- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.881
Yoktur inşallah öyle birşey .bende ziraat bankasınadan otomatik ödene hesabı açtırmak istiyorum.
ama nette çok şikayetler okudum.hiç sipariş ve borcu olmadığı halde
hesabından "avon"nun para çektiğini yazanlar olmuş...
Sorun olacağını sanmama.Anew gerçekten harikakızlar yeni kotologta anew in göz bakım kreminin testerını kullndım gerçekten kaliteli bi ürün galiba
ilk sürüşte göz çevresi ışıl ışıl oldu aydınlatıcı sürmüş gibi oluo sipariş vericem ben gerçi 30 yaş üstü dio bnde 26 yaşındaım bi sorun olurmu acaba ?
Genelde rimelleri çabuk kuruyup,bitiyor.Daha uzun süreli olabilirdi.yok cnm normalde süper shock maskaranın fırçası turkuaz maskaranın siyahı boyuyo o yüzden siyahmı gibi duruyo cnm ben tüm avon maskaralarını denedim hepsi hemen kuruyo pütür pütür oluyo aynı sorun bendede var yani cnm en iyisi süper shock maskara bence tüm rimellerinin arasında
Bu siparişimde de gelmeseydi arayıp iptal ettirecektim ama geldi neyse ki.dark canım sen hiç stokda kalmayıp da gelmeyen
ürünkeri sonradan iptal ettirdinmi?
Ya pek iç açıcı gelmedi banaben bu kam.iyi mi kötü mü karar veremedim karar sizin;
bay-bayan tomorrowlar 60 tl
little black dress-black suede touch 55.00 tl
indessence-black suede 58 tl
3 ü16.90 tl deodorantlar
color trednd rujlar 4.90
şık bi erkek saati var 35 00 tl
chic deo.lar 8.20tl
500 ml lik banyo köpükler 5.50 tl
avonkıds ler yenilenmiş 5.70 tl
göz kalemleri 3.50 tl
6.40 dudak balmı 1+1
2 yei bay33, bayan parfüm 30 tl rollonları hediye
size yazarken farkettim ki pek iyi değil sanki inşallah müşteriler böyle düşünmez....
Ayrı ayrı yazacaksın canımkızlar lutfen cvp beklıyorum k1 de orta sayfada bulunan 10 tl lık banyo kopugu ve tarak var .onu sıparıs verırken kod olarak sadece banyo kopugunun kodunu mu yazacagız bılgısı olan yada sıparıs veren varsa lutfen yardımcı olsunn.
Kızlar sizede hediye göndermişler mi,siparişleriniz dışında?
haaaaa
bi önceki siparişte asansörlü mavi göz kalemi vardı hediye.ondan zaten bi tane siparişim vardı 2 tane çıktı baktım fatura da işlenmemiş hediye değildir kesin yanlışlıkla düşmüştür ......:roflol:
evet çünkü alınmadığı olmadı yani
benim geri yolla dedigim ürünü almadılar diyerek bana geri verdi.sorunu yok dedi.
yaprak dökümü başlıcak kızlar byyyyy
Canım Avon u arayıp soracağım diye gözünü korkut yada gerçekten ara Avon u.
kıslar 16 sayfadakı duj jelını alana duj jelı vucud pudrası hedıye olan kampanya varya hepsının kodlarınımı gırıyoruz gırdım dıgerlerınede para alıyor anlamadım katalogda 12 yazıyor hepsı nasıl yapıcam kızlar yardımm
MAALESEF BU HAFTA YAPRAK DÖKÜMÜ YOK:gitme:
sinir oldum ya
kıslar 16 sayfadakı duj jelını alana duj jelı vucud pudrası hedıye olan kampanya varya hepsının kodlarınımı gırıyoruz gırdım dıgerlerınede para alıyor anlamadım katalogda 12 yazıyor hepsı nasıl yapıcam kızlar yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?