• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tüplerim açık sıvı birikmesi yok rahim normal görünümde hiç ağrı olmadı çok şükür bunuda atlattım
Hadi gecmiş olsun canım cok sevindim
şuan korunuyomusun peki tüp bebek meselesini ne yaptın erteledin mi?umreye gidiyomussun Allah kabul etsin şimdiden canım.duamızı adımızı ileteceksin Allah razı olsun senden ve hatime katılan tüm arkadaşlardan

Kizlar acil!!! Bakin bi

Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi

TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz

Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??
Dahiliyede niye yolladı

hayalcim ya bebiş yoksa bu adet neden gelmez sence?sen biraz bu konularda bilgilisin...hiç bu kadar uzamamıştı...korkmaya başlıyacam valla...moralim sıfır...:KK43: kürtaj olduğum ay bile 35.gün adet gelmişti...
Cnm ovu geç oldu ise ondandır.Gecikmiştir ya da hamile olabilirdin makine değiliz sonuçta Endişe etme

Kizlar acil!!! Bakin bi

Hemogram bi de hormon testi yaptiriyor doktor diger dedikleriniz buna dahil mi

TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron
vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz

Dahiliyeye yonlendirdi gene pek ilgilenmedi kadin.. sonuclari al gel diyo.. cok sinirlerim bozuldu.. sonuclari alip tekrar ozele gidecegim buyuk ihtimal.. bi de ek ucret isterlermis dahiliye den bunun ne kdr oldugunu bilen var mi??

Canım sen sigortalı değil misin? Devlette ne ek ücreti?

Yine geldigime gelecegime pisman oldum:( devlet hastanelerini bu yuzden sevmiyorum.. idrarina sıkışık misin dedi fazla degil dedm sol kasigima bakmadi.. sag temiz dedi kanama niye olur soylemedi ya kan ver gel dedi kan sonucu da yarin cikacak. Cok sinirliyim yine yaa bu kanama niye olurrrr niye demiyorlar zaten bilgisayar sistemini değiştirmişler 2 kisi sisteme bakiyodu iki kisiyi birden aliyor iceri onlarla laklak ederken muayene ediyo.. oturup aglayacam sinirimden

Canım sen sigortalı değil misin? Devlette ne ek ücreti?
Ya salak kadina dedim ki ben hormon testine dahil olmayan birkac seye daha baktirmak istiyorum iste paket disi olurmus ek ucret
Olurmuss.. dahiliyeye gidecekmisim fasa fisooo yanindakilerle laklak ediyoo.. ya valla sovmemek icin kendimi zor tuttum.. yuzune bile bakmiyorr!! Deli oldummmm

Back
X