• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ilk idrar olmaz diye biliyorum bir de akşam 22 den sonra da pek sağlıklı olmuyor
o zaman işten geldikten sonra 8,buçuk 9 arası yada iş yerinde öğlen yaparım.ordada yapmak sıkıntı da.bişekilde halletcem.bu ayda böyle deneyim sonra eşimin burun ameliyatı falan var.o iyi olunca hacettepeye gitcem.benim yengemle abime hiç şans vermiyorlardı.ikisindede problem vardı.orda ilk denemede tüp bebek tuttu.tabi ben tüp bebek için gitmeyeceğim ama bide orda bakılsın herşeye ;)

Sağol hayatım. sorma. Çok ilginçtir ki (Rabbim çok büyük) 15 tatilde bursa acıbademe gittim. Şahin Zeteroğlu ile görüştüm. Pko dışında bir sorun yok 4 5 ay deneyin olmazsa gelin tüp bebek yapalım dedi. Döndük hamile kaldım. Oğlum da böyle tüp bebeğe giderayak olmuştu. inan her namazımda burdaki herkese toplu olarak dua ediyorum. Allah tez zamanda isteyen hepinize sağlıklı sıhhatli imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.
Amin cnm inşlh ..sağolasın.sende sağlıkla kucakla inşlh..
Aynı şeyi ben şimdi yazacaktım en ucuz uygun ovu testi nerde var kızlar. R Rzg14 LeYLa_21 LeYLa_21
Link istiyorum
Ben N11 yada gittigidiyordan alıyorum.kampanya oluyo bazen ..

Egitim araştırma hastanesin de yaptırdım ben onlar herseyi kendi ayarladi raporu çıkarıp veriyorlar ilac icin 3 kere hakkin var zaten sukur bn 3.de hamile kaldim 8403BHC 8403BHC
Adetin 3. günü gel dediler cnm bir kaç evrak istediler.iğneleri ve raporu o gün ayarlayacaklar sanırım.sonrasında kaç günde bir beni çağıracaklar cnm.yumurta gelişimini görmek için

Aynı şeyi ben şimdi yazacaktım en ucuz uygun ovu testi nerde var kızlar. R Rzg14 LeYLa_21 LeYLa_21
Link istiyorum
laboquick di benim kullandiklarim hep canim. gg den alabilirsin...

bu arada herkes umarim bebegine biran evvel kavusur. ben son 1 aydir yasadiklarimi kaldiramiyorum. herkesin yapisi farkli. o nedenle hesabimi kapattiriyorum.
hoscakalin...

bu arada herkes umarim bebegine biran evvel kavusur. ben son 1 aydir yasadiklarimi kaldiramiyorum. herkesin yapisi farkli. o nedenle hesabimi kapattiriyorum.
hoscakalin...
aminn canım.Allah herkese kolaylik versin.dun bende agladim durdum.olmadikca kendimi çaresiz hissediyorum..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.kendine cok dikkat et

hoscakalin...

Canım herşey gönlünce olsun inşallah güzel haberle geri dönersin kendine iyi bak :KK74:

hoscakalin...
Seni çok özleyeceğiz cnm..inşlh güzel haberlerle geri gelirsin ..herşey gönlünce olsun..Seni çok seviyoruz cnm..

hoscakalin...
Rabbim gönlüne göre versin CNm Allah a emanet ol.inşallah güzel haberlerle tekrar gelirsin aramıza

Adetin 3. günü gel dediler cnm bir kaç evrak istediler.iğneleri ve raporu o gün ayarlayacaklar sanırım.sonrasında kaç günde bir beni çağıracaklar cnm.yumurta gelişimini görmek için
2.gunu gidiyordum ben 7 gun sonra cagiriyorlardi canim sonra gelisime gore 2 yada 3 gune bir gidiyordum

aynen cnm. gecen ay bosa kullandim o kadar hormonu. suan kotuyuz tabiki. yeni vurdu bize durum. kismet ote yol yok canim. buyuk konusmayim ama tup bebegi denemem sanirim. oldugu gibi birakirim. asilama derse bana bakan dr belki bir ihtimal ama tup bebek istemiyorum.
Canim bunlar düzelecek değerler , keçiboynuzu kürü takviye ilaçlar falan . Tüp bebek dediğine bakma doktorların

R Rzg14 doktorların çene hep düşük malesef.
eşim varikoselden ameliyatlı bir ürolog kadar iyi semen analizi yorumlayabiliyorum artık.
spermde sayı hız ve morfoloji esastır.
sayı ve hız artırılabilir şeyler.
morfoloji pek düzelebilir bir unsur olmuyor malesef ki.
ama %3 çok kötü bir oran değil.
vitamin ve kür ile hareketlilik biraz iyileştirilebilir canım.
hemen kahredecek bir durum inan yok.

Back
X