Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim raporlu tüp bebek değil cnm, özel de olduğu için ilaçları indirimli alamıyorum.
hmm ben hiç bilmiorum o işleri klomenle takip için özele gidiyorum her gittiğimde 60 tl muayene ücreti veriyorum ona bile sinir plıyorum hıı 15mm olmuş demek için 60 tl para alıolar vesonunda dediği gibi inşallah öğrenmeme gerek kalmadan hamile kalabilirim

cnm her gittiğinde almıyor özelde ücret.ben bu ay bir kere 52 tl verdim.başkada vermedim ve toplamda 4 kere gittim

hee iğneli tedavide aşılama oluo ztn ona da rapor çıkartıosun özel hastanelerde çıkartıo mu devlettemi oluo sadece
canim ben sgk anlasmali özel bi yerde yaptirmistim ilk aşılamayi doktor nasil yaptiysa raporu cikartmis raporla aldim ilaclari

kese için ne zaman gideceksin cnm? doğum ağustos yazıyor, bende pozitifi görürsem inşallah ağustos annişi gözüküyorum:))
Ay hadi inşallah sen de hatta denk düşecek hepimiz Ağustos annesi olalım eşimin doğum tarihini yazdım otomatik hesaplamalarda 26 Temmuz çıkıyo o kadar yoktur kese içinde önümüzdeki ikinci pazartesi giderim diyorum hem değer 4000 leri bulur o zaman inşallah

Canim ben zaten gerginim biliyorsun. Dedigin gibi hic de laylaylom olmuyor.
Bugun hastane islerim vardi yine iyice sinirlendim. Devlet hastanesinin gozunu seveyim yani. Doktorum fakulte hastanesine ikili test icin gonderdi. Barkod almak icin bile 15 dk bekledik. Neyse tam iceri girdik derken doktor yok. Doktor baska odada oturuyor. Hamilelerle stajyerler ilgileniyor. Onlar da doktor gibi tecrubeli degiller tabi ki.
Ikili test yaptirnaya gidip hicbir sey yaptirmadan ciktim.
Allah'tan arastiriyoruz da biliyoruz bir seyleri...

aslında almaması lazım, 10 gün kontrol süresi içerisinde para alınmıyor normalde. Ben takip için Avrupa yakasındaki Medipol e gitmiştim, bir kere ücret verdim.

10 gün kontrol süresi olmuyor mu cnm? normalde 10 gün ücretsiz bakmalari lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…