Atlatamadığım Kıskançlık

Kesinlikle tedaviye ihtiyacınız var sizin.

Bu zamana kadar yalan söylediğini hiç yakalamadım. Yaşı da çok büyük olmadığı için inandım. Gerek duymadım aşırı bir isteğim yoktu dedi

Iliski hadi bir yana da yakinlasma olmadigina inanmak istedigin icin inanmissin.Bir de cook sevgilisi olmus diyorsun.Hepsine helalim gozuyle bakip alnindan opmustur kesin.

Sanirim biraz ozguven probleminde var yoksa birinin gecmisine bu kadar kafayi takmazdiniz.
Siz baskalarindan ozel olmak istiyorsaniz, ortada olmayan kafanizda kurdugunuz senoryalarla sevdiginizi soylediginiz insana ZULUM etmeyin.
Gecmis gecmiste kaldi. Unutturmaya firsat bile vermiyosunuzdur surekli gozune sokarak

Geçmiş senin geçmişin değil, gerçekten. Bu çocuktan önce sevgilin mi oldu, ona seni seviyorum mu dedin o zaman sen bu çocuğu hak etmiyorsun mu demeliyiz sana?
Yok hayatım öyle bişey yok.

Iliski hadi bir yana da yakinlasma olmadigina inanmak istedigin icin inanmissin.Bir de cook sevgilisi olmus diyorsun.Hepsine helalim gozuyle bakip alnindan opmustur kesin.
Öptüm dedi başka türlü bir şey yapmadık dedi. Genelde mahalle arasında takılan tipli kizlar olduğu için inandım hani baş başa kalma durumu yok

Açıkçası kurgu ve takıntılarınızı okurken ben bile sıkıldım sizden. Bence de babanızla tanıştırmayın ki zaten bu çocuk çok fazla dayanamaz bu duruma. Bir gün yeter bu kıskançlıkların deyip gidecek merak etme. Kimse birisinin nazlarına, kıskançlıklarına sonsuz kadar dayanamaz. Ya bu huyunuzu değiştirin ya da bırakın bu adamı. Geçmişini silme şansınız var mı ?

Düşünsene sana biriyle birlikte olmadığını söylüyor sonra herkes böyle tepki veriyor
Hayatım yalan söylüyor yalan.
Çıkıp sadece 1kişiyle beraber oldum dese inan ama hiç olmadı hiç yakınlaşmadım filan demesi çoook absürt.
Yani yeni nesil 15 yaşında milli oluyor.

Sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama ben 18yaşımda evlendim o yaşta cinsel hayatım vardı yani
Manitan asosyal biri olsa sevgilisi olmaz zaten, asosyal olmayan biri de çoktan milli olmuştur

Hani arkadaşlar dese ki ben birlikte oldum ya da birlikte olmadan yakinlastim ben zaten onu alnından vurmıcam yani doğruyu söylesin yeter. Ama ısrarla hiçbir şey yapmadım ileri bile gitmedim diye yemin ediyor. Konu zaten bu değil konu benim takıntımın normal olup olmayışıydı

Bu takıntın insanları sana yalan söylemeye itiyor diyoruz biz de

Çocuk ileriki hayatında seninle birlikte olacağını bilebilir mi? Tabiki ona göre hayatını yaşayacak sanane ? Bu çocuktan önce senin hiç mi sevgilin olmadı arkadaşım sende onlarla gezdin tozdun sonuçta.Ayrıca ne bu ortak hesap açmalar mıç mıç sizin kendi kişiliğiniz yok mu ? Evli misiniz de ortak hesap açıyorsunuz ? (Evli olunsa bile saçma).
Güvenmiyorsan devam etmeyeceksin bu kadar basit zorlamaya gerek yok.Annesinin de senin uyarmana rağmen eski kız arkadaşını silmemesi seni çokta istemediğini gösterir.Ya da sen kimsin ki benim sosyal medyama karışıyorsun modunda.Sen çocuğun geçmişi takip edeceğini bu sorunlarla ilgilen.
Son olarak üslubün çok sığ.Biraz da kitap oku arada.”Kız verse” diye bir tabir olamaz.

Benim kendime ait hesabım hala duruyor o kendi hesabını silip ayrı bir hesap açtı sözde ortak hesap işte. Hani eskiye dair hiçbir şey gormiyim diye. Benim gezip tozduğum sevgilim olmadı Allah var istemiyordum kimseyi. Annesi seni benim hesabım ilgilendirmez diyerek kızı silmedi ama beni istiyor benle bir sorunu yok bunun dışında. Ayrıca hem bol kitap okuyorum hem okuyamayanlarla paylaşıyorum. Sırf hoş olmayan bir cümle kurdum diye bu yargıya varma, gerginken hepimiz boyleyiz yanlış üslup kullanabiliriz.

Yazdıklarınızı okuyunca tek düşündüğüm benim düşündüğüm kadar kıskanç olmadığım. Sizin yanınıza bile yaklaşamam
Takıntılarınız için de destek almanızı öneririm. Ayrıca bana kalırsa kıskançlık yaparak sorun çıkarmamız için sevgiliniz bazı şeyleri eksik anlatıyor size.

Düşünceleriniz çok çirkin. Benim erkek arkdaşım gibisiniz aynı. O da geçmişe çok takılıyodu beni çok yıprattı. Çok özgüvensizce. Şu an yapsa bunları ayrılırım zaten çekilecek gibi değil. Neyse ama bi de şöyle durum var sizin bu kadar sevgiliniz olsa ne tepki verirdi bi ağzını arayın bakalım görelim gerçek sevgisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…