Aminn evet ilaçlar Pahalı iğneler Pahalı durumu olmayanların yardımcısı olsun bizim bebekler daha yumurta aşamasında Başlıyor masraflaraBİR KERE KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE KULLANMADIM.
NE PAHALIYMIŞ BU İĞNE
İNŞ CNMM :) HEPİMİZİN BEBİŞİ OLSUN :)
Öyle deme canım nasipse ikiz bile olur o duanı et çalışmalar da oldu mu hayırlısını bekleBİR YUMURTA OLDUĞU İÇİN ÇOK TA UMUT BAĞLAMAK İSTEMİYORUM AMA RABBİM NASİP EDERSE OLUR İNŞ :)
oooo daha dur bakalim..bi de yumurta gelistirici igneler raporsuz alirsan 1 kutusu 400 tl en fazla 1 hafta filan kullaniliyo.BİR KERE KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE KULLANMADIM.
NE PAHALIYMIŞ BU İĞNE
TSH YÜKSEKMİ ÇIKTI CANM?Kızlar endokrine çıktım euthrox yazdı bir ay sonra da kontrol verdi
biz cocugun en az 1 yillik kolej parasini harcadik heralde suana kadarAminn evet ilaçlar Pahalı iğneler Pahalı durumu olmayanların yardımcısı olsun bizim bebekler daha yumurta aşamasında Başlıyor masraflara
biz cocugun en az 1bucuk yillik kolej parasini harcadik heralde suana kadarAminn evet ilaçlar Pahalı iğneler Pahalı durumu olmayanların yardımcısı olsun bizim bebekler daha yumurta aşamasında Başlıyor masraflara
Sakasina diyorum cnm :) evwt arkadaşımdan duydum 3000 tl ilaç parası verdi raporsuz tüpte.hayirlisi herseyinoooo daha dur bakalim..bi de yumurta gelistirici igneler raporsuz alirsan 1 kutusu 400 tl en fazla 1 hafta filan kullaniliyo.
insallah alacagin son ilac olur bu ve bebisin gelir.
Evet cnm kucagimiza aldığımız günleri gorelimde parayı gozum gormuyor :)Aminn evet ilaçlar Pahalı iğneler Pahalı durumu olmayanların yardımcısı olsun bizim bebekler daha yumurta aşamasında Başlıyor masraflara
genelde sayı düşükse biriksinler diye gün aşırı diyolar sanırımGÜN AŞIRI İLİŞKİ DEDİ CNM
EŞİMİN DEĞERLERİ DÜŞÜK DİYE Mİ BİLMEM KENDİLİĞİNDEN OLUR GİBİ KONUŞMUYO
16. gun başla dedi bana ilacaAllah Allah yine mi leke gelmeye başladı.dr ilaç verdi değil mi?
pregnyl bulursan iğne o daha ucuz ovitrelle 74 pregnyl 20 30 tl bişey ama piyasada yokmuş ben bulamadm iki aydırBİR KERE KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE KULLANMADIM.
NE PAHALIYMIŞ BU İĞNE
Bazen çatlamayabilir diyor doktorlar...bir ay düzenli kontrol yaparak anlıyor doktor onu canım...çatlama sorunu olup olmadığını nerden anlıo sormadı ki bişey
bide iğne soğukta muhafaza ediliyo eczacı söylemiştir heraldeBİR KERE KLOMEN KULLANDIM AMA İĞNE KULLANMADIM.
NE PAHALIYMIŞ BU İĞNE
ona rapor nasıl çıkıo belki lazım oluroooo daha dur bakalim..bi de yumurta gelistirici igneler raporsuz alirsan 1 kutusu 400 tl en fazla 1 hafta filan kullaniliyo.
insallah alacagin son ilac olur bu ve bebisin gelir.
Evet cnm işte dolaba koydum eve bile goturmeden yarın işte vurucam iğneyi inş.hicte vurmadim babamın iğnelerin benziyor vurabilirim insbide iğne soğukta muhafaza ediliyo eczacı söylemiştir heralde
youtube a ovitrelle kullanımı yaz canım video varEvet cnm işte dolaba koydum eve bile goturmeden yarın işte vurucam iğneyi inş.hicte vurmadim babamın iğnelerin benziyor vurabilirim ins
Evet cnm doktor önce onu yazdı bulamadık sonra reçete değiştirildi ovitrelle aldım 64 epregnyl bulursan iğne o daha ucuz ovitrelle 74 pregnyl 20 30 tl bişey ama piyasada yokmuş ben bulamadm iki aydır
Saol cnm :)youtube a ovitrelle kullanımı yaz canım video var
cnm aşılama ya da tüp bebek icin rapor alinca ilac raporuda oluyor işteona rapor nasıl çıkıo belki lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?