Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyorCanim avukatlar adliye buro gibi kapali alanlarda calismakta neyin kafasini yasiyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyorCanim avukatlar adliye buro gibi kapali alanlarda calismakta neyin kafasini yasiyorsun
Siz eylence ariyorsunuz galiba ben cocukla cocuk olmam tamami muhattap bile olmak istemiyorum sizlerleAz önce hakaret ve küfürleri sıraladığınız, size yakın zamanda dava açacak olan kişiyim. Memnun oldum, siz kimsiniz?
Hayır Beykoz adliyesi de miniminnoş bir adliye. Tek icra dairesi olacak kadar küçük adliyede bütün işlerini halledip, hayatta kalacak kadar kazanabiliyorsa tebrik ediyorum valla. Ben de günde üç adliye gezip telef olayım, zalım hayat. Gerçi yakında diğer adliyelere açılması gerekebilir, malum karısı sağlam tazminatlar ödeyecek gibi.Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyoravukatlar bir adliyeye bağlı çalışmaz. Bugün Beykoz olur yarın kartal olur başka birgün başka yer olur. Beykoz Adliyesi'nde gorulmeyen davalara bakmiyor mu
![]()
Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyoravukatlar bir adliyeye bağlı çalışmaz. Bugün Beykoz olur yarın kartal olur başka birgün başka yer olur. Beykoz Adliyesi'nde gorulmeyen davalara bakmiyor mu
[/QUOTEben sizleri gercekten anlamiyorum ya siz beni anlamadiniz yada isinize gelmiyo pardonda ben burda neden yalan soyliyim esim avukat anlafinizmi inanin inanmayin umrumda degil
Boş yere de kuruntu yapmiyorum. Eski kız arkadaşı hala annesinin sosyal medya hesabinda ekli annesiyle bu yüzden tartıştım buna rağmen kızı çıkarmadı. Kızmamın sebebi erkek arkadaşım annesiyle benden başka bir kızı tanistirmadigini hatta anlatmadigini söylüyor. O zaman annesiyle kız nasıl takipleşiyor !! Annesi sevgilimin fotosunu duvarında paylastiginda kız da goruyor. Bu beni rahatsız ediyor ama nedense geçmiş geçmişte kaldı diyip kapatılmaya çalışılıyor. Bende mi sorun var yoksa bunlar normal şeyler mi ??
Bu zamana kadar yalan söylediğini hiç yakalamadım. Yaşı da çok büyük olmadığı için inandım. Gerek duymadım aşırı bir isteğim yoktu dedi
Ya ben kocama gerekeni söyledim gerekeni yapacak ne demek sen millete küfür et S***** G** (Defol) de faişe de hem de sana kimse küfür etmemişken bi de insanları tehdit et. Bi de diyor kocam Beykoz adliyesinde çalışıyorBence hic anlamadın her neyse sizlere laf yetistirmek zorunda degilim
Allah herkese böyle is disiplini nasip etsin. Adam Beykoz adliyesinde görülmeyecek davaları almıyor. Prensibe bak.Hayır Beykoz adliyesi de miniminnoş bir adliye. Tek icra dairesi olacak kadar küçük adliyede bütün işlerini halledip, hayatta kalacak kadar kazanabiliyorsa tebrik ediyorum valla. Ben de günde üç adliye gezip telef olayım, zalım hayat. Gerçi yakında diğer adliyelere açılması gerekebilir, malum karısı sağlam tazminatlar ödeyecek gibi.![]()
Avukatlar genellikle adliye,bürogibi kapalı alanlarda çalışmakla beraber gerektiği zaman açık alanlarda da çalışabilmektedirler. Avukatlar, büro ve adliye gibi kapalı ortamlarda, gerektiğinde keşif çalışmaları için açık alanlarda çalışırlar. Çalışmaları sırasında, müvekkilleriyle, yargıç (hakim) ve savcılarla, adli personelle, emniyet görevlileriyle iletişim halindedir. Bilmem anlatabildimmi yada sizler anlamak istemiyorsunuz. Size simdiden gecmis olsun diliyorumBeykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyoravukatlar bir adliyeye bağlı çalışmaz. Bugün Beykoz olur yarın kartal olur başka birgün başka yer olur. Beykoz Adliyesi'nde gorulmeyen davalara bakmiyor mu
![]()
Guldurme beni gizzzzzYa ben kocama gerekeni söyledim gerekeni yapacak ne demek sen millete küfür et S***** G** (Defol) de faişe de hem de sana kimse küfür etmemişken bi de insanları tehdit et. Bi de diyor kocam Beykoz adliyesinde çalışıyordemek başka adliyelerde görülecek davaları kabul etmiyor beykoz adliyesine çok düşkün galiba beyefendi
. Ne yapacağını sanıyorsun kocanın siteye girip kadınları mı dövecek mesela. Küfür ettiği arkadaş lütfen şikayetçi ol. Zaten sen şikayet dilekçene kullanıcı adı ve kadınlar klübünü yazarsan bulurlar çok kolay. Öyle önüne gelene durup dururken küfür etmek neymiş öğrensin. Gerisiyle o uğraşacak zaten
Bana niye geçmiş oluyor hahaha. Okuma yazman mi yok ? Tek bir adliyede calismazlar diyoruz. Dava Nerede görülecekse oraya giderler.Avukatlar genellikle adliye,bürogibi kapalı alanlarda çalışmakla beraber gerektiği zaman açık alanlarda da çalışabilmektedirler. Avukatlar, büro ve adliye gibi kapalı ortamlarda, gerektiğinde keşif çalışmaları için açık alanlarda çalışırlar. Çalışmaları sırasında, müvekkilleriyle, yargıç (hakim) ve savcılarla, adli personelle, emniyet görevlileriyle iletişim halindedir. Bilmem anlatabildimmi yada sizler anlamak istemiyorsunuz. Size simdiden gecmis olsun diliyorum
Ben ne diyorum acaba orda ne yaziyo gozun gormuyormu yaziyi biraz yakinlastir iyice oku anlaBana niye geçmiş oluyor hahaha. Okuma yazman mi yok ? Tek bir adliyede calismazlar diyoruz. Dava Nerede görülecekse oraya giderler.
Nasil bi kadinsin anlamadimki cahil kalmissin oyle gideceksin bellikiSen sorsan biz sana söylerdik avukatlar nasıl çalışıyor niye netten kopyaladın ki![]()
Komikmisin gul baya gul nasil kadinlarsiniz ya yemin ederim size bakarak kendimden sogudum yazik size kac yasinda kadinlarsiniz 19 yasindaki biriyle ugrasiyorsunuz. Bide gelip kopya diyo canim ben okuyan bi insanim bence sizler hic bisey bilmiyorsunuzNormalde kelimelerin hepsini yanlış yazarken netten kopyaladığında parantez falan kullanmış keşke biraz kelimeleri kısaltarak yanlış yazsaydın da inansaydık![]()
Nasil bi kadinsin anlamadimki cahil kalmissin oyle gideceksin belliki
Kaç yıllık arkadaşımın aslında erkek olduğunu öğrendim şu an şoklardayımYa bi S***** G** (Defol) kendini begenen küflenmiş beyin sen kimsin kadinmisin bana diyorsunda asil sen erkeksin burdakileri anca kandirirsin. Benle adam akilli knus canimi sikma S***** G** (Defol) fayşe seni...
Eklensin istedigini yapmakta ozgursun buyur önden gittt ablacimmmmmmmArkadaşım bence sen artık yazma çünkü benim davamın yanına diğer üyelerinki de eklenecek böyle devam edersen.
Ya Asıl komik sensin hem insanlara küfür et hem de 19 yaşında kızla uğraşıyorsunuz de. Burda kimse sana küfür etmedi sen ettin. Şu konuşmalara bak sanki ilk okul çocuğu gibi. Bu arada dava açan arkadaş savcılığa şikayette bulunduktan sonra onun sonuçlanmasını beklemeden hakaret sebebiyle tazminat da aç. Ceza dosyası karara çıkınca o da hemen peşinden çıkar. Öyle hagb yle atlatmasın.Komikmisin gul baya gul nasil kadinlarsiniz ya yemin ederim size bakarak kendimden sogudum yazik size kac yasinda kadinlarsiniz 19 yasindaki biriyle ugrasiyorsunuz. Bide gelip kopya diyo canim ben okuyan bi insanim bence sizler hic bisey bilmiyorsunuz