Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aldim cnm simdi. esimin de benim de normal çıkmış çok şükür

Hadi gözün aydın olsun canim. bu sorun da silinmiş oldu kafandan.

Aynen cnm 25 te çatlamış yumurta Düşüş olmuş ateşte ama belli de olmaz Hayırlısı bekleyip görelim:)

Aynen canim hayirlisi

TAMAM CNM ÇOK SAĞOL Veson
DOKTORDAN GELDİM 18 MM OLMUŞ YUMURTAM.
OVİTRELLE VERDİ YARIN 2-3 GİBİ VUR DEDİ GÖBEKTEN.
EN GEÇ PAZARTESİYE ÇATLARMIŞ

Bosuna stres yaptin o kadar bak gerek kalmadi. insallah bebis olsun canim.

Sanırım dün Çatladı ateş çok fırladı ben de diyordum bu ay ateşim çok yükselmedi derken fırladı bugün:) işin kötüsü bat gecikiyor.daha gelecek ay da korunma var hayırlısı

benimde bu ay uzayacak iyice.. son beklemelerimiz olsun inşallah.. sen 2 ay mı korunacaktın cnm? korunmayı niye verdi?

ben 2 aydır 74 e alıyorum ssk karşılamıomuş ztn sen hangi şehirdesin 64 e aldın
Hastanenin karşısında bir eczaneye gittim bayıldım güleryüzlerine, birşeyler ikram etmeye çalışmalarına, doktorla kendilerinin irtibata geçmesine, iğne bugünse hemen yapalım demelerine bayıldım :)
74 ama 64 olur dedi.
raporsuz tüp bebekte bile ilaçlar iki eczane arasında çok fark ediyomuş.bu dediğim eczane hep gelişe yakın veriyomuş.
manisadayım cnm

hmm bn ist dayım burda millet birbirinin gözünü oyuyo bn 2 ayrı eczaneden aldım ama ikisi de 74e verdi bu arada inofolic i sorabildnmi

bu ay 8403BHC de kendisi yapıcak ovitrelle yi bn kendi kendime batıramam diye tırsnıştn bi ama iğnenin girdiğini bile hissetmiosun okdr ince ve küçük :)
İğne yaptım falan deyince ben baya gerildim dedim nasıl yapıyorlar :) iyi bari küçük bir şeyse ve yapılabiliyorsa sorun yok

bu ay 8403BHC de kendisi yapıcak ovitrelle yi bn kendi kendime batıramam diye tırsnıştn bi ama iğnenin girdiğini bile hissetmiosun okdr ince ve küçük :)
benim babam ms hastası hergün vuruyoruz ucu küçük deri altı iğneden o yüzden sorun olmaz benim için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…