- 24 Temmuz 2023
- 595
- 1.818
- 43
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Nişan atmamin 9. ayından yazıyorum çok normal.Bir buçuk ay önce terkedilmiştim nişanlılık süresinde birçok kez aldatılmışım hepsini sonradan çok acı şekilde öğrendim. Birçok kadınla birlikte olmuş kaldıramıyorum.
Atlatamıyorum kızlar ya. Normal mi şu yaşadığım ruh hali?
2 senedir. 2 sene boyunca hep aldatılmışım ve pişman değilim dediDaha çok yeni böyle hissetmeniz normal.
Kaç senedir birlikteydiniz ?
Ohaa konuştunuz muuu siz o olaylar üzerine2 senedir. 2 sene boyunca hep aldatılmışım ve pişman değilim dedi
Ne yazık kiOhaa konuştunuz muuu siz o olaylar üzerine
Ay böyle düşünemiyorum ya. Kendi kendimi yiyip bitircem bu gidişleYa evlenseydin bebis ya evlenip ogrenseydin. Direklerden dondun. Nasil bir sadaka vermissin ki allah seni ateslerden aldi. Ohh de cok sukur de.
Ne iğrenç bir insanmış..2 senedir. 2 sene boyunca hep aldatılmışım ve pişman değilim dedi
Ay cidden kabul etti yani hepsini karaktersiz şok ciddenNe yazık ki
Hayır anlamadım herkes şok olduNe iğrenç bir insanmış..
Hiç mi anlamadınız bu karakterde biri olduğunu
2 senedir. 2 sene boyunca hep aldatılmışım ve pişman değilim dedi
Hayırİlk siz mi iletişime geçtiniz onunla?
Hayır
Siirt’te görev yapıyoruz aynı binada yaşıyoruz buradaki arkadaşlar yüz yüze getirdi seni çok sevdim falan demeye başladı ben de beni aldattın diye yem attım düştü (şüphelerim vardı) anlattı hepsini
Sevdiğimden değil de canım yanıyo iştePsikolojik destek alın arkadaşım.
Size bu kadar kötülüğü olan adamı unutmak daha kolayken siz zorlanıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Evet. En çok kendime kızıyorumNormal bence..
Zaten karşındaki kisiye değil,kendine kızıyorsun.
Onu sindirmek zaman alır.
Nasıl inandım,nasıl güvendim diye bir süre içi içini yer insanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?