Sonuç yine geç mi çıkacak
Tatlım 3 günde bir ilişki işte illa yum gününü takip etmeyeyim bu sefer dedim de gerci benim ateş yine çuvalladi anlayamicam galiba catlamayida yine geçen ayda böyle saçma sapan bişi oldu herşey işaret bana aslında boşuna ugrasiyisun bırak şu çocuk işini diyor da ben anlamiyorumnasıl birşey arkadaşım biz de denesek
niye boşuna uğraşasın canım yaa,Tatlım 3 günde bir ilişki işte illa yum gününü takip etmeyeyim bu sefer dedim de gerci benim ateş yine çuvalladi anlayamicam galiba catlamayida yine geçen ayda böyle saçma sapan bişi oldu herşey işaret bana aslında boşuna ugrasiyisun bırak şu çocuk işini diyor da ben anlamiyorum
Insallah canim benim. hayirlarla sagkicakla bebislerimize kavusalim.çok teşekkür ederim canım ,
evet ben de kilo verme çalışmlarına başladım bir haftadır, abur cubur yemiyorum, boyum 173 ama gerçekten kilom çok fazla çok iri görünüyorum bir de, özellikle göbek bölgemde çok fazla yağ var, çok da rahatszıım aslıuda am a işin tuhafı sanki sürekli gebeymişim gibi yaşamam,
hareketlerimi kısıtlıyorum aman tuttuysa bişey olmasın diye sürekli böyleyim gece gündüz aynı modda, hamile modundayım, çok can sıkıcı,
rahmde ki basıklık için kesn bişey diyen yok aslında sadece bi sebep olabilir diyor dr lar, kesn bişey diyen yok,
onu da olmam gerekiyorsa rabbim beni doğru olana iletsin diye dua ediyorum
sen şimdi kaç kilosun kaç kilo verdn?
migrenim nasıl oldu cnm?stres yok bebek iyi
Kız yok kimse demedi öncede oğlumu istemeye başladığımda birisi adet olduğun günün haftası yapın çok sık yapmayın dediydi o ay denedim işte nasip bu ya oğlum oldu bu sefer aklıma geldi bi deneyim tekrar dedim o zaman böyle yaptıydım daniye boşuna uğraşasın canım yaa,
öyle şey mi olur,
hepimiz aynı durumdayız inan,ovu testlerini bile cevap vermediği oluyor zaman zman,
neden 3 günde bir ilişki dediler sana?
herhangi bir takviye macun vs verdiler mi?
ben de 65im 55 olsam ne güzel olur. ama diyet spor uğraşmasam keşke , bir sabah kalksam ve 55 olsamInsallah canim benim. hayirlarla sagkicakla bebislerimize kavusalim.
Ben 71 i gormustum en son 3 hafta önce
Şuan 66.3 oldum. iki ogun yapiyorum sekerki ve unku seyleri yemiyorjm. gobek bolgesjndeki yaglara cok iyi etki ediyor
ooo maşallah sanaInsallah canim benim. hayirlarla sagkicakla bebislerimize kavusalim.
Ben 71 i gormustum en son 3 hafta önce
Şuan 66.3 oldum. iki ogun yapiyorum sekerki ve unku seyleri yemiyorjm. gobek bolgesjndeki yaglara cok iyi etki ediyor
senin boyun vardir mutlaka:) boyum 1.53 benim ama etim sıkı kndan kurtariyorum birraz:) benjmde hedef 55.ben de 65im 55 olsam ne güzel olur. ama diyet spor uğraşmasam keşke , bir sabah kalksam ve 55 olsam
anlamadım canım yaKız yok kimse demedi öncede oğlumu istemeye başladığımda birisi adet olduğun günün haftası yapın çok sık yapmayın dediydi o ay denedim işte nasip bu ya oğlum oldu bu sefer aklıma geldi bi deneyim tekrar dedim o zaman böyle yaptıydım da
Kizlar haftasonu bol misafirli geçti. bir de üşütmüsüm bol oksuruk var bogazim kötü.. ates de yuksek dpo12deyim ilac da almak istemiyorum. carsamba test gunu gösteriyor bakalim.Veson senin duzenine alisik ff inanmak istemiyor. elmol sonuc cikinca yazarsin. saglik ocagiysa baya bekletir yine. Melissa81 canim bugun sen mi doktora gidiyordun?
Kahvalti ve amsam yemegi yiyorum.biraz karatay tarzi ama fam degil. unlu ve yapay sekerli ve paketli hic bir seyi yemiyorum. ozel bir listem yok. onun disinda kalan her seyi sabah ya aksam olmak uzere doyana kasar yiyorum. meyveyi sabah yemye ozen gosterjyorum. Dogal balda yiyorum sabah engellemedj kilo vermemi. aralarda hic bisi atistirmiyorum zaten saglam yedigim icin acikmiyorum:) birde akaam 7 den sonra ve aralrda su ve khmahveden baska bir sey icmiyorum. unlu seyleri birakinca mide agrilarim gecti. bagirsak problemlerim bitti o yuzden diyette ddgik gibiyim:) bebek mdselesinide kafadan tam atsam is olacak inaniyorum:)ooo maşallah sana
neler yapıyorsun yani sadece iki öğün mü yiyorsun?
neler yiyorsun
üç haftada çok güzel vermişsin, bem uykularım çok düzensiz ,gergin bi durumda olduğumdan sanıırm çok yavaş veriyorum ya da veremiyorum, spor yapıyor muusn
Çok sevindim kolay olduğuna :) yaptırmak için belli bir zamanı var mı acaba bu arada senin vajinismus atlattigini ben kacirmisim sende bendenmissinTatlim smear daha once yaptirdin mi bilmiyorum ama 5 sn bile surmuyor. Gebekik dusunenlerin yaptirmasi lazim bence.
Ben gecmiste vajinismus yasadigim icin cok gerildim ama hicbir sey hissetmedim.
senin boyun vardir mutlaka:) boyum 1.53 benim ama etim sıkı kndan kurtariyorum birraz:) benjmde hedef 55.
Keşke bir sabah uyansak ve mucize olsa.ama yok oyke bir sey. hayatimda ilk kez diyet yapiyorum. bogazi tutmadan olmuyormus cidden.
ruyalar tersine cikar cok saglikli bi bebişin var :))Gunaydin kizlar. Dun gece uyku sersemi bacaklarimi gerdirmisim sol kasigima sanci saplandi. Bilinc altima yerlesti herhalde ruyamda kanamam oldugunu gordum. Sabah ruya miydi gercek mi diye wc kosup gidip baktim. Neyse ki bir sey yok.
insallah sonuclariniz iyi olur cnmyarın saat 11 gibi smear testine giricem. korkmuyorum ama nedense gerginim.eşimde sperm testi verecek o da off diyordu garibim ama yazık hiç itiraz etmedi ne gerekirse yaparım ben dedi ama geçen sefer çok zorlandım demişti.
uylum var yorgunum ama uyuyamıyorum kızlar ya
Mesela perşembe adet oldum bir hafta sonraki perşembe sonra bidaki sonra bidaki adet olana kadar böyle dedim ya nasip denk gelmişanlamadım canım ya
adet olduğun günün haftası ne demek?
Benim de cumarteesi annemlerde 20 kisi vardi. ona yardima gittim. pazar da bana geldi yine 15 kisi. baya yoruldum. cocuk bir tane vardi onu da cok sevddigim icin yorulmama ragmen baya mincikladim. ben seviyorum evde cocuk sesini. belki allah dagina gore kar veriyordur diyorum bazen. bize uzaktan zor geliyor.hafta sonu benim de abimgil geldi. yeğenim var 9 aylık. bir ara cozuttu kimse baş edemedi annesi de yoruldu falan eşim dedi verin ben uyutayım diye. gülme krizine girdim yaaa.. bebek beyin travması geçircekti eşim sallıyorken. sonunda uyudu ama bayıldı mı uyudu mu çözemedimyok böyle bir sallama şekli
gittiler yine bir "ohhh çocuksuz hayatta güzel bea! boşuna ağlayıp sızlanıyorum ben." duygusuna kapıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?