Ya Asıl komik sensin hem insanlara küfür et hem de 19 yaşında kızla uğraşıyorsunuz de. Burda kimse sana küfür etmedi sen ettin. Şu konuşmalara bak sanki ilk okul çocuğu gibi. Bu arada dava açan arkadaş savcılığa şikayette bulunduktan sonra onun sonuçlanmasını beklemeden hakaret sebebiyle tazminat da aç. Ceza dosyası karara çıkınca o da hemen peşinden çıkar. Öyle hagb yle atlatmasın. ☺
Evet burda kimse bana hakaret etmedi ben kufur ettim degilmi.Ya Asıl komik sensin hem insanlara küfür et hem de 19 yaşında kızla uğraşıyorsunuz de. Burda kimse sana küfür etmedi sen ettin. Şu konuşmalara bak sanki ilk okul çocuğu gibi. Bu arada dava açan arkadaş savcılığa şikayette bulunduktan sonra onun sonuçlanmasını beklemeden hakaret sebebiyle tazminat da aç. Ceza dosyası karara çıkınca o da hemen peşinden çıkar. Öyle hagb yle atlatmasın. ☺
[/QUOTE
sizden bi tık daha kıskanç bi yakın arkadaşım vardı nasıl benden önce biriyle sevişir filan diye adamların başının etini yiyordu sonra benim telkinlerimle sizin düzeye indirdi dozunu şimdi kesinlikle sallamıyor amann modunda ben ona neler söylüyordum haklısın sen böyle yüüzme çarpınca anlıyorum derdi valla böyle ömür geçmez ya size telkin veren bir yakınınız olacak ya da terapiyle bu soru nu atlatacaksınız çünkü evet bu bir sorun hiç olmayackmış gibi geliyor ama sevgiliniz bıkıp sizi terkedebilir yüksek ihtimal ve ondan sonra bu kısır döngü sürer gider yardım alın lütfen
Güzel bir tazminat alır mı peki?Ya Asıl komik sensin hem insanlara küfür et hem de 19 yaşında kızla uğraşıyorsunuz de. Burda kimse sana küfür etmedi sen ettin. Şu konuşmalara bak sanki ilk okul çocuğu gibi. Bu arada dava açan arkadaş savcılığa şikayette bulunduktan sonra onun sonuçlanmasını beklemeden hakaret sebebiyle tazminat da aç. Ceza dosyası karara çıkınca o da hemen peşinden çıkar. Öyle hagb yle atlatmasın. ☺
ben de senin gibiyim ben de sevgilimin geçmişini çok kıskanıyorumBoş yere de kuruntu yapmiyorum. Eski kız arkadaşı hala annesinin sosyal medya hesabinda ekli annesiyle bu yüzden tartıştım buna rağmen kızı çıkarmadı. Kızmamın sebebi erkek arkadaşım annesiyle benden başka bir kızı tanistirmadigini hatta anlatmadigini söylüyor. O zaman annesiyle kız nasıl takipleşiyor !! Annesi sevgilimin fotosunu duvarında paylastiginda kız da goruyor. Bu beni rahatsız ediyor ama nedense geçmiş geçmişte kaldı diyip kapatılmaya çalışılıyor. Bende mi sorun var yoksa bunlar normal şeyler mi ??
Canım yüksek tazminat çıkmıyor hakaret dosyalarından ama 2 bin 3 bin civarı çıkar bundanGüzel bir tazminat alır mı peki?
Hayır eğer alırsa bizi de görsün, güzelce ezelim o tazminatı ondan sordum
Haticeye değil neticeye bak. Cinsellik yaşamamış ve şu an seninle nişanlı. Ayrıca senin hiç sevgilin olmamış olsaydı bir nebze hak verirdim ama çok abartıyorsun. O yüzden psikolojik destek almalısın.belki kız birlikte olmak istese yatıp kalkacaklardı da diye kurup sinirleniyorum.
Bu arada hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyle yakınlaşması da olmamış. Zaten olsa asla kabullenemezdim.
ama olazmaz mı ki öyle bişey, belki inançlarından dolayı öyle yapmıştır ciddenHic cinsel iliskiye girmemis yakinlasmasi da olmamis ve sana bunu yutturdu.Sen de yedin
Ben 22 o 23 cok olduğunu söylüyor ama kısa süreli iki hafta bir ay gibi ilişkilerben de senin gibiyim ben de sevgilimin geçmişini çok kıskanıyorumbaşkasını da sevmiş olması beni çıldırtıyo.. sevgilinizin yaşı kaç bu arada? çok sevgilisi olmuş ya, yaşı büyük mü merak ettim
Zibilyon tane sevgilisi olmus cocugun.Dediginiz ihtimal olabilir mi Allahaskina ?ama olazmaz mı ki öyle bişey, belki inançlarından dolayı öyle yapmıştır cidden
O mevzu benim dışımda gelişti iyi ki kaçırdınHaticeye değil neticeye bak. Cinsellik yaşamamış ve şu an seninle nişanlı. Ayrıca senin hiç sevgilin olmamış olsaydı bir nebze hak verirdim ama çok abartıyorsun. O yüzden psikolojik destek almalısın.
Bu arada adliye mevzusunu kaçırmışım.
Askere gitmeden önce 20li yaşlardan önce olmus 2-3 haftalık sevgililer o yüzden inanıyorum çünkü hiç yalan söylemediZibilyon tane sevgilisi olmus cocugun.Dediginiz ihtimal olabilir mi Allahaskina ?
Anammmm buralar kopmusss. Sen ne guzel biseymissin ya bana denk gelmemissin 19 yasinda bu kufirleri ediyorsun toton sıkısinca da 19 yasindaki biriyle nasil konusuyorsunuz diyorsun itina ile guldum sanaKomikmisin gul baya gul nasil kadinlarsiniz ya yemin ederim size bakarak kendimden sogudum yazik size kac yasinda kadinlarsiniz 19 yasindaki biriyle ugrasiyorsunuz. Bide gelip kopya diyo canim ben okuyan bi insanim bence sizler hic bisey bilmiyorsunuz
o zaman gercekten bişey yaşamamış olabilir, bence dönmek isterse bi şans daha verin..Ben 22 o 23 cok olduğunu söylüyor ama kısa süreli iki hafta bir ay gibi ilişkiler
o da doğruZibilyon tane sevgilisi olmus cocugun.Dediginiz ihtimal olabilir mi Allahaskina ?
Birlikteyiz zaten ama her şeyden nem kapıyorum. Örneğin şimdi beni hiç kiskanmadigi için tartıştık soğuk konuşuyoruz. Böyle gidiyor işte Bir iyi bir kötü bir normalo zaman gercekten bişey yaşamamış olabilir, bence dönmek isterse bi şans daha verin..
O hiç kiskanmaz genelde. Ben zaten dikkat ederim her seyime. Ama o da diyor ben de sana aynısını yapsam nasıl hissedersin diye bazen yapıyor bana gereksiz geliyor. Ama işte ben kıskanmaya devam ediyorumBen de cok kiskanctim ama zamanla asacaksiniz obur turlu guzel bi iliskiyi sabote edersiniz... Kiskancliga gerek yok sizi seviyor ki sizinle. Iliskide guven guzel bi sey. O size aynisni yapsa anlarsiniz ne kadar gereksiz kafaya taktiginizi. Ben iliskimde sevgilimi cokk darliyordum kiskancliklarimda sonra bi gun o bana aynisini yapti sonra anladim ne meymenetsiz bi seymis. Empati kurun, darlamayin, darlanmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?