Cnm benimde yarın 2 olacak 3 ye cagırır mi diye korkuyorum izin yuzundenama 17nin büyüyeceği belli ya ondan bu ay banada illa ki büyür bitanesi istediğimiz botuya dedi 18 17 15ti ya bida gelmene gerek yok yaron vur iğneyi dedi bu ay ama geçen ay 3 tane 13mm idi 2. kontrole gitmiştim mecbur8403BHC
Bakalım cnm inş iyi buyumustur yumis büyürken kahve icmem etkiliyomuydu?hergun bir tane iciyirum ya ben :Obenim doktor 18i görünce vurduruo ya da yarın vur diyo bakalım nekdr büyümüş olcak senin ki :)
bnde öğle yemeğinden sonra hergün bi türk kahvesi içiyorum abartmadıkça sıkıntı yok dedi geçen kızlarBakalım cnm inş iyi buyumustur yumis büyürken kahve icmem etkiliyomuydu?hergun bir tane iciyirum ya ben :O
3.. ye çağırmaz bnce yarın ya da sonraki gün vurdur fln der en çok sen söyle bida gelemem diye doktoruna inofolic şase yi sorsana cnm bn benimkine sordum duymafım dedi ama ilk klomende 1 tane 18mm yum vardı bu sefer 18 17 15 3 taneydi inofolic bu ay içtim geçen ay içmemiştim ya o destekledi ya da vücudum klomeni iice benimsediCnm benimde yarın 2 olacak 3 ye cagırır mi diye korkuyorum izin yuzunden
Bizim durumun tam tersi de sizdeymişbnm adamda tık yok uyuz olıyorum bu duruma sıkıştırınca da canm istemiyo hergün hergüm diyo sanki o kadında nazlanıo ben erkeğim gibi püff
evet ben adamı öpüp kokluom of puf diyoBizim durumun tam tersi de sizdeymiş
Valla canim ben de denerim ama bu istanbuldaki evler kagit gibi ne ses yapabiliyon ne de banyoda birlikte dis fircalayabiliyon. oldugu gibi ses gidiyor. ben erkeklerin boyle olmasina anlam veremiyorum. benim esim gun asiri aksam 9:30-10:00 gibi eve geliyor. ona ragmen yemek cay ve ustune...bende deneyebilirim başka yerlerde ama adam monoton bn biraz daha renkli bişeyler istiyorum ama yanaşınca adam reddedince o zaman bida bişey yapasım gelmio insan eşinden çekinir mi resmen çekiniyorum adamdan ya bugün çalışma günü dimi diyo evetdedim çok yorgunum hiç canım istemiyo ama mecbur yapıcaz diyo ztn bu mecburiyet beni bitirioniye mecburiyet olsun iste beni diyorum tık yok off offf kendim söyleyip kendim dinliyorum
Tmm cnm sorim benim doktorun dünyadan haberi yok bakalım buna ne diycek :)3.. ye çağırmaz bnce yarın ya da sonraki gün vurdur fln der en çok sen söyle bida gelemem diye doktoruna inofolic şase yi sorsana cnm bn benimkine sordum duymafım dedi ama ilk klomende 1 tane 18mm yum vardı bu sefer 18 17 15 3 taneydi inofolic bu ay içtim geçen ay içmemiştim ya o destekledi ya da vücudum klomeni iice benimsedi
O zor bir durum cidden bende kadınlar da bu konuda takviye besinler kullanmalıKizVeson bu isteksizliği kendi kendimize nasıl yenebiliriz
Fikri olan varsa paylaşın kızlar ya önceden arkadaş ortamında konuşmak bile etki ediyordu şimdi bende tik yok nasıl aşılır ki böyle bir durum
Eşlerimiz benziyor bu konudaevet ben adamı öpüp kokluom of puf diyo
yaramı deşmeyin ey kızlarrValla canim ben de denerim ama bu istanbuldaki evler kagit gibi ne ses yapabiliyon ne de banyoda birlikte dis fircalayabiliyon. oldugu gibi ses gidiyor. ben erkeklerin boyle olmasina anlam veremiyorum. benim esim gun asiri aksam 9:30-10:00 gibi eve geliyor. ona ragmen yemek cay ve ustune...
evet ben adamı öpüp kokluom of puf diyo
bebişi yapsam elleşmicem diom ama yine dayanamam ki benA
Eşlerimiz benziyor bu konudabende cok zorlandım aynen isteksizlik konusunda. Ameliyat sonrası durum düzeldi minpek Dr takip edemedim onun durumu bebiş telaşına. İnşaallah fayda etmiştir
Ben bu sıralar duruldumbebişi yapsam elleşmicem diom ama yine dayanamam ki ben
Bizim adam da 80 kilo ben 40 kilo adama diyorum kalk üstümden boğulacağım.itiyorum Adam'ı kenara
adini hatirlarsan yaz cnm bi arastrayimCanim esim benim disten cok cekti o konakta cene cerrahisi dr vardi ona gidiyordu mhrsden aliniyor randevu gelirsen 2 isimli bir beydi..unuttum adini
Canim takviye almayi kabul edermi keci boynuzu ozu - caksir suyu vs etkili diye biliyorumbebişi yapsam elleşmicem diom ama yine dayanamam ki ben
Sahip olduğun bebeğini düşün..biz de bu yüzden bunalımdayız çünkü..sahip olduklarımızın huzurunu yaşamayı ihmal etme kendine..Mutsuzum canim ya. Bunalim kapimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?