- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Hadi maşallah test günü ne zaman
Test gunu yarin kismetse :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi maşallah test günü ne zaman
o zaman işten geldikten sonra 8,buçuk 9 arası yada iş yerinde öğlen yaparım.ordada yapmak sıkıntı da.bişekilde halletcem.bu ayda böyle deneyim sonra eşimin burun ameliyatı falan var.o iyi olunca hacettepeye gitcem.benim yengemle abime hiç şans vermiyorlardı.ikisindede problem vardı.orda ilk denemede tüp bebek tuttu.tabi ben tüp bebek için gitmeyeceğim ama bide orda bakılsın herşeyeSabah ilk idrar olmaz diye biliyorum bir de akşam 22 den sonra da pek sağlıklı olmuyor
Amin cnm inşlh ..sağolasın.sende sağlıkla kucakla inşlh..Sağol hayatım. sorma. Çok ilginçtir ki (Rabbim çok büyük) 15 tatilde bursa acıbademe gittim. Şahin Zeteroğlu ile görüştüm. Pko dışında bir sorun yok 4 5 ay deneyin olmazsa gelin tüp bebek yapalım dedi. Döndük hamile kaldım. Oğlum da böyle tüp bebeğe giderayak olmuştu. inan her namazımda burdaki herkese toplu olarak dua ediyorum. Allah tez zamanda isteyen hepinize sağlıklı sıhhatli imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.
Ben N11 yada gittigidiyordan alıyorum.kampanya oluyo bazen ..
Adetin 3. günü gel dediler cnm bir kaç evrak istediler.iğneleri ve raporu o gün ayarlayacaklar sanırım.sonrasında kaç günde bir beni çağıracaklar cnm.yumurta gelişimini görmek içinEgitim araştırma hastanesin de yaptırdım ben onlar herseyi kendi ayarladi raporu çıkarıp veriyorlar ilac icin 3 kere hakkin var zaten sukur bn 3.de hamile kaldim8403BHC
laboquick di benim kullandiklarim hep canim. gg den alabilirsin...
aminn canım.Allah herkese kolaylik versin.dun bende agladim durdum.olmadikca kendimi çaresiz hissediyorum..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.kendine cok dikkat etlaboquick di benim kullandiklarim hep canim. gg den alabilirsin...
bu arada herkes umarim bebegine biran evvel kavusur. ben son 1 aydir yasadiklarimi kaldiramiyorum. herkesin yapisi farkli. o nedenle hesabimi kapattiriyorum.
hoscakalin...
laboquick di benim kullandiklarim hep canim. gg den alabilirsin...
bu arada herkes umarim bebegine biran evvel kavusur. ben son 1 aydir yasadiklarimi kaldiramiyorum. herkesin yapisi farkli. o nedenle hesabimi kapattiriyorum.
hoscakalin...
Saat 11:00 ile 15:00 birde 19:00 ve Saat 20:00 den önce yapmak gerekiyor..Sabah ilk idrar olmaz diye biliyorum bir de akşam 22 den sonra da pek sağlıklı olmuyor
Seni çok özleyeceğiz cnm..inşlh güzel haberlerle geri gelirsin ..herşey gönlünce olsun..Seni çok seviyoruz cnm..laboquick di benim kullandiklarim hep canim. gg den alabilirsin...
hoscakalin...
Rabbim gönlüne göre versin CNm Allah a emanet ol.inşallah güzel haberlerle tekrar gelirsin aramızalaboquick di benim kullandiklarim hep canim. gg den alabilirsin...
hoscakalin...
Tmm not aldım sağolSaat 11:00 ile 15:00 birde 19:00 ve Saat 20:00 den önce yapmak gerekiyor..
2.gunu gidiyordum ben 7 gun sonra cagiriyorlardi canim sonra gelisime gore 2 yada 3 gune bir gidiyordumAdetin 3. günü gel dediler cnm bir kaç evrak istediler.iğneleri ve raporu o gün ayarlayacaklar sanırım.sonrasında kaç günde bir beni çağıracaklar cnm.yumurta gelişimini görmek için
Cnm bugün bir çalışma olsa belki ovu düşüşüdür
Cnm bugün bir çalışma olsa belki ovu düşüşüdür
Canim bunlar düzelecek değerler , keçiboynuzu kürü takviye ilaçlar falan . Tüp bebek dediğine bakma doktorlarınaynen cnm. gecen ay bosa kullandim o kadar hormonu. suan kotuyuz tabiki. yeni vurdu bize durum. kismet ote yol yok canim. buyuk konusmayim ama tup bebegi denemem sanirim. oldugu gibi birakirim. asilama derse bana bakan dr belki bir ihtimal ama tup bebek istemiyorum.
Cnm güzelim grafiğine benimkini benzetme;-) senin bugün güzel bir düşüş olmuş mikmik olsun bugün inş. Benim kist olduğu kesin de senin catliycak bence :-D