Atlatamadığım Kıskançlık

Canim avukatlar adliye buro gibi kapali alanlarda calismakta neyin kafasini yasiyorsun
Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyor :D avukatlar bir adliyeye bağlı çalışmaz. Bugün Beykoz olur yarın kartal olur başka birgün başka yer olur. Beykoz Adliyesi'nde gorulmeyen davalara bakmiyor mu :D

Az önce hakaret ve küfürleri sıraladığınız, size yakın zamanda dava açacak olan kişiyim. Memnun oldum, siz kimsiniz?
Siz eylence ariyorsunuz galiba ben cocukla cocuk olmam tamami muhattap bile olmak istemiyorum sizlerle

Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyor :KK70: avukatlar bir adliyeye bağlı çalışmaz. Bugün Beykoz olur yarın kartal olur başka birgün başka yer olur. Beykoz Adliyesi'nde gorulmeyen davalara bakmiyor mu :KK70:
Hayır Beykoz adliyesi de miniminnoş bir adliye. Tek icra dairesi olacak kadar küçük adliyede bütün işlerini halledip, hayatta kalacak kadar kazanabiliyorsa tebrik ediyorum valla. Ben de günde üç adliye gezip telef olayım, zalım hayat. Gerçi yakında diğer adliyelere açılması gerekebilir, malum karısı sağlam tazminatlar ödeyecek gibi. :KK70:

Beykoz Adliyesi'nde nasıl çalışıyor :KK70: avukatlar bir adliyeye bağlı çalışmaz. Bugün Beykoz olur yarın kartal olur başka birgün başka yer olur. Beykoz Adliyesi'nde gorulmeyen davalara bakmiyor mu :KK70:
[/QUOTEben sizleri gercekten anlamiyorum ya siz beni anlamadiniz yada isinize gelmiyo pardonda ben burda neden yalan soyliyim esim avukat anlafinizmi inanin inanmayin umrumda degil

Boş yere de kuruntu yapmiyorum. Eski kız arkadaşı hala annesinin sosyal medya hesabinda ekli annesiyle bu yüzden tartıştım buna rağmen kızı çıkarmadı. Kızmamın sebebi erkek arkadaşım annesiyle benden başka bir kızı tanistirmadigini hatta anlatmadigini söylüyor. O zaman annesiyle kız nasıl takipleşiyor !! Annesi sevgilimin fotosunu duvarında paylastiginda kız da goruyor. Bu beni rahatsız ediyor ama nedense geçmiş geçmişte kaldı diyip kapatılmaya çalışılıyor. Bende mi sorun var yoksa bunlar normal şeyler mi ??
Bu zamana kadar yalan söylediğini hiç yakalamadım. Yaşı da çok büyük olmadığı için inandım. Gerek duymadım aşırı bir isteğim yoktu dedi

Adam yalancı mı değil mi bir karar verin bence.
Genel olarak size güven vermiyorsa yapmanız gereken ayrılmak.

Bunun dışındaki tavırlarınız, düşünceleriniz hiç normal değil. Kimse çekmez bunları. Adamın annesiyle bile tartışmışsınız.
Siz kimsiniz ki kaç yaşında kadın kimi ekleyip eklemeyeceğini size soracak?
Bu şekilde mutlu bir evliliğiniz olması mümkün değil.

Bence hic anlamadın her neyse sizlere laf yetistirmek zorunda degilim
Ya ben kocama gerekeni söyledim gerekeni yapacak ne demek sen millete küfür et S***** G** (Defol) de faişe de hem de sana kimse küfür etmemişken bi de insanları tehdit et. Bi de diyor kocam Beykoz adliyesinde çalışıyor 😄 demek başka adliyelerde görülecek davaları kabul etmiyor beykoz adliyesine çok düşkün galiba beyefendi😄. Ne yapacağını sanıyorsun kocanın siteye girip kadınları mı dövecek mesela. Küfür ettiği arkadaş lütfen şikayetçi ol. Zaten sen şikayet dilekçene kullanıcı adı ve kadınlar klübünü yazarsan bulurlar çok kolay. Öyle önüne gelene durup dururken küfür etmek neymiş öğrensin. Gerisiyle o uğraşacak zaten

Hayır Beykoz adliyesi de miniminnoş bir adliye. Tek icra dairesi olacak kadar küçük adliyede bütün işlerini halledip, hayatta kalacak kadar kazanabiliyorsa tebrik ediyorum valla. Ben de günde üç adliye gezip telef olayım, zalım hayat. Gerçi yakında diğer adliyelere açılması gerekebilir, malum karısı sağlam tazminatlar ödeyecek gibi. :KK70:
Allah herkese böyle is disiplini nasip etsin. Adam Beykoz adliyesinde görülmeyecek davaları almıyor. Prensibe bak.
Bu disiplin hepimizde oturduğu zaman işte o zaman gerçek bir hukuk devletinden söz edebiliriz.

Avukatlar genellikle adliye,bürogibi kapalı alanlarda çalışmakla beraber gerektiği zaman açık alanlarda da çalışabilmektedirler. Avukatlar, büro ve adliye gibi kapalı ortamlarda, gerektiğinde keşif çalışmaları için açık alanlarda çalışırlar. Çalışmaları sırasında, müvekkilleriyle, yargıç (hakim) ve savcılarla, adli personelle, emniyet görevlileriyle iletişim halindedir. Bilmem anlatabildimmi yada sizler anlamak istemiyorsunuz. Size simdiden gecmis olsun diliyorum

Ya ben kocama gerekeni söyledim gerekeni yapacak ne demek sen millete küfür et S***** G** (Defol) de faişe de hem de sana kimse küfür etmemişken bi de insanları tehdit et. Bi de diyor kocam Beykoz adliyesinde çalışıyor 😄 demek başka adliyelerde görülecek davaları kabul etmiyor beykoz adliyesine çok düşkün galiba beyefendi😄. Ne yapacağını sanıyorsun kocanın siteye girip kadınları mı dövecek mesela. Küfür ettiği arkadaş lütfen şikayetçi ol. Zaten sen şikayet dilekçene kullanıcı adı ve kadınlar klübünü yazarsan bulurlar çok kolay. Öyle önüne gelene durup dururken küfür etmek neymiş öğrensin. Gerisiyle o uğraşacak zaten
Guldurme beni gizzzzz😀😀😀

Avukatlar genellikle adliye,bürogibi kapalı alanlarda çalışmakla beraber gerektiği zaman açık alanlarda da çalışabilmektedirler. Avukatlar, büro ve adliye gibi kapalı ortamlarda, gerektiğinde keşif çalışmaları için açık alanlarda çalışırlar. Çalışmaları sırasında, müvekkilleriyle, yargıç (hakim) ve savcılarla, adli personelle, emniyet görevlileriyle iletişim halindedir. Bilmem anlatabildimmi yada sizler anlamak istemiyorsunuz. Size simdiden gecmis olsun diliyorum
Bana niye geçmiş oluyor hahaha. Okuma yazman mi yok ? Tek bir adliyede calismazlar diyoruz. Dava Nerede görülecekse oraya giderler.

Bana niye geçmiş oluyor hahaha. Okuma yazman mi yok ? Tek bir adliyede calismazlar diyoruz. Dava Nerede görülecekse oraya giderler.
Ben ne diyorum acaba orda ne yaziyo gozun gormuyormu yaziyi biraz yakinlastir iyice oku anla

Normalde kelimelerin hepsini yanlış yazarken netten kopyaladığında parantez falan kullanmış keşke biraz kelimeleri kısaltarak yanlış yazsaydın da inansaydık 😂😂

Normalde kelimelerin hepsini yanlış yazarken netten kopyaladığında parantez falan kullanmış keşke biraz kelimeleri kısaltarak yanlış yazsaydın da inansaydık 😂😂
Komikmisin gul baya gul nasil kadinlarsiniz ya yemin ederim size bakarak kendimden sogudum yazik size kac yasinda kadinlarsiniz 19 yasindaki biriyle ugrasiyorsunuz. Bide gelip kopya diyo canim ben okuyan bi insanim bence sizler hic bisey bilmiyorsunuz

Ya bi S***** G** (Defol) kendini begenen küflenmiş beyin sen kimsin kadinmisin bana diyorsunda asil sen erkeksin burdakileri anca kandirirsin. Benle adam akilli knus canimi sikma S***** G** (Defol) fayşe seni...
Kaç yıllık arkadaşımın aslında erkek olduğunu öğrendim şu an şoklardayım :D

KudrAlobar KudrAlobar Allah'ını seversen açın şu davayı.

Komikmisin gul baya gul nasil kadinlarsiniz ya yemin ederim size bakarak kendimden sogudum yazik size kac yasinda kadinlarsiniz 19 yasindaki biriyle ugrasiyorsunuz. Bide gelip kopya diyo canim ben okuyan bi insanim bence sizler hic bisey bilmiyorsunuz
Ya Asıl komik sensin hem insanlara küfür et hem de 19 yaşında kızla uğraşıyorsunuz de. Burda kimse sana küfür etmedi sen ettin. Şu konuşmalara bak sanki ilk okul çocuğu gibi. Bu arada dava açan arkadaş savcılığa şikayette bulunduktan sonra onun sonuçlanmasını beklemeden hakaret sebebiyle tazminat da aç. Ceza dosyası karara çıkınca o da hemen peşinden çıkar. Öyle hagb yle atlatmasın. ☺️

Back
X