yeri gelince ılımlı/yapıcı yeri gelince de eğlenceli/esprili çok içten biri...
daha ilk bakışta,ilk muhabbette bunları hissetseniz bile konuştukça daha çok bağlanıyo daha çok seviyo insan onu...
hem iyi bi dinleyici hemde çok içten çok deli dolu bi yapısı var...sevimliliği,eğlenceli kişiliği ve olgunluğu ile benim en çok hayran olduğum yönleri arasında...sevdiği insanları korumacı bi yapısı olmasının yanı sıra alıngan olmaması da çok güzel...

daha saysam çok sürer deeee neyse

oy oy oy benim canım oyundaşım döktürmüşte hbrm yok söylediğin herşeyin kat kat fazlasını bende senin için hissediyorum canım benim benim böyle olmam senden de kaynaklanıyor..sana karşı bu kadar içten olabilmem rahat olabilmem karşılıklı..yüzü gibi kalbide temiz ve güzel oyundaşım benim..umarım bu arkadaşlık burda kalmaz..

çok sıcak kanlı, cana yakın, bıcır bıcır, anlayışlı, kalbinin güzelliği yüzüne yansımış

gelelim sanaaa sen tam bi cimcimesin..o kadar tatlı ve iyi niyetlisin ki herkese kendin gibi yaklaşıyosun tatlı kız

canım canım canımmmm seni çok seviyorummmmmmmm iyiki tanııdımmm çok iyi kalplisin çokda güzelsin Allah nazarlardan korusun seni canım benim

​iyi niyetli ve kendine güvenen bi hatun

Evli mutlu çocukluu:) Esprili biri diye düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…