Canım iğneyiCanım iğneyi kendin mi yapıyorsun ? Hemşire falan mısın ?
valla bnde çok şey okudum ama yanaşmıo çünkü normal olduğunu savunuo sperm sayısı alt limit mlde 15 milyon bizimkinin 20 milyon doktor sıkıntı yok demiş bizimki hiç oralı değil normalim bn diyo bugün keçboynuzu pekmezi alalım kan yapar üşüyosun bak dedim kandırcaktım ona da yanaşmadıCanim takviye almayi kabul edermi keci boynuzu ozu - caksir suyu vs etkili diye biliyorum
demek herkeste farklı. genelde tüp kolay hsg zor diyorlariiz canım ben muayeneden bile korkan bir insanım anlatamam ne kadar korkak olduğumu ağrı acı esigim de çok çok düşüktür ben anestezi almadan film çektirdim adet agrisi gibi bi ağrı oldu benim rahim ağzım çok dar o yüzden bu tip işlemler de zorlanıyorum benim o bayılma olayı tüp transferinde oldu artık canım çekildi gibi oldu tam başım bi yana düştü doktor işlemi durdurdu anestezi uzmanı geldi uyuttular öyle devam edildi
Canım yumurta takibi yaptırıyodun değil mi?estrofem gunde 1 sonuca kadar kullankızlar bnm bu kıytırık doktor estrofemi bnm dememle yazdı ya ne kdr kullanıcam dedim bi hafta kullan yeter dedi 7 hap içtim günde bi tane bırakayım mı bi kaç gün daha içiyim mi ki
Hepsi ayni sperm sayisi iyimiste benimkide oyle diyordu bende drum soyledi iyi beslenicekmissin sunlar diyodum mecbur yemek zorunda kaliyodu..valla bnde çok şey okudum ama yanaşmıo çünkü normal olduğunu savunuo sperm sayısı alt limit mlde 15 milyon bizimkinin 20 milyon doktor sıkıntı yok demiş bizimki hiç oralı değil normalim bn diyo bugün keçboynuzu pekmezi alalım kan yapar üşüyosun bak dedim kandırcaktım ona da yanaşmadı
Bende 7 kere icim birakmisim canim igneden sonra 3 kere icmisim sonra progestana baslamisim sana verdimi pro?kızlar bnm bu kıytırık doktor estrofemi bnm dememle yazdı ya ne kdr kullanıcam dedim bi hafta kullan yeter dedi 7 hap içtim günde bi tane bırakayım mı bi kaç gün daha içiyim mi ki
Ben çok bozuluyorum ya acayip ağırıma gidiyor yok imaları 3 sene oldu alışamadım hala. sen napıyosun o öyle yapınca? ben genelde kavga edip ağzıma geleni sayıyorumevet ben adamı öpüp kokluom of puf diyo
Canım bu incir kürü prolaktin yukseltiyormus acaba yükseldi mi benimdeEki Görüntüle 1913009
Dün Yen'i bir Dr a gittim aslında amacım sadece prolaktini ölçtürmekti, kadına yumurtlama dönemimde ara kanamam olduğunu söyledim, bana ovulasyondan sonra östörojenin azalmasını, protesteronun artmasını bekleriz. Östörojen düşüşünden sonra Eğer progesteron yeteri kadar yükselmezse kanama olur dedi. Ara kanamanın sebebi bu, sana progesteron takviyesi yapmamız gerekebilir dedi. Benim de kafama yattı. Bir de internette resimdeki bilgiyle karşılaşınca taşlar yerine oturdu sanki.
Tüp aşamaları çok çok zor canım o kısma gelene kadardemek herkeste farklı. genelde tüp kolay hsg zor diyorlar
burası da öyle canım valla... sümbülüm Almanyada galiba orası Türkiye olamaz bence...
biz seninle beraber takip edecegiz bu ayı . döngümüz aynı.senin bat 11 aralık benım bat 9 aralık.cnm adet ne zaman gelecek senin?herhalde ki yeni bitti ateş ölçmeye başlıyosun.benim ayın 11 i gibi adet gelecek o zaman rahim filmi çektiricem inş.o ay başka tedavi yok.diğer ayda iğneli aşılama diye düşünüyorum.yarın doktorla konuşucaz.
Kızlar iki gündür annemler bende çok fazla giremedim ama sabah testi tekrarladım 69.70 çok şükür artış güzel devamı gelsin inşallah
Az önce yazdığını okudum canım kadın doğum infertiliteye gitmek tahliller ve ne olduğunu anlamak için doğru yer en son daha rahat ve iyi muamele için özel ı tercih ettim ben de ama şimdi kafamda şey var riskli gebelik poliklinigine gitsem mi diyorum bana arastirmadaki Prof gebelik olursa gel demişti riskli gebeliklere bakıyo o da
yaramadığına emin misin. belki yarayacaktı ama o dönem başka sey vardı o engel oldu. tekrar dene bazı şeylerı bu amelıyatındna sonra işe yarayabilir. ben de de işe yaradı bütün hormonlarımı dengelemiş. doktor fsh düşmez aksine çıkar dedi ama düştü hem de düzenli bile kulanmadım ayda toplam 4 kere belki testere dişli aslan pençesini çay gib içtim bir de hergün çörek otu çiğnedim o da minicik bir şey işe yaramış. sen başa al bazı şeyleri benceYa az önce bir mesaj okudum kadın 7 yıl uğraşmış tüp bebekle oğlu olmuş 11 senedir de 2. İçin uğraşmış olmamış adet düzensizliği varmış hayıt içmeye Başlamış sırf adetleri düzelsin diye çocuk için falan değil yani.kadın diyor 1,5 ay Aralıksız sabah akşam içtim adet gelmeyince Dr a gittim diyor bir baktık hamileyim diyor.ya bu ot ÇÖP bizde niye bir işe yaramıyor ya
1 kere git bakalım ne diyecek . gitmemek kötü ama gitmenin zaraı yok ne olacak ki fikir almış olursun bence git bir bakalım . sonucta yıne jastane yıne aynı bölumun başka koluAz önce yazdığını okudum canım kadın doğum infertiliteye gitmek tahliller ve ne olduğunu anlamak için doğru yer en son daha rahat ve iyi muamele için özel ı tercih ettim ben de ama şimdi kafamda şey var riskli gebelik poliklinigine gitsem mi diyorum bana arastirmadaki Prof gebelik olursa gel demişti riskli gebeliklere bakıyo o da
canımcım , bazen ovu lar cok koyulaşmadan tekrar siliniyor. demek ki lh cok fazla yukselmıyor o yuzden cok koyulasmıyor ve yumurta catlayınca silikleiyor benım gecen ay daha koyulaşma olmadan silikleşti ne olur ne olmaz ateşi sıkı takıp et senVeson ya benim ateş bir sıçradı ama ovu mu oldu anlayamadım. ovu testi bu gün çok açık... dünkü pozitif miydi yoksa gerçi dün çalıştık ama geçen ay da ovu testi pozitif çıkmamıştı ben bu teste güvenmemeli miyim artık ya
Eki Görüntüle 1912931
Eşim de senin dediğini söyledi gitmenin zararı yok bu hocaya da sıra almak mesele sadece pazartesileri randevu alınabiliyor o da sekiz kişi bi şekilde almaya çalışıcam bakalım pazartesi perşembeye verir sıra o zamana biraz daha artar hcg de inşallah1 kere git bakalım ne diyecek . gitmemek kötü ama gitmenin zaraı yok ne olacak ki fikir almış olursun bence git bir bakalım . sonucta yıne jastane yıne aynı bölumun başka kolu
kızlar kalkıp gebelik için jinekologa gidiyorlar doktrlarda demıyor ki sen yanlış yere geldın muayene edıp gönderıyorlar olmaz ki ama bu yanlış. ben şimdiye kadar mecburıyetten gidememiştim ama imkanı olan kızlarda yanlış yapıyor.
iyi düşünmüşsün git bakalım altı üstü bir muayene
imkanın varsa hemen git canım. bizim hamileliklerin ilk zamanları sıkıntı zaten. inşallah herşey yolunda gider ama işin ehlinden destek almakta fayda var... glifora devam ediyorsun değil mi?Eşim de senin dediğini söyledi gitmenin zararı yok bu hocaya da sıra almak mesele sadece pazartesileri randevu alınabiliyor o da sekiz kişi bi şekilde almaya çalışıcam bakalım pazartesi perşembeye verir sıra o zamana biraz daha artar hcg de inşallah
3 kere hamile kaldım, 2 si kimyasal biri kürtaj. tayin olacağımız şehir belli değil. tıp fakultesi değil özel hastanede yaptırdım tüp bebek merkezi olan bir hastane. hayırlısı olsun hakkında cnmAnladım canım çok güzler anlatmışsın , yani Dr neyi düzelttiğini bile tam olarak söylememiş , biz resmen ağızlarından çıkacak her harfi bile ciddi önemserken onlar .... sen hiç gebe kaldın mı peki ? Ben Bi defa kaldım iki yıldır da kalamıyorum , fakülte hastanesinde mi oldun sen ? Hangi ile taşınacaksınız ? İnş güzel hastaneleri olan Bi yere taşınırsınız , ben çok kararsızım yaptırmakta ama o yola doğru gidiyorum sanki , bulunduğum ildeki fakültede Dr hem hist hem de lap dedi , ya da üç ay dene son şans olarak sesi , ilk ayım bitti adetini bugün oldum, kararsızım ya , bu ilde bu işlemi yapacak Dr da hastane de ... tıp fakültesi var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?