Atlatamadığım Kıskançlık

Evet burda kimse bana hakaret etmedi ben kufur ettim degilmi.

Bence acilen ayrılın.hayati kendinize de sevgilinize de zehir etmeyin.ne zaman ki sizden önce hiç kimseyi sevmemiş, kimseyle sevgili olmamış her anlamda ilki olacağınız birini bulursanız onunla devam edin ki bu da pek mümkün değil malesef.tedavi olun böyle ömür boyu mutlu olamazsınız.

Güzel bir tazminat alır mı peki?

Hayır eğer alırsa bizi de görsün, güzelce ezelim o tazminatı ondan sordum

Hanımlar,
yasal haklarınızı kullanabilirsiniz, üyelik de iptal edilmiştir zira burada birbirinizle tartışıp arada ağır sözler söyleseniz dahi, sizlerden birine dahi bu şekilde küfür edilmesi kabul edilemez.

Şimdi konuya dönerseniz sevinirim

ben de senin gibiyim ben de sevgilimin geçmişini çok kıskanıyorum başkasını da sevmiş olması beni çıldırtıyo.. sevgilinizin yaşı kaç bu arada? çok sevgilisi olmuş ya, yaşı büyük mü merak ettim

belki kız birlikte olmak istese yatıp kalkacaklardı da diye kurup sinirleniyorum.
Bu arada hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyle yakınlaşması da olmamış. Zaten olsa asla kabullenemezdim.
Haticeye değil neticeye bak. Cinsellik yaşamamış ve şu an seninle nişanlı. Ayrıca senin hiç sevgilin olmamış olsaydı bir nebze hak verirdim ama çok abartıyorsun. O yüzden psikolojik destek almalısın.

Bu arada adliye mevzusunu kaçırmışım.

Ben 22 o 23 cok olduğunu söylüyor ama kısa süreli iki hafta bir ay gibi ilişkiler

O mevzu benim dışımda gelişti iyi ki kaçırdın

4 Anammmm buralar kopmusss. Sen ne guzel biseymissin ya bana denk gelmemissin 19 yasinda bu kufirleri ediyorsun toton sıkısinca da 19 yasindaki biriyle nasil konusuyorsunuz diyorsun itina ile guldum sana

o zaman gercekten bişey yaşamamış olabilir, bence dönmek isterse bi şans daha verin..
Birlikteyiz zaten ama her şeyden nem kapıyorum. Örneğin şimdi beni hiç kiskanmadigi için tartıştık soğuk konuşuyoruz. Böyle gidiyor işte Bir iyi bir kötü bir normal

Ben de cok kiskanctim ama zamanla asacaksiniz obur turlu guzel bi iliskiyi sabote edersiniz... Kiskancliga gerek yok sizi seviyor ki sizinle. Iliskide guven guzel bi sey. O size aynisni yapsa anlarsiniz ne kadar gereksiz kafaya taktiginizi. Ben iliskimde sevgilimi cokk darliyordum kiskancliklarimda sonra bi gun o bana aynisini yapti sonra anladim ne meymenetsiz bi seymis. Empati kurun, darlamayin, darlanmayin.

O hiç kiskanmaz genelde. Ben zaten dikkat ederim her seyime. Ama o da diyor ben de sana aynısını yapsam nasıl hissedersin diye bazen yapıyor bana gereksiz geliyor. Ama işte ben kıskanmaya devam ediyorum

Kardeş tedavi ol. Yoksa adam yanında durmaz, kafanda kurduğun senaryoları yaşıyor bulursun kendini. Kimse seni böyle çekmek zorunda değil. Belli bir noktadan sonra çekmez de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…