- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.141
arkadaşlar anlatmış zaten ama bunları sana anlatması gerekenasıl kişi takım öncün..
gir siteye hiç birşey olmaz olursa iade edersin site seni sipariş girdikçe adım adım yönlendiriyor zaten kimler yapıyor..internet kullanabildiğine göre sen mi yapamıycan..
ve int.verdiğin siparişler takım öncün görüyor...ama sipariş eklemez eğer senin unuttuğun bi ürün olursa arayıp söylediğinde onu senin hesabına ekleyebilir oda 3 üründen fazla değil diye biliyorum..bence kendin ver jean arkadaşa da anlattığım gibi int.den avantajlı ürünleri-kampanyalı ürünleri isteyebilirsin hatta hediye üründe kaanırsın bence kendi işini kendin gör kolay gelsin...
teşekkür melisa cevabın için . diğer merak ettiğim noktada ben şuanda düzenli olarak anew kullanmaktayım . bu botanikle diğer yüz kremleri bir arada kullanılabilir mi acaba
günaydın arkadaşlar .
evet bu botanik kremini bende merak ediyorum nasıl bişey kimler kullanabilir diye.
dark testerlardan memnun kaldığına sevindim bak sende işe yaradı sanırım .
anew clinical 30+ sıkılaştırıcı krem ve yenileyici serumun testerını kullandım dün.
sabah cildim tazelenmiş gibiydi.Tabi daha kullanıcam ilk gündü bu.testerler bitince tekrar yazarım.Ama ilk izlenimim gayet olumlu
o nasıl oluyor?hesabımıza ürün eklemesi?[/QUO
kendi kafasına göre değil canımm sen eksik ürün girdiğini farkedersen senin isteğinle...
ay önce elimde olan botanical ı mı kullansam acaba?kararsız kaldım bak şimdiliiv botanical veren kremi bi müşterim epeydir kullanıyormuş gece-gündüz tüm seriyi kullanıyormuş ve çok memnunmuş denemek için anew serisine başladı ve memnun kaldı ama daha daha önce kullandığı liiv bot.dende çok memnundu.bilgilerinize...
dene canım hemen iyi gelirse indirimdeyken albende istiyorum ama henüz başlamadım 30+ anew serisine.ama senin ki gibi yapmalı testerından başlamak daha mantıklı...deneyeyim bari ..
güzel bir uygulamaymış buuo nasıl oluyor?hesabımıza ürün eklemesi?[/QUO
kendi kafasına göre değil canımm sen eksik ürün girdiğini farkedersen senin isteğinle...
ya kızlar bişey sormak istiyorum ben satış temsilcisiyim takım öncüm arayıp bi kampanyadan bahsetti takım öncüsü ol falan dedi kimse üye olmak istemiyo sizce şansımı denemelimiyim??ben bu kampanya üye oldum 600 liralık sipariş aldım ama diğer kampanya bukadar olabilceğini sanmıyorum takım öncülüğü daha avantajlımı ki???primler hakkında bigisi olan varmı???
kızlar anew 30 yaş ve üstünü 40 yaşındaki kullanırmı acaba bilgisi olan varmı?varsa eğer ylbaşı kataloğundakini sipariş vericem tşk şimdiden
ben bildiğimi anlatayım;
takım öncün sana ısrarla 5 kişi bul takımı kur..takom öncüsü ol sen şöylesin-sen böylesin diye gazı verir.çünkü;sen takımı kurarsan onun temsilcisi de takım kurmuş oluyor o da bi kademe yükseliyor haliyle primi de.delikafadulden..evet takım kurman senin için de iyi ama ahım-şahım bi durum değil 5 kişiyi üye yapacaksın onlar aktif üyeler olacak her kampanya bayaaa bi satış yapan üyeler olacak ki sen az buçuk kar elde edesin ve 5 kişiyi tamamlamadan karın başlamayacakCADIARZU 1-2-3-4 kişi bulman bile onun alt basamakları yani üyeleri artmış olacak ve sen onun için üye bulmuş olacaksın o onların üzerinden kazanacak sen 5 kişiyi tamamladığında başlayacak kazanmanlülülülülülü...o kadar bizi düşünüyorlarsa kendine gelen üyelerin 5'ini bizim üzerimizden üye göstersin o zaten kazanacak bıraksın bi iyilik yapsın bizde kazanalım.................
çok karışmış gibi oldum ama yeni üye olmuşsun yenisin bende yeni üye olduğum ilk zamanlar temsilcim öyle yaptı öyle üstüme geldi ki yapabileceğini düşündüğün kişi varsa gidelim konuşalım ikna edelim vs vs:umursamaz:.yani bende çok şükür 500-600 den aşağı sipariş girmiyorum ve benim gibi 3-5 kişi daha olması düşün ona ne kadar kazandırır...
tabi ki bunlar sadece benim fikirlerim sen sordun ben anlattım.kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?