offf çok canım sıkılıyor. adam akıllı bir topic de yok forumda.hep bebek isteyenler. siteyi bebek isteyenlere devredip gitmek zorunda kalcam yakında
avatardan kişilik tahminimi olurmuş tırt

bu nasil bir yorum...kimseye laf soyleme burda yasamayan bilemez...
sacma düsüncelerini kendine sakla,herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil...

Evli misin bilmiyorum ama evlendiğinde çocuğun olmazsa böyle yaparsın sen
Nasıl olsa saçma ya çocuk doğurmak

sen kendini yeterince tiksindirtiyorsun zaten alakasiz yorumlarinla...

yetistirme yurtlarindn cocuk almak öyle kolaymi,
herkesin maddiyatina bakiyorlar,iyi bir gelecek verilebilirmi ona bakiyorlar,bide yasin 25 mis ergen ergen yorumlar yazip durma...

bu nasil bir yorum...kimseye laf soyleme burda yasamayan bilemez...
sacma düsüncelerini kendine sakla,herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil...

kimse benimle aynı fikirde olsun demiyorum zaten benim şaşırdığım bu kadar insanın aynı fikirde olması. vahim olan da bu. çok vahim hem de
Senin de işin gücün yok maşallah her konuda millete sataşıyorsun. zira işim gücüm olmasa da benim işim olmaz seninle. düttürü gibi dolan dur

düttürü gibi dolan dur ...ne demek yawwww v aksam aksam guldurdun beni

Son düzenleme:

benim isimden gücümden sanane,milletin dertleriyle dalga gececegine kendine baksana,vahim olan sensin kiyamet alameti gibisin yok evlilige karsiymis bilmem ne...
sen satasma aramassan bende satasmam,herkese hak ettigini belirtiyorum o kadar isi olmazmis benle cokta umrumdasin

Sen nesin ya gece gece şaka mısın.nasıl vicdansız bir insansın böyle
Nasıl acımasızsın.Gün gelir belkide seninde başına gelir kınıyorsun ya bu kadar kadını
Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın seni.
Sana mı soracağız hangi konuya yorum yapacağımızı

bende kadınları "göbiş,bebiş ve hamiş" kelimeleriyle baş başa bırakır çeker giderim bu diyardan

kaç defalarca kez yönetime söyledim ama dinlemediler beni. kulubü ayıralım dedim. kadınlıbebişlerkulubü nün kurdelesini keselim dedim,

haksız mıyım ama.

bu arada dikkat ettim de kişiliğimi hiç tahminlememişsin?

of neler olmuş burda.

neyse ben son yorum yapan yağmurunelleri'nden devam ediyorum.

duygusal, iyi kalpli...

Yüz güldüren
sevgi yumağı aşk böcüğü

aman burdada kavga olmasa şaşardım özelden konuşun arkdaşalr yaa,

sevimli cekici genç birisi

Son düzenleme:
(beverly hills'in bianca'sı... güzel, zengin ve kötüydü...
çocukluğumun çizgi filmlerinden...) :128:

çocuksu ve bakımı seven...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…