Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

anladım canım.ben yakın arkadaşlarıma memnun kalıp kalmadıklarını hep soruyorum.
Bana gelmiş hediye ama kararsız kaldım kullansam mı yoksa kendime anew serisinden mi sipariş versem ondan çevremde kullananların görüşünü istiyorum.Belki burdan kullananlar vardır?

evet çok geçiktirdiler e-posta attım stoksuzluk nedeniyle müşterilerimden oluyorum bir an önce yollayın gelmeyen ürünlerimi yazdım yolladım pzartesi onlarda cuma günü dikkate aldılar msj atmışlar pazartesi gelicek stokta olmayan ürünleriniz diye

o nasıl oluyor?hesabımıza ürün eklemesi?

teşekkür melisa cevabın için . diğer merak ettiğim noktada ben şuanda düzenli olarak anew kullanmaktayım . bu botanikle diğer yüz kremleri bir arada kullanılabilir mi acaba

günaydın arkadaşlar .
evet bu botanik kremini bende merak ediyorum nasıl bişey kimler kullanabilir diye.
dark testerlardan memnun kaldığına sevindim bak sende işe yaradı sanırım .

liiv botanical veren kremi bi müşterim epeydir kullanıyormuş gece-gündüz tüm seriyi kullanıyormuş ve çok memnunmuş denemek için anew serisine başladı ve memnun kaldı ama daha daha önce kullandığı liiv bot.dende çok memnundu.bilgilerinize...

bende istiyorum ama henüz başlamadım 30+ anew serisine.ama senin ki gibi yapmalı testerından başlamak daha mantıklı...deneyeyim bari ..

ay önce elimde olan botanical ı mı kullansam acaba?kararsız kaldım bak şimdi

bende istiyorum ama henüz başlamadım 30+ anew serisine.ama senin ki gibi yapmalı testerından başlamak daha mantıklı...deneyeyim bari ..
dene canım hemen iyi gelirse indirimdeyken al

kızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden

dark eğer bu ay sipariş vermeyeceksen zaten önümüzdeki ay anew indirimde değil bu nedenle elindeki botanik kremini kullanman daha mantıklı gibi geliyor daha sonrada anew indirme girince ondan alırsın tekrardan .
ama bak birde şöyle bir durum var sende benim gibi yapmışken tam yapayım komple kullanayım dşyosan anew 30+ sipariş ver gece gündüz göz kremi hepsi bir arada.

ya kızlar bişey sormak istiyorum ben satış temsilcisiyim takım öncüm arayıp bi kampanyadan bahsetti takım öncüsü ol falan dedi kimse üye olmak istemiyo sizce şansımı denemelimiyim??ben bu kampanya üye oldum 600 liralık sipariş aldım ama diğer kampanya bukadar olabilceğini sanmıyorum takım öncülüğü daha avantajlımı ki???primler hakkında bigisi olan varmı???

ben bildiğimi anlatayım;
takım öncün sana ısrarla 5 kişi bul takımı kur..takom öncüsü ol sen şöylesin-sen böylesin diye gazı verir.çünkü;sen takımı kurarsan onun temsilcisi de takım kurmuş oluyor o da bi kademe yükseliyor haliyle primi de.delikafadulden..evet takım kurman senin için de iyi ama ahım-şahım bi durum değil 5 kişiyi üye yapacaksın onlar aktif üyeler olacak her kampanya bayaaa bi satış yapan üyeler olacak ki sen az buçuk kar elde edesin ve 5 kişiyi tamamlamadan karın başlamayacakCADIARZU 1-2-3-4 kişi bulman bile onun alt basamakları yani üyeleri artmış olacak ve sen onun için üye bulmuş olacaksın o onların üzerinden kazanacak sen 5 kişiyi tamamladığında başlayacak kazanmanlülülülülülü...o kadar bizi düşünüyorlarsa kendine gelen üyelerin 5'ini bizim üzerimizden üye göstersin o zaten kazanacak bıraksın bi iyilik yapsın bizde kazanalım.................
çok karışmış gibi oldum ama yeni üye olmuşsun yenisin bende yeni üye olduğum ilk zamanlar temsilcim öyle yaptı öyle üstüme geldi ki yapabileceğini düşündüğün kişi varsa gidelim konuşalım ikna edelim vs vs:umursamaz:.yani bende çok şükür 500-600 den aşağı sipariş girmiyorum ve benim gibi 3-5 kişi daha olması düşün ona ne kadar kazandırır...
tabi ki bunlar sadece benim fikirlerim sen sordun ben anlattım.kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

kızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden

anew serisi hakkında hiçbir şüphen olmasın-hiç tereddütsüz müşterilerine önerebilirsin demişti takım öncün ...

çok teşekkür ederim canım..haklısın ya aynen bi gaz bi gaz kaydirigubbakcemile2 satış temsilcisi olmaktan daha avantajlı ve zahmetli bir iş müşteri bulma tamamda üye yapcak adam yok kimse üye olmak istemiyo bu kampanya güzeldi şansıma da diğer kampanyada aynı satışı tutturabilceğimi sanmıyorum ya ne zahmetli işmiş bu:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…