kan toplanmistir icerde bisey olmaz cnm merak etme. göbekten igne yaparken bazi noktalar daha hassas oluyor kanamaya morarmaya megilli oluyorya kızlar iğnr diince bnm iğneyi vurduğun yer minik bi morluk oluştu nedendirShinSeGi @Cok da Seyapmamak Lazim
aldim cnm simdi. esimin de benim de normal çıkmış çok şükür
Aynen cnm 25 te çatlamış yumurta Düşüş olmuş ateşte ama belli de olmaz Hayırlısı bekleyip görelim:)
TAMAM CNM ÇOK SAĞOLVeson
DOKTORDAN GELDİM 18 MM OLMUŞ YUMURTAM.
OVİTRELLE VERDİ YARIN 2-3 GİBİ VUR DEDİ GÖBEKTEN.
EN GEÇ PAZARTESİYE ÇATLARMIŞ
Sanırım dün Çatladı ateş çok fırladı ben de diyordum bu ay ateşim çok yükselmedi derken fırladı bugün:) işin kötüsü bat gecikiyor.daha gelecek ay da korunma var hayırlısı
Kızlar endokrine çıktım euthrox yazdı bir ay sonra da kontrol verdi
biz cocugun en az 1 yillik kolej parasini harcadik heralde suana kadardevlet okuluni gönderecem sıpayı
Evet cnm düzeltme yaptı.o Yüzdenbenimde bu ay uzayacak iyice.. son beklemelerimiz olsun inşallah.. sen 2 ay mı korunacaktın cnm? korunmayı niye verdi?
ben 2 aydır 74 e alıyorum ssk karşılamıomuş ztn sen hangi şehirdesin 64 e aldınEvet cnm doktor önce onu yazdı bulamadık sonra reçete değiştirildi ovitrelle aldım 64 e
hee iğneli tedavide aşılama oluo ztn ona da rapor çıkartıosun özel hastanelerde çıkartıo mu devlettemi oluo sadececnm aşılama ya da tüp bebek icin rapor alinca ilac raporuda oluyor işte
bacağıma yapmıştm ama ilk gün bişey yoktu ikinci gün minik bi morluk oldu daha geçmedi :) saol cnmkan toplanmistir icerde bisey olmaz cnm merak etme. göbekten igne yaparken bazi noktalar daha hassas oluyor kanamaya morarmaya megilli oluyor
estrofemi devlet karşılıomuş bantları karşılamıo mu acabaaynenbir de bu bantlarda pahalı yaa estrofem ne güzel ucuzdu niye onu vermiyor anlamadım...
Hastanenin karşısında bir eczaneye gittim bayıldım güleryüzlerine, birşeyler ikram etmeye çalışmalarına, doktorla kendilerinin irtibata geçmesine, iğne bugünse hemen yapalım demelerine bayıldım :)ben 2 aydır 74 e alıyorum ssk karşılamıomuş ztn sen hangi şehirdesin 64 e aldın
Hadi yaa bilmiyordum.çatlatma iğnesi minicik bişey bu ay bende kendim yaptım iğnenin girdiğini bile hissetmiosun youtubedan bi bak ovitrelle iğne diye çok kolay
Evet incir prolaktin yükseltiyor diye okudum ben de, belki de o yüzden progesteron düşüyor ve takviye verilmesi gerekiyor.Canım bu incir kürü prolaktin yukseltiyormus acaba yükseldi mi benimde
Doktorum progestan takviyesi yapacak bakalım bu aay
Hastanenin karşısında bir eczaneye gittim bayıldım güleryüzlerine, birşeyler ikram etmeye çalışmalarına, doktorla kendilerinin irtibata geçmesine, iğne bugünse hemen yapalım demelerine bayıldım :)
74 ama 64 olur dedi.
raporsuz tüp bebekte bile ilaçlar iki eczane arasında çok fark ediyomuş.bu dediğim eczane hep gelişe yakın veriyomuş.
manisadayım cnm
bu ayHadi yaa bilmiyordum.
İğne yaptım falan deyince ben baya gerildim dedim nasıl yapıyorlar :) iyi bari küçük bir şeyse ve yapılabiliyorsa sorun yokbu ay8403BHC de kendisi yapıcak ovitrelle yi bn kendi kendime batıramam diye tırsnıştn bi ama iğnenin girdiğini bile hissetmiosun okdr ince ve küçük :)
estrofemi devlet karşılıomuş bantları karşılamıo mu acaba
benim babam ms hastası hergün vuruyoruz ucu küçük deri altı iğneden o yüzden sorun olmaz benim için sanırımbu ay8403BHC de kendisi yapıcak ovitrelle yi bn kendi kendime batıramam diye tırsnıştn bi ama iğnenin girdiğini bile hissetmiosun okdr ince ve küçük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?