- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Yarın cnm

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın cnm
Hadi gecmiş olsun canım cok sevindimKızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Gözün Aydın cnm benim :) cd yi al bize yolla fotoKızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Dahiliyede niye yolladıKizlar acil!!! Bakin bi
Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi
TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz
Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??
Yok cnm iç hastalıklarıKizlar dahiliyede ne bolumu oluyo?? Cocuk? Mu???
Ya niye kendi bak adı dahiliyeye yolladı ki? Orda daha Kapsamlı mı bakılıyor diye acaba?Ya oglen arasina girdi deli olacagim... ilac falanda vermedi
Cnm ovu geç oldu ise ondandır.Gecikmiştir ya da hamile olabilirdin makine değiliz sonuçta Endişe etmehayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...kürtaj olduğum ay bile 35.gün adet gelmişti...
Kizlar acil!!! Bakin bi
Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi
TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz
Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??
aynen canım ya...bakalım bekleyip görecez...hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim cümlemize...Cnm ovu geç oldu ise ondandır.Gecikmiştir ya da hamile olabilirdin makine değiliz sonuçta Endişe etme
Saol canim super hadi sonucta guzel cikmis gozun aydin. kafanda o anlamda soru kalmadi şükürEchomar da 500 e cektirdim hiç bişey hissetmiyorsun canım ağrı falan olmadı güler yüzlü güzel ilgilendiler hijyen önemliydi benim için ve gayet temizdi ortam
dahiliyeye neden yolladı ki ?Ya oglen arasina girdi deli olacagim... ilac falanda vermedi
sen doktora tam olarak ne dedin?vajinal muayene falan ettimi?sen özelemi gittin devletemi tatlım?bişey anlamadım valla...Yardimm?? Dahiliyeden be istemeliyim ayriyetten??
Gecmis olsun canim gozun aydin:)Kızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Kuzum sen ozele gitmedin ki devlatte degilmisin suanYardimm?? Dahiliyeden be istemeliyim ayriyetten??
Ya salak kadina dedim ki ben hormon testine dahil olmayan birkac seye daha baktirmak istiyorum iste paket disi olurmus ek ucretCanım sen sigortalı değil misin? Devlette ne ek ücreti?
Ben araştırmalar dayım Can'ım , yarın adetinin kaçıncı günüYarın cnmsen naptın?