Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 kere hamile kaldım, 2 si kimyasal biri kürtaj. tayin olacağımız şehir belli değil. tıp fakultesi değil özel hastanede yaptırdım tüp bebek merkezi olan bir hastane. hayırlısı olsun hakkında cnm
inş. yeni hamileliğin tez vakitte ve tamamına ererek gelir canım, o gebeliklerinin devam etmemesi hakkında kesin bi sorun söylenmedi değil mi?

Bilemiyorum ki canım biraz erken ölçtüm ama belki anliktir yarın belli olur

CANM BEN ÇINARLI DİŞ HAST GİDİYORUM BELLİ Bİ DOKTOR YOK BİDE ALTINDAĞDA OTURUYOM ORDA OZAN DİYE Bİ DOKTR VAR GARANTİ BANKASININ ÜSTÜ ORAYA GİDİYOM SEN NERDESN CANM YAKINMI SANA BİLMEM AMA

elmol canm sen çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın sende mi pko vardı yoksa elankide mi?? b endede pco varda ondan sordum

BEbeği olmayanlar İçin de bir bunalım sebebi ama..bu bunalıma girdiğimizde sahip olduklarımızı düşünüp daha kötü şartlarda olanları -daha kötü dertleri olanları düşünmeliyiz demiyor muyuz..bebeği olmadığı İçin eşiyle sorun yaşayanlar bile var..
Bebek olsa da baska seyler icin bunalabiliyor insan. Hayat bebekten ibaret degil cunku.

elmol canm sen çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın sende mi pko vardı yoksa elankide mi?? b endede pco varda ondan sordum
evet canım klomen + çatlatma iğnesi ama ben choriomon 5000 kullanıyorum niyeyse uğurlu geldiğini düşünüyorum iğnede, pko var haşimato var canım

zafrina89 tatlım çatlama sorunu olmayanlarda ve yumurtası 18 mm geçenlere genelde doktor vermiyor çatlatma iğnesi...bana da vermiyor doktor...çünkü eğer verirse bu iğne hem çatlamaya yardımcı hemde yumoşu daha büyüttüğü için kişi için tehlike arz edebiliyormuş...mesela kiste çevirebilir...doktor öyle demişti bana...

Bu gece 36.3 cikti ateş

8 yillik evliyim ve ayni bunalimlari ben de yasadim. Hamile kalinca her sey gulluk gulistanlik olmuyor ki keske olsa.

çatlatma iğnesi canım ovitrelle değil de bunu kullanıyorum
hımmm tamm canm bende çatlatma iğneesiyle hamile kaldım düşük yaptım şimdi devlet hast tüp bebek merkezine başladım direk aşılama yapılcak sanırım bendede pco var 5 ay oldu düşük yapalı özelde 1 çatlatma iğnesi daha denesemmi acaba diyorum karar veremedim?? senin düşük olmuşmuydu yanlış anlıyosam kusura bakma lütfen

evet canım eylülde yine aynı şekilde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik olmuştu çok uzun sürmedi umarım bu tamamına erer sağlıkla, hayırlı olsun tedavin inşallah sanırım devlette tüp raporu için iki defa iğneli aşılama olmuş olmak gerekiyor onları hallettiysen karar senin diğer şekilde hamile kalabiliyosan biraz daha dene istersen ben aşama aşama gitmek istedim 6 kereye kadar klomen hakkım vardı olmazsa aşılama denerim iki kere olmazsa tüp düşünmeye başlarım diye düşündüm hsg çekilmedim eşim de tahlil vermedi sadece klomen denedik ikinciye hamile kaldım çok şükür her aşama ayrı stres çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…