Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende ziraat bankasınadan otomatik ödene hesabı açtırmak istiyorum.

ama nette çok şikayetler okudum.hiç sipariş ve borcu olmadığı halde

hesabından "avon"nun para çektiğini yazanlar olmuş...
Yoktur inşallah öyle birşey .
Ben ziraatten açtırdım.

Sorun olacağını sanmama.Anew gerçekten harika

Genelde rimelleri çabuk kuruyup,bitiyor.Daha uzun süreli olabilirdi.

dark canım sen hiç stokda kalmayıp da gelmeyen

ürünkeri sonradan iptal ettirdinmi?
Bu siparişimde de gelmeseydi arayıp iptal ettirecektim ama geldi neyse ki.

Ya pek iç açıcı gelmedi bana ( Ama 2 bayan parfümü almak isteyenlere uygun sanki.Ben tomorrrow kendime alırım belki.bayanssulusmile

Ayrı ayrı yazacaksın canım

haaaaa
bi önceki siparişte asansörlü mavi göz kalemi vardı hediye.ondan zaten bi tane siparişim vardı 2 tane çıktı baktım fatura da işlenmemiş hediye değildir kesin yanlışlıkla düşmüştür ......:roflol:

hahahaha bende önce öle düşündüm walla :))))

Ama baktım hediye olarak gözüküyo gelenler.

kızlar benim meşhur bölge sorumlum bölge yöneticisiyle

ters düşmüş tartışmışlar .bölge sorumluluğunu bırakmış.ben şimdi

kime bağlı oluyorum.beni o üye etmişti:umursamaz:

kıslar 16 sayfadakı duj jelını alana duj jelı vucud pudrası hedıye olan kampanya varya hepsının kodlarınımı gırıyoruz gırdım dıgerlerınede para alıyor anlamadım katalogda 12 yazıyor hepsı nasıl yapıcam kızlar yardımm

kıslar müşterim köpüklü rujdan ıstıyorum dıye msj cekmıs anlamadımyaa bılen varmı koduda 4967-8 4966-4 yazmıs boyle bı kod cıkmıyor anlamadımyaa

sadece sarı olanı giriceksin diye biliyorum.çünkü o sarı duş jelini alana öbürleri hediye yazıyor

ayrı ayrı canım

kgeçen kam.ince katalogda olan taşlı kalp şeklindeki saatden satıp sorun yaşayan oldu mu kızlar ????????
az önce aradı,tırkısı kopmuş ne yapabiliriz diyo???????????
yarın bakarız dedim ama canım sıkıldı bi başkasına daha satmıştım ya onun aldığı da olursa öyle........
üffffffff...........

mrb avonun yeni çıkan far fırçası hangi katalog da fiyatı ne kadar bilen var mı acaba netten kataloga baktım ama göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…