- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
evet canım
ilk ay balla karıştırıp yedim
sonraki iki ay 10 gün boyunca suyunu içtim
hayıtın 2.ayında hormon tetsi yaptırdım ve LH değerin 10 küsürden 6 küsüre FSh değerim de 8 küsürden 5 küsüre düştü
yine ufak bir sorun ama epey düzeltti hormonlarımı
lh değerinin fsh den yüksek olması pko demektir
ama benım neredeyse 1den bile az fark var aralarında yani iyiye doğru gidiyorum
zaten hayıt 3 aydan sonra etki edermiş bende de etmeye başladı hem de 2 .aydan çok şükür
çok sevidim canım benim yaaa... inşallah olur hayırlısıyla bugün okuldan bi arkadaş var hamileymiş çok şaşırdım 3 aylık ama sıfır hiç belli değil .. onda da yumurta tembelliği varmış henüz bebek istemiyorlarmış ama korunmuyorlarmış çünkü doktor tedavisiz olmaz diyince rahatlarmış. kız kaç aydır ağlıyormuş hamileyim diye.. hem de 4 yıllık evliler. hey Allahım dedim.. bak ne güzel allahın bi hediyesi belki sonra çok istesen de olmazdı ne güzel dedim. hareketlerini görünce kabullenmeye başlamış

çok şaşkınım yani

ama vakti zamanı var işte olmayınca olmuyor. doktor en son muayenesinde dedi ki herşey çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başlıycam demişti. benim lh 5 fsh 6 küsürdü. oysa ki eşimin sonucuna da iyi demişti. bizde ileri hız problem %3 toplam hareket %48. ama sayımız iyiydi 120 milyon

ama problem olmamasına rağmen bekliyoruz işte...sen bunu çözünce bebeğin gelecek inşallah canım.. bak bizim çözecek problem de yok bekliycez.Ama herşeye şükür yine de.. Allahım dert vermesin de.. ben inanıyorum senin de olcak ronyanın olduğu gibi senin de olcak.
Son düzenleme: