Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm benimde yarın 2 olacak 3 ye cagırır mi diye korkuyorum izin yuzunden

Cnm benimde yarın 2 olacak 3 ye cagırır mi diye korkuyorum izin yuzunden
3.. ye çağırmaz bnce yarın ya da sonraki gün vurdur fln der en çok sen söyle bida gelemem diye doktoruna inofolic şase yi sorsana cnm bn benimkine sordum duymafım dedi ama ilk klomende 1 tane 18mm yum vardı bu sefer 18 17 15 3 taneydi inofolic bu ay içtim geçen ay içmemiştim ya o destekledi ya da vücudum klomeni iice benimsedi

Valla canim ben de denerim ama bu istanbuldaki evler kagit gibi ne ses yapabiliyon ne de banyoda birlikte dis fircalayabiliyon. oldugu gibi ses gidiyor. ben erkeklerin boyle olmasina anlam veremiyorum. benim esim gun asiri aksam 9:30-10:00 gibi eve geliyor. ona ragmen yemek cay ve ustune...

Tmm cnm sorim benim doktorun dünyadan haberi yok bakalım buna ne diycek :)

O zor bir durum cidden bende kadınlar da bu konuda takviye besinler kullanmalı pekmez fındık ceviz filan

A
evet ben adamı öpüp kokluom of puf diyo
Eşlerimiz benziyor bu konuda bende cok zorlandım aynen isteksizlik konusunda. Ameliyat sonrası durum düzeldi minpek Dr takip edemedim onun durumu bebiş telaşına. İnşaallah fayda etmiştir

yaramı deşmeyin ey kızlarr

A

Eşlerimiz benziyor bu konuda bende cok zorlandım aynen isteksizlik konusunda. Ameliyat sonrası durum düzeldi minpek Dr takip edemedim onun durumu bebiş telaşına. İnşaallah fayda etmiştir
bebişi yapsam elleşmicem diom ama yine dayanamam ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…