evt evt bnm iğne fobim yok ama iğneyi kendime nasıl batırcam diye düşünüyodum arı soksa daha çok acır öyle diim hiç hissetmedmİğne yaptım falan deyince ben baya gerildim dedim nasıl yapıyorlar :) iyi bari küçük bir şeyse ve yapılabiliyorsa sorun yok
hmm ben hiç bilmiorum o işleri klomenle takip için özele gidiyorum her gittiğimde 60 tl muayene ücreti veriyorum ona bile sinir plıyorum hıı 15mm olmuş demek için 60 tl para alıolar vesonunda dediği gibi inşallah öğrenmeme gerek kalmadan hamile kalabilirimbenim raporlu tüp bebek değil cnm, özel de olduğu için ilaçları indirimli alamıyorum.
unutum ya ben onuhmm bn ist dayım burda millet birbirinin gözünü oyuyobn 2 ayrı eczaneden aldım ama ikisi de 74e verdi bu arada inofolic i sorabildnmi
evet ztn hazır tek kullanımlık şırıngabenim babam ms hastası hergün vuruyoruz ucu küçük deri altı iğneden o yüzden sorun olmaz benim için sanırım
cnm her gittiğinde almıyor özelde ücret.ben bu ay bir kere 52 tl verdim.başkada vermedim ve toplamda 4 kere gittimhmm ben hiç bilmiorum o işleri klomenle takip için özele gidiyorum her gittiğimde 60 tl muayene ücreti veriyorum ona bile sinir plıyorum hıı 15mm olmuş demek için 60 tl para alıolar vesonunda dediği gibi inşallah öğrenmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim
10 gün geçmezse kontrol girişi yapıolar 11. gün yine para alıo sende naslcnm her gittiğinde almıyor özelde ücret.ben bu ay bir kere 52 tl verdim.başkada vermedim ve toplamda 4 kere gittim
canim ben sgk anlasmali özel bi yerde yaptirmistim ilk aşılamayi doktor nasil yaptiysa raporu cikartmis raporla aldim ilaclarihee iğneli tedavide aşılama oluo ztn ona da rapor çıkartıosun özel hastanelerde çıkartıo mu devlettemi oluo sadece
hic bacagima yapmadim cnm ama muhtemelen kan toplanmistir gecer insallahbacağıma yapmıştm ama ilk gün bişey yoktu ikinci gün minik bi morluk oldu daha geçmedi :) saol cnm
aynı cnm benim bugün 10. günümdü ve bitti bu aylık kontrol :)10 gün geçmezse kontrol girişi yapıolar 11. gün yine para alıo sende nasl
göbek daha mı rahat acaba, sizce en uygun yer neresi??hic bacagima yapmadim cnm ama muhtemelen kan toplanmistir gecer insallah
Evet canım 3 çıktı daha da yükselecek gibiydi son zamanlarda hiç düşmediTSH YÜKSEKMİ ÇIKTI CANM?
Ay hadi inşallah sen de hatta denk düşecek hepimiz Ağustos annesi olalımkese için ne zaman gideceksin cnm? doğum ağustos yazıyor, bende pozitifi görürsem inşallah ağustos annişi gözüküyorum:))
ben arada hala izliyorum cnm :)))ShinSeGi profilinde usagiyi gördükçe çocukluğumu özlüyorum bayılırım sailormoon a
sakin kızlar gerilmeyin boşuna hamilelikte ztn bi bunalım geliyo bence etraftan gördüğüm o aaa hamile kaldım sonunda laylaylom olmuo yani sen en iyisi vakit geçirecek bişeylerle oyalan neyden hoşlanıyosan kurslara bakıcaktın ya noldu o iş
hmm ben hiç bilmiorum o işleri klomenle takip için özele gidiyorum her gittiğimde 60 tl muayene ücreti veriyorum ona bile sinir plıyorum hıı 15mm olmuş demek için 60 tl para alıolar vesonunda dediği gibi inşallah öğrenmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim
Göbek Yağlı ise göbekten yap:)göbek daha mı rahat acaba, sizce en uygun yer neresi??
10 gün kontrol süresi olmuyor mu cnm? normalde 10 gün ücretsiz bakmalari lazimhmm ben hiç bilmiorum o işleri klomenle takip için özele gidiyorum her gittiğimde 60 tl muayene ücreti veriyorum ona bile sinir plıyorum hıı 15mm olmuş demek için 60 tl para alıolar vesonunda dediği gibi inşallah öğrenmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim
10 gün geçmezse kontrol girişi yapıolar 11. gün yine para alıo sende nasl
bilmem ben hep göbekten yaptim gayet kolaydi.göbek daha mı rahat acaba, sizce en uygun yer neresi??
göbek daha mı rahat acaba, sizce en uygun yer neresi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?