• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de anlamadım gerçekten dediğine göre bu foto attığı gün 15. Günmüş yanlış hatırlamıyorsam 31. Günde de kan testi negatifti

http://fertilityfriend.com/home/6d7d36/
evet canım ıkı gun sonra pozıtıfe yakın cıkan ovulasyon testlernı de bulayım cekeyım . sonrasnı yapamadım sehırdısındaydık yanıma almamısım sonra pek onemsemedım yaa keske devam edeblseydm

Senin canım günaydınn :))
ben de şaşıp kalıyorum 3,5kere olcuyorum yok aynı. derece mı bozuk acaba dedım eşime de ölçtürdüm adamın benden soğuk ısısı :KK56:. ben istisnai kişilerden olucam galiba ateş konusunda canım. bebiş yoksa

Çıkmazdı çünkü yerleşme olmadan zaten hcg salgılanmıyor. Geçen başka bir topikte okumuştum paylaşayım. 11. gün 1,80 değer hemde iğneli...

Eki Görüntüle 2107602
Hımm bu kadının gerçekten ilginç olmuş.
Ben bir de şunu anlamıyorum mesela kimyasal gebelikte beta yükseliyor.ama diyoruz ki yerleşemeyen düştü.e yerleşme olmadıysa nasıl beta az da olsa yükselişe geçiyor.

ben de şaşıp kalıyorum 3,5kere olcuyorum yok aynı. derece mı bozuk acaba dedım eşime de ölçtürdüm adamın benden soğuk ısısı :KK56:. ben istisnai kişilerden olucam galiba ateş konusunda canım. bebiş yoksa
CNm idrar testi pozitif çıkan testin fotosu varsa onu da atsana.senin tablonu anlamaya çalışıyoruz:))

Tabloya da kan verdiğin güne test kısmından pregnancy test blood + gir görelim.idrar testine de + gir

Ben bir de şunu anlamıyorum mesela kimyasal gebelikte beta yükseliyor.ama diyoruz ki yerleşemeyen düştü.e yerleşme olmadıysa nasıl beta az da olsa yükselişe geçiyor.
o kadar cok şaşılcak sey okudum ki gecen gün en ilgimi ceken de aynı gün sabahı kan verip 1 olup aksamında 500lerde goren biriydı degerı:)

Ama kimyasalda tam olarak tutunamamasi değil mi? O nedenle HCG çok yükselmeden düşüşe geçiyor yani gebeliğin çok başında yaşanan düşüğe deniyor diye biliyorum. Yani yine döllenme ve tutunmaya çalışma sonucu HCG yükseliyor

Ama kimyasalda tam olarak tutunamamasi değil mi? O nedenle HCG çok yükselmeden düşüşe geçiyor yani gebeliğin çok başında yaşanan düşüğe deniyor diye biliyorum. Yani yine döllenme ve tutunmaya çalışma sonucu HCG yükseliyor
Yerleşiyor ama tam tutunamadan düşüyor diyebiliriz o zaman

ay bn delırcem suan resım yuklenmıo sureklı boyut uyarısı verıo okdr kırptım onerınız var mı:KK43:

Kanda yanlışlık olmaz derler ama olmuş bence :))
ay en basıt ornegı benım ablam. Kızı var suan 2.5yasında onu 4aylıkken ogrendık aynıgun cınsıyetleee üstüne görmüş adet sanmıs:) ve tam bir hafta öncesi de rüyamda ikizlerim oluyordu erkek olanı almaya çalışıyordu benden Ben de hayır O benim oğlum bu senin kızın diye ona veriyordum sonra da ogrendık cok sasırtıcıydı:)

pikselden zor ayarladm kırptm fln gec oldu brz k.bakma anca yuklendı canm :) Veson Veson ilki yumurtlama siliklestkten sonrakı baslayan test sonrakı tekrar koyulasmaya baslayan dgerı de gebelikk

Eklentiler

• CYMERA_20180207_133355.webp
    CYMERA_20180207_133355.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Aynen öyle sessiz düşük
Veson Veson ve @cibi benim ikincisi kimyasal olmuştu ya doktor açıklamıştı yerleşiyor ama gün gün bölünmeler yaşıyor diyelim 1. gün ikiye, 2. gün dörde bölünüyor seninki şu aşamada kalmış diyerek kadın rahmi ve embriyonun yerleşimini gösteren bir resimde göstermişti.

pikselden zor ayarladm kırptm fln gec oldu brz k.bakma anca yuklendı canm :) Veson Veson ilki yumurtlama siliklestkten sonrakı baslayan test sonrakı tekrar koyulasmaya baslayan dgerı de gebelikk
Resmen gebelik testin pozitif yA.hangi gün yaptın idrar testini tabloya gir CNm test kısmından pregnancy test pozitif gireceksin.kan testi verdiğin güne de blood- gir bakalım tabloya tekrar

Veson Veson ve @cibi benim ikincisi kimyasal olmuştu ya doktor açıklamıştı yerleşiyor ama gün gün bölünmeler yaşıyor diyelim 1. gün ikiye, 2. gün dörde bölünüyor seninki şu aşamada kalmış diyerek kadın rahmi ve embriyonun yerleşimini gösteren bir resimde göstermişti.
Yerleşiyor ama bölünmeler ilerlemiyor düşüyor demekki.

Resmen gebelik testin pozitif yA.hangi gün yaptın idrar testini tabloya gir CNm test kısmından pregnancy test pozitif gireceksin.kan testi verdiğin güne de blood- gir bakalım tabloya tekrar
tamam canm 5gun varken yapmıstım ama aksam yaptm e kan negatf cknca ben dedm test bozuk heralde. hatta ıkıtane testtı o daha siliktı ama bulamıyorum ben onu attm.glb yanlıslıkla:(

yaptım leklenmem bttı yne akıntıya devambenm

Eklentiler

• 20180207_141629.webp
    20180207_141629.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 44
cnm kimyasalda da yerlesiyor. ama rahimde uzun sure tutanmiyor. o yuzden beta once cikip sonra dusuyor.

Back
X