Atlatamadığım Kıskançlık

Amourette

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
1.224
817
123
28

Benim yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. İlk doğru düzgün sevgilim. Kendisini de seviyorum. Bana olan sevgisine değerine hayranım ama ne kadar mükemmel olursa olsun icimde aniden kabaran nefrete engel olamıyorum. Çok seviyorken birden ona gıcık oluyorum tiksiniyorum ayrılmak istediğimi düşünüyorum. Ona tüm güvenimi ksybediyirum. Sebebi geçmişinde olan kızları kıskanmam !
Sevgilimin daha önce çok sevgilisi olmuş ama çoğunu hatırlamıyor. En son benden önce bir kızla birlikteymis kız onu aldatinca ayrılmışlar. Ama aklımdan çıkmıyor demek ki kız onu aldatmasa onunla da nişan yapmak isteyecekti. O zaman işsiz olmasa onu da lüks restorantlara goturecekti, belki kız birlikte olmak istese yatıp kalkacaklardı da diye kurup sinirleniyorum.
Bu arada hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyle yakınlaşması da olmamış. Zaten olsa asla kabullenemezdim. Bu bile beni sinir ediyor kesin kızlara yanaştı ama kızlar hayır dedi yoksa ilişkiye de girerdi diyorum. Herkes diyor ki geçmişini takma onunla önüne bak. O da diyor ben seninle onume bakmak istiyorum en çok en içten seni sevdim keşke onlardan önce seni tanisaydım diyor. Ama bunlar beni ikna etmiyor. Çünkü her gün sosyal medya hesaplarında aynilarini diğer kızlara da yazdığı yazıları buluyorum. Bana hitap ettiği gibi onlara da etmiş . Yeminler etmiş ayrılmamak için. Çok eski de değil geçen sene yazılan şeyler bunlar. Zaten takıntılıyım eski sevgili konusunda bir de bu yazdıklarını görünce kan beynime sıçradı. Ayrıldım. Binbir çabayla tekrar ikna etti beni. Tüm hesaplarını kapattı. Ortak hesap açtı. Ama kurtulamiyorum fikirlerimden. Babamla tanışacaklar ama erteliyorum çünkü sürekli beynim şunu diyor " senden önceki kız da ayrılmak istediğinde böyle ikna etmiştir, böyle yalvarmıştır, sen özel değilsin sen diğer versiyonsun sadece , senden sonraki kıza da aynı böyle yanıp tutuşacak, böyle öpecek, uzun uzun mesajlar yazacak..." Sonra diyorum ki kendi kendime Amoroutte sen de birilerine seni seviyorum dedin ağladın çocuk gibi, ama bak unuttun o kişiyi Yok yine de içim içimi yiyor. Belki de ilk beni sevsin sadece beni sevmiş olsun istiyorum. Ben mi abartiyorum yoksa siz de eslerinizin sevgililerinizin eski hayatında yaptıklarından rahatsız oluyor musunuz ?

Son düzenleme:
Yarısını okudum ama geçmiş gecmistedir. Gelecege bakin ayni durumda siz olsaniz naparsiniz böyle adamin kahrı çekilmez kadininda. Yeni bir başlangıç yapacaksan adamın geçmişini kurcalama şimdiki zamana bırak herkesin unutamadığı anisi sevgilisi olur ama yanimizdakininde değeri vardır giden gitmiştir kalan yarimdir. Hesabi.

Son düzenleme:
Ben sadece soru sordum çünkü beni rahatsız ediyor ve iliskimi bozuyor. Benim gibi sevgilisinin eski kız arkadaşlarına yazdığı ettiği şeyleri görüp morali bozulan var mı diye ! Senaryo yazacak olsam başka türlü bir konu bulurdum
Valla bacım sen bir kısa film yarışmasına katıl, senaryolar iyi.

Boş yere de kuruntu yapmiyorum. Eski kız arkadaşı hala annesinin sosyal medya hesabinda ekli annesiyle bu yüzden tartıştım buna rağmen kızı çıkarmadı. Kızmamın sebebi erkek arkadaşım annesiyle benden başka bir kızı tanistirmadigini hatta anlatmadigini söylüyor. O zaman annesiyle kız nasıl takipleşiyor !! Annesi sevgilimin fotosunu duvarında paylastiginda kız da goruyor. Bu beni rahatsız ediyor ama nedense geçmiş geçmişte kaldı diyip kapatılmaya çalışılıyor. Bende mi sorun var yoksa bunlar normal şeyler mi ??

Söyle çıkarsın rasiz oluyorum eski sevgilin görür bakar falan de ama kuruntu yapma sana yazik olur.

Erkek olsan linç yemiştin.
Burada ne arkadaşlarımız var, zarımı görmezse beni mahveder vs diye korkup diktirmek isteyen.
Biz de onlara, senin geçmişini kabullenmeyecek insanla evlenme, böyle geri kafalılık mı olur diyoruz.

İşte sen burada evlenme dediğimiz erkekler konumundasın.

Kıskanırsın, o an görüştüğü kız olmasını istemezsin, hayatındaki tek kadın olmak istersin hepsini anlarım ama kızlarla ilişkisi yaşadıysa bunu kaldıramam demen tuhaf
Seni aldatırsa, yaşarsa öyle şeyler, kaldırma tamam.
Ama senden önce de cinsellik yaşamamış birisini istemen tuhaf

Valla sinirliyken siz de edebi cümleler kurmuyorsunuzdur herhalde
Edebi olsun şiir yaz dememiş zaten. Söylediği şey çok doğru üslubunuz çirkin. Konuya gelince kendinize bu devirde geçmişi olmayan eli kız eline değmemiş erkek bulamazsınız kafanızda çok kurmuşsunuz. Sizi sevdiğine inanıyorsanız gerisini takmayın sevgiden şüphe ederseniz bunları takarsınız. Ve kıskançlığınız çok abartılı bence törpüleyin

Ya sen bu adamla ilerleme en hayırlısı bu. Güvenemiyorsun çünkü ,birşeyler de olmuş sürekli.
Yarın birgün pişman ve haksız olan sen olursun daha çok üzülürsün.
Bu kadar sorunun altında sen de psikolojiyi bozarsın.

Ben kızların zorla zarını tutup erkeklerin yiğidin mali meydanda diye gezmesine zaten karşıyım. Ben erkek arkadaşımın başka bir kızla seviştiğini düşününce kendimi kötü hissedeceğim için kimseyle beraber olmayışını artı olarak goruyorum

Şu an güveniyorum başkasıyla olmayacağını biliyorum ama geçmişi silemiyorum. Kendimi törpülemeye çalışıyorum abartma diyorum ama farkında olmadan ona soğuk oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…