiş sen düzenli çalışmalarına devam et 2 güne anlatız

Valla öyle canım soğan suyuna neler dediler , kaynanama da söylemiştim o zaman soğan suyu içiyorum iltihap falan varsa temizliyormuş diye kaynanam dedi ki üst komşusu yapmış idrar yolu enfeksiyonu için kadın 45 yaşında hamile kalmış gelini de hamile imiş çok utanmış falan filan... gelini ile birlikte doğmuş bebek.

Ben de ııı ııhh olmuyor ama hayıt da denemediğim şeylerden biri. kadına hayıt erkeğe de çakşır suyu iyi geliyormuş galiba değil mi?

Hayıtı gerçekten çok övüyorlar kadın için Bayağı araştırıp başlamıştım 6 ay Aralıksız kullandım ovu Yu hep Öne çekiyordu.ve yumurtanın çatladığını Bayağı hissediyordum ama bebek yok.ben de hergün hazırlamaktan sıkıldım bıraktım

Ben calismiyorum da bir de dusun halimi yani.
Benim esim de ev isine yardim etmez. Sanirim calisiyor olsam da etmezdi. Ailede oyle gormus cunku. Anne yaptirmadiysa es hic yaptiramiyor.
Ay kusura bakmasın valla kendi yardım etmediği için evi pislik götürüyor , kendimi saf gibi hissediyorum o yardım etmediğinde eve birşey yaptığımda. sınava çalışıyorken 2 ay hiç dokunmadım zaten. Ha bire bişeyler çıkarıp durmasın yazılı bitti şimdi gidip saatlerce spora çalışıyor bir kazansa gitse de kurtulsam

Sıkıldım bencilliğinden.. ev dağınık olunca modum düşüyor ne var sanki her gün 15-20 dakikamızı toparlamaya ayırsak haftada 2 saat de temizliğe ayırsak mis gibi olcak. böyle dağınık dağınık yaşıyoruz bekliyor ki herşeyi ben halledeyim kendisi ha bire o sınav bu sınav oyalanıp dursun. yapmıyorum hiçbirşey işte

Dün kızdırdı beni küsüm yine , çok belli etmiyorum dimi

Canım halk eğitimin kursları oluyor Örgü dikiş porselen boyama ahşap boyama vs vs... bana çok zevkli gelmişti bir halk eğitime uğra istersen müsait zamanda. hem oyalanmış olursun hem belki kafa dengi birileri çıkar orda. Hiç bişey olmasa bebeğe bişeyler yaparsın

Bayağı bir sıçrama olmuş dünkü testi Hatırlıyorum Eşit koyuluk değildi ama bugünkü de Bayağı silinmiş sen düzenli çalışmalarına devam et 2 güne anlatız
Eşit değildi ya... neyse ki teste güvenmemişim tamamen. yarın bakalım kaç çıkacak ateş... 13 de yumurtlama ihtimalim çok düşük aslında ama lekeleri hep 1. gün diye sayıyordum bu defa leke olarak girdim. eski girdiğim gibi olduğunda 15. gündeyim şimdi...

Günlük mü hazırlıyordun? cam şişede görmüştüm ben hayıt suyu diye. sen nasıl yapıyordun?

Ben zaten evde oldugum icin o gelene kadar her sey hallolmus oluyor. Zaten agir calisiyor ben calismiyorum o yuzden bir de ev isi yaptirmaya kiyamam :)
Gercekten hic belli olmuyor kustugun
Halk egitimde bi tanidigim gitar kursuna gidiyor. Ona bir sorayim baska ne kurslari var diye.

Bak canım bunlar varmış , Japonca bile var. Ben olsam japoncaya giderdim telefonla arayıp sorabilirsin halk eğitimi

kız izin bitmeden misafir alcaktın yaa

Gittin mi Dr a cnm ne dedi dr
Bende d vitamini eksikliği var canim ağrılar ondan oluyormuş tahliller temiz çıktı şükür ilaç kullanamıyorum. dvit içemiyorum midem bulanıyor ama mecburum kkullanmaya
Ateşim bi garip gidiyor bakarmisin hiç ovulasyon öncesi gibi değil sanki hiç yumurta olmayacak gibi şimdi korkuyorum normal günümde yine adet olursam diye

benim adetim dün bitti. bir daha ki adette rahim filmi çekilecek yani adet bitiminde. senın 11 aralık mı adet ?

kız izin bitmeden misafir alcaktın yaa
Ev kontrolden çıktı canım o kadar porçöze boşuna maruz kaldım bir de ben çağırasıya arkadaşlar çağırdı bu akşam için yine. gideyim biraz gözlem yapayım aralıkta iznim var eşim de gitmiş olur o zamana aralıkta çağırırım didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…