Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim çok teşekkür ederim :)Ff çizgiyi çekmiyor çünkü 17 de olabilir 19 da.ona biraz daha ipucu vermelisin.akıntı ya da ovu testi gibi.o zaman karar verir.
Geri çekil biraz sen de.relax takıl.uzun sürebilir,biz de bu durum ben hamileyken başladı 2yıl sürdü.çok zor sabretmesi;insan istenmiyor hissini atlatamıyor.konuştum,üzüldüm,kızdım,küstüm,bekledim,sabrettim olmadı.sonra bir gece salonda pc açıktı.odasından çıktı,sen napıyorsun burda dedi.ben pc de bişeyler izler ve gizler gibi yaptım.manuel takılacağım da işte dedim.çok şaşırdı.sonra gitti odasına.5dk sonra geri geldi.ciddi misin dedi.evet uzun zamandır öyle yapıyorum,kimseyle uğraşmama gerek yokmuş meğer falan dedim.sana da iyi eğlenceler vs.tekrar gitti geldi.yanıma gelsene yardımcı olayım dedi.istemem sağol ben rahatım,alışkınım falan dedim.adam üstüme atladı.beni aldatmışsın gibi hissettim,çok kıskandım dedi.o gün bugün mikmik sorunu kalmadı şükür.inş senin bu kadar uzun sürmeden kıymetin anlaşılır canım.ben resmen bir oyunla aştım.belki fikir olur dedim.bol şans canım.
Yaw inanamıyorum.maş sana,bebişine.inş sağlıkla kucağına alırsın.pes eden herkese Ümit oldun canım.tebrik ederim.
Teşekkür ederim canim :)Cok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucakla inşallah
Allah yardımcın olsun canim ne zor biliyorum bizimde varımız yogumuz gitti çok para harcadık ama nasip kısmet Rabbim ol diyecek elden bişey gelmiyorMaşallah cnm tebriklerrrr..sağlıkla ilerlesin inşlh ..sende çok uğraştın...bizde bugün bahçeçi ile görüştük. .biraz moralim bozuldu fiyat konusunda..biyopsi fiyatları ikiye katlanmış ...o kadar para vermek istemiyorum..bu iş bizi bizden alacak diye korkar oldum artık...embriyoları yurtdışına gönderdikleri için dolar üzerinden çalışıyolarmış...bıktım bu işten artık. Adama laf geçmiyo işin peşini bırakmıyo..daraldım artık fazlasıyla...
CNm ateşin ta 36,0 lardan 36,7 ye kadar yükseldi daha ne yükselmesi :))dua et düşmesinKızlar reglime 5 gün kaldi.ates seyrim böyle.yükselme göstermesi icin henüz erkenmi
Eki Görüntüle 2109193
Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
bugün ikinci beta bakıldı öyle yazayım diyordum çok şükür Rabbime
Kaç zamandirda giremiyordum çok yoğundum
O yoğunlukta geldi minigim
Inşaallah sonuna kadar devam eder
ne bileyim yaa sanki daha yüksek olmasımı gerekiyor diye düşündüm.bildigimden degil yani :)) insallah düşmez o zamanCNm ateşin ta 36,0 lardan 36,7 ye kadar yükseldi daha ne yükselmesi :))dua et düşmesin![]()
Senin vücut ısın bu CNm bu saatte ölçmeye devam edersen taş çatlasın 36,8-36,9 olur daha da ötesi olmaz CNm hadi hayırlısıne bileyim yaa sanki daha yüksek olmasımı gerekiyor diye düşündüm.bildigimden degil yani :)) insallah düşmez o zaman![]()
![]()
Gözün aydın CNm.o macunun kadınlar içini varsa bana da yollayıngünaydın canlar.
meğer eşiminki inat değilmiş gerçekten sıkıntısı varmış.
dün bir tarif bulmuş aktarda macun yaptırmış.
ki eşimi normalde ağlasam gönderemem böyle bir şey için.
neyse dün başladı yemeğe ve çok şükür dün gece ilk pm i kondurabildim.
ovulasyon geçti mi geçmedi mi bilemiyorum tabi.
dün sabah atarlanıp da ateş ölçmediğim için çok pişmanım
neyse Allah nasip edecekse bir şekilde olur.
biraz da pişman oldum öyle büyük laflar ettiğime.
sonuçta adamın da elinde değilmiş.![]()
Bana daGözün aydın CNm.o macunun kadınlar içini varsa bana da yollayın![]()
Bana da![]()
anladim canım.Hayırlısı olsun insallahSenin vücut ısın bu CNm bu saatte ölçmeye devam edersen taş çatlasın 36,8-36,9 olur daha da ötesi olmaz CNm hadi hayırlısı
Gözün aydın CNm.o macunun kadınlar içini varsa bana da yollayın![]()
canim benim. demistum sana sorun olabilir anlayisli olmak lazim. guzelce konus bir diye. olsun sorunu cozmussunuz. atesi de takma. bu ay serbest ayin olsun.günaydın canlar.
meğer eşiminki inat değilmiş gerçekten sıkıntısı varmış.
dün bir tarif bulmuş aktarda macun yaptırmış.
ki eşimi normalde ağlasam gönderemem böyle bir şey için.
neyse dün başladı yemeğe ve çok şükür dün gece ilk pm i kondurabildim.
ovulasyon geçti mi geçmedi mi bilemiyorum tabi.
dün sabah atarlanıp da ateş ölçmediğim için çok pişmanım
neyse Allah nasip edecekse bir şekilde olur.
biraz da pişman oldum öyle büyük laflar ettiğime.
sonuçta adamın da elinde değilmiş.![]()
eh dedik biz di miGünaydın kızlar. Doktorumla konuştum değerim 112 olmuş. Dediği gibi oldu 4 katına değil nerdeyse 5-6 katına çıkmış. Kimyasal olsa düşüşe geçerdi şimdiye kadar dedi. Takipte olucaz Cuma kan vermeye gel ultrasonda da bi bakarız kese görünüyor mu dedi :)
Günaydın kızlar. Doktorumla konuştum değerim 112 olmuş. Dediği gibi oldu 4 katına değil nerdeyse 5-6 katına çıkmış. Kimyasal olsa düşüşe geçerdi şimdiye kadar dedi. Takipte olucaz Cuma kan vermeye gel ultrasonda da bi bakarız kese görünüyor mu dedi :)
Millet kocalarından dert yanar biz de bu adamları doyuramıyoruz.
tövbe yarabbim bunları yazdığımı duysa beni vurur
neyseki kimse beni tanımıyor
şaka bir tarafa bu bayan isteksizliğine bir çözüm bulan varsa bana yazsın gerçekten evliliğim sarsılıyor bu konuda
![]()