• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım
ilk ay balla karıştırıp yedim
sonraki iki ay 10 gün boyunca suyunu içtim
hayıtın 2.ayında hormon tetsi yaptırdım ve LH değerin 10 küsürden 6 küsüre FSh değerim de 8 küsürden 5 küsüre düştü
yine ufak bir sorun ama epey düzeltti hormonlarımı
lh değerinin fsh den yüksek olması pko demektir
ama benım neredeyse 1den bile az fark var aralarında yani iyiye doğru gidiyorum
zaten hayıt 3 aydan sonra etki edermiş bende de etmeye başladı hem de 2 .aydan çok şükür

çok sevidim canım benim yaaa... inşallah olur hayırlısıyla bugün okuldan bi arkadaş var hamileymiş çok şaşırdım 3 aylık ama sıfır hiç belli değil .. onda da yumurta tembelliği varmış henüz bebek istemiyorlarmış ama korunmuyorlarmış çünkü doktor tedavisiz olmaz diyince rahatlarmış. kız kaç aydır ağlıyormuş hamileyim diye.. hem de 4 yıllık evliler. hey Allahım dedim.. bak ne güzel allahın bi hediyesi belki sonra çok istesen de olmazdı ne güzel dedim. hareketlerini görünce kabullenmeye başlamış:31:
çok şaşkınım yani:53: ben 1 yıl beklediğime bile pişman oldum.
ama vakti zamanı var işte olmayınca olmuyor. doktor en son muayenesinde dedi ki herşey çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başlıycam demişti. benim lh 5 fsh 6 küsürdü. oysa ki eşimin sonucuna da iyi demişti. bizde ileri hız problem %3 toplam hareket %48. ama sayımız iyiydi 120 milyon:nazar: senin eşinin nasıldı?
ama problem olmamasına rağmen bekliyoruz işte...sen bunu çözünce bebeğin gelecek inşallah canım.. bak bizim çözecek problem de yok bekliycez.Ama herşeye şükür yine de.. Allahım dert vermesin de.. ben inanıyorum senin de olcak ronyanın olduğu gibi senin de olcak.

Son düzenleme:
Cnm bnm Fsh ve Lh birbirine cok yakin cikmisti.. Fsh 5.83 Lh 5.21
Yani 3 ay onceki degerlerim bunlar..acaba cok yakin hatta nerdeyse ayni gibi olmasi sorunmudur acaba,bendede pko olabilir mi?:26::26:
Testlerimi yaptirtiktan sonra doktora gitmemstim:17::18:

canım şu durumda sorun görünmüyor
adet düzensizliğin var mı?
benim en belirgin belirtim adet düzensizliği genç kızlığımdan beri düzenli adet olmam
o zamanalr doğum kontrol hapları kullanıyordum
şimdi doktorum ya progestan ya da duphaston veriyor
sen kafana takma şuan sen de sıkıntı yok
8-9 ayda bir tekrarlamakta fayda var diye düşü
nüyorum

çok sevidim canım benim yaaa... inşallah olur hayırlısıyla bugün okuldan bi arkadaş var hamileymiş çok şaşırdım 3 aylık ama sıfır hiç belli değil .. onda da yumurta tembelliği varmış henüz bebek istemiyorlarmış ama korunmuyorlarmış çünkü doktor tedavisiz olmaz diyince rahatlarmış. kız kaç aydır ağlıyormuş hamileyim diye.. hem de 4 yıllık evliler. hey Allahım dedim.. bak ne güzel allahın bi hediyesi belki sonra çok istesen de olmazdı ne güzel dedim. hareketlerini görünce kabullenmeye başlamış:31:
çok şaşkınım yani:53: ben 1 yıl beklediğime bile pişman oldum.
ama vakti zamanı var işte olmayınca olmuyor. doktor en son muayenesinde dedi ki herşey çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başlıycam demişti. benim lh 5 fsh 6 küsürdü. oysa ki eşimin sonucuna da iyi demişti. bizde ileri hız problem %3 toplam hareket %48. ama sayımız iyiydi 120 milyon:nazar: senin eşinin nasıldı?
ama problem olmamasına rağmen bekliyoruz işte...sen bunu çözünce bebeğin gelecek inşallah canım.. bak bizim çözecek problem de yok boş boş bekliycez.Ama herşeye şükür yine de.. ben inanıyorum senin de olcak ronyanın olduğu gibi senin de olcak.

ne güzel yazmışsın canım
Allah arkadaşına hayırlı evlat nasip etsin
benım eşimin sayı 60 milyon ilk bir saat hareketlilik %70
1-2 saat hareketlilik %75
2-3 saat %80
ama morfolojiye bakılmamış (devlette yaptırmıştık ama doktorum gayet iyi dedi
sana yoğunlaşacağız dedi
Artık bekliyorum umarım tez zzamanda gelir
biz sneinle aynı ay başlamıştık dimi nisanda

ne güzel yazmışsın canım
Allah arkadaşına hayırlı evlat nasip etsin
benım eşimin sayı 60 milyon ilk bir saat hareketlilik %70
1-2 saat hareketlilik %75
2-3 saat %80
ama morfolojiye bakılmamış (devlette yaptırmıştık ama doktorum gayet iyi dedi
sana yoğunlaşacağız dedi
Artık bekliyorum umarım tez zzamanda gelir
biz sneinle aynı ay başlamıştık dimi nisanda

hmm sizinkler ölçülürken ileri hız ölçülmemiş sadece toplam hız ölçülmüş. ama yine de çok güzel..
evet canım.. beraber başladık nisanda..
keşke birlikte de hamile kalsak.
ayyy batlarımız da aynı..
ard arda bombaları patlatsak:52:

canım şu durumda sorun görünmüyor
adet düzensizliğin var mı?
benim en belirgin belirtim adet düzensizliği genç kızlığımdan beri düzenli adet olmam
o zamanalr doğum kontrol hapları kullanıyordum
şimdi doktorum ya progestan ya da duphaston veriyor
sen kafana takma şuan sen de sıkıntı yok
8-9 ayda bir tekrarlamakta fayda var diye düşü
nüyorum

Cok sagol canim su durumda sorun gorunmuyor yazinca icimi rahatlattin:16::16:cok sagolasin..
Adet duzensizligim soyleki biz 1 yildir bebek dusunuyoruz canim ve bu 1 yil icinde 1 kez hamile kaldim oda dusuk oldu:( dusukten sonra sanki biraz duzensizlesti gibi adetlerim..yani genelde hep 28 gunde bir olurdum..
simdi 27-28-29-30 arasi degisiyor surekli..ve ates olcmeye ve ovulasyon testi kullanmaya basladigimdan bu yana fark ettimki bnm luteal fazim uzun suruyor..15-16 gun (17.gun adet gelebiliyor..)
2 aydir da ates olcmeye calisiyorum bakalim..hayirlisiyla ins en kisa zamanda gelir bebeislerimiz..

hmm sizinkler ölçülürken ileri hız ölçülmemiş sadece toplam hız ölçülmüş. ama yine de çok güzel..
evet canım.. beraber başladık nisanda..
keşke birlikte de hamile kalsak.
ayyy batlarımız da aynı..
ard arda bombaları patlatsak:52:

canım bilemiyorum ama doktorumun dediği sonuçlar iyi
ama belki bir kaç ay sonra özelde baktırıırız tekrar olmazsa
şuan olumsuz düşünmek istemiyorum
inanır mısın 3 gece evvel rüyamda doktorum bana bir değer söylüyor ymurtam büyümüş ,git test yaptır gebe olabilirsin diyor:52:
rüya işte keşke çıksa
ve bu ay tam 3 öğrencim ve eşimin babanesi benı hamile olarak görmüş,birinde erkek bebek doğrumuşum
keşke çıksa:31:

Cok sagol canim su durumda sorun gorunmuyor yazinca icimi rahatlattin:16::16:cok sagolasin..
Adet duzensizligim soyleki biz 1 yildir bebek dusunuyoruz canim ve bu 1 yil icinde 1 kez hamile kaldim oda dusuk oldu:( dusukten sonra sanki biraz duzensizlesti gibi adetlerim..yani genelde hep 28 gunde bir olurdum..
simdi 27-28-29-30 arasi degisiyor surekli..ve ates olcmeye ve ovulasyon testi kullanmaya basladigimdan bu yana fark ettimki bnm luteal fazim uzun suruyor..15-16 gun (17.gun adet gelebiliyor..)
2 aydir da ates olcmeye calisiyorum bakalim..hayirlisiyla ins en kisa zamanda gelir bebeislerimiz..

aminnnnnnnnn:46::46::46::46:

canım bilemiyorum ama doktorumun dediği sonuçlar iyi
ama belki bir kaç ay sonra özelde baktırıırız tekrar olmazsa
şuan olumsuz düşünmek istemiyorum
inanır mısın 3 gece evvel rüyamda doktorum bana bir değer söylüyor ymurtam büyümüş ,git test yaptır gebe olabilirsin diyor:52:
rüya işte keşke çıksa
ve bu ay tam 3 öğrencim ve eşimin babanesi benı hamile olarak görmüş,birinde erkek bebek doğrumuşum
keşke çıksa:31:

Ayy heycanlandım şimdi inşallahhhh...

karanfil batımız 22 ocak canım tam da yarıyıl tatiline denk geliyor
seninle şubatta doğuralım tatile denk geliyor diyorduk
eğer hamile kalırsak bu ay da eylül de doğuruurz ilk dönem gitmeyiz okula:52::52::52:

kizlar ovulsayonum basladi sanirim bu gunlerde
akintim bsladi cok sukur ama kanla karisik :1: damarli damarli:17:
ufff adet 10 gun surdu simdi de ovulasyon akintim boyle hayirlisi

bugünkü tablomda böyle arkadaşlar $DSA.webp

Canim gecen ayki tablona baktim senin gecen ayda sanirim oyle olmus..yani pozitifi gordukten sonra ertesi gun catlama olmus gibi..cunku pozitifi gordukten sonraki gunler isin dusmus,sonrasinda yukselmeye baslamis:26:
ama sonucta arkadaslarinda dedigi gibi spermler uzun sure yasayabiliyorlarmis,seninde tabloya gore 1 gun oncesi iliski olmus zaten..hakkinda hayirlisi olsun cnm..

Canim tablon Mas.cook guzel gorunuyor..ins yrn guzel haberler alirsin-verirsin:nazar::nazar:

Catlama olmus bence cnm,,ama seninde zebbek gibi sanirim pozitifi gorukten sonraki gunler olmus catlama,yani bence 17.gunde olmus olabilir..:26:

Evet cnm bencede 16.gun yaptigin yani ustteki daha koyu..ve silik cikan gun yani 17.gun sanirim ovulasyon olmus gibi:26:

evet canım bende geçen aya kıyasla artı gördükten sonraki günü boş geçiyim dedim ama yanlış yaptım heralde keşke boş geçirmeseymişim
aynen benimde 15.gün artı 16.gün silik çıktı
yanlız 15.gün afedersiniz ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar su gibi akıntı birden böyle içimden çamaşırıma aktı sanki hissettim yani aynı anda lavaboya gittim bide yumurta akı uzayan akıntı vardı o akşam çalıştım umarım o gün çatlamıştır ne diyim hayırlısı ne dersek ne yaparsak boş Rabbim ol desin yeterki

Back
X