offf çok canım sıkılıyor. adam akıllı bir topic de yok forumda.hep bebek isteyenler. siteyi bebek isteyenlere devredip gitmek zorunda kalcam yakında
avatardan kişilik tahminimi olurmuş tırt
evlat edinin çocuk esirgeme kurumlarından. bebek sevgisiyse bebek sevgisi. içinizdeki sevgiyi bir garibe verip,imkanlarınızı ona sunun. insan bencil nefsini tatmin etmek uğruna,annelik dürtüsüne hakim olamadığı için bir can getirmemeli bu dünyaya.offf saçma geliyor bana
şşşşşş.kovarlar seni sonra.
16karekter
kovalanan doğrucu.
sen kendini yeterince tiksindirtiyorsun zaten alakasiz yorumlarinla...:)) çok canım sıkılıyor nihil napiim.
birde off okadar saçma sapan konular var ki. zorları dertleri evlenip bebek yapmak,hamile kalmak filan. başka işi gücü yok mu bu milletin yada olmamalı mı. pufff
konuyu dağıtıyorum diye uyarı alcam ama neyse
bir de bir konu var nasıl komik geliyor "göbişlerimiz bebiş" dolsun filan, kadından tiksindirecekler beni resmen. offff
evlat edinin çocuk esirgeme kurumlarından. bebek sevgisiyse bebek sevgisi. içinizdeki sevgiyi bir garibe verip,imkanlarınızı ona sunun. insan bencil nefsini tatmin etmek uğruna,annelik dürtüsüne hakim olamadığı için bir can getirmemeli bu dünyaya.offf saçma geliyor bana
bu nasil bir yorum...kimseye laf soyleme burda yasamayan bilemez...
sacma düsüncelerini kendine sakla,herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil...
kimse benimle aynı fikirde olsun demiyorum zatenbenim şaşırdığım bu kadar insanın aynı fikirde olması. vahim olan da bu. çok vahim hem de
Senin de işin gücün yok maşallah her konuda millete sataşıyorsun. zira işim gücüm olmasa da benim işim olmaz seninle. düttürü gibi dolan dur
kimse benimle aynı fikirde olsun demiyorum zatenbenim şaşırdığım bu kadar insanın aynı fikirde olması. vahim olan da bu. çok vahim hem de
Senin de işin gücün yok maşallah her konuda millete sataşıyorsun. zira işim gücüm olmasa da benim işim olmaz seninle. düttürü gibi dolan dur
bende kadınları "göbiş,bebiş ve hamiş" kelimeleriyle baş başa bırakır çeker giderim bu diyardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?