Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

önceki faturalarınızı ödeyipmi sipariş veriyorsunuz? bi faturanızın ödeme tarihi geçtiyse sipariş verilmiyor galiba..

iade edebilirsin 3 ay içinde...

canım öyle diyosunda aldıgım bayana hoşuma gitmedi bunu geri iade edelim parasını almıyayım onun yerine başka şeyler alayım dedim oda olmaz iade kabul edilmiyo dedi elimde kalır geri almazlar dedi kime söylemem gerek iade etmek istedigimi

avoncu hanımlarrr :) bayadır elime katalog geçmiyorsu neyseki buldum bi yerden for away in ışıltılı vücut pudrası var almak istiyrm ama çokmu ışıltılı ben doğal bişey istiyorum ama hafif ışıltıda olsa olur genede ??

i
o bayaaa akıllı satıcıymış onun elinde kalmıycak ki zaten göndericek avona bunu hep yapıyoruz beğenmeyen olabiliyo-yanlış ürün gelebiliyo o sana afedersin ama kakalamaya çalışmış....istemiyorsan almak zorunda istersen bak ara avonun müş.hiz. 0212 473 11 11 bağlan bi yetkiliye deki almıyor geriye bak ozaman nasıl alıyor ya da avonu arıycam iade etmek için de bizden de öğrendiğini söyleyebilirsin ne uyuz oluyorum böyle temsilcilere ya bi uyanık onlar sanki herkes saflmaz:

ışıltısı belli bile değil diyebilirim,kullanıyorum.

kızlar iş bankasından otomatik ödeme talimatıyla hesap açtırdım fakat 6 ayda 25lira wergi kesilio dediler.bide satış yapamazsam 3 ayda üyelik düşüo ya bu durumda hesap otomatik kapatılıomu yardımcı olurmusunuz nolur

satış yapmadığında üç ay bişey olmazki para yatmıycak zaten bankayada sorarsın.bayanssulusmile

bunu bankacımı dedi bak benım haberım yoktu bundan

bende ziraat bankasınadan otomatik ödene hesabı açtırmak istiyorum.

ama nette çok şikayetler okudum.hiç sipariş ve borcu olmadığı halde

hesabından "avon"nun para çektiğini yazanlar olmuş...

sagol canım bunu kendisinede söyliycem degişim yada iade diyerek baktım olmaz diyo bende müş.hiz. ararım bilgilendirdigin için sagola.s.

kızlar yeni kotologta anew in göz bakım kreminin testerını kullndım gerçekten kaliteli bi ürün galiba
ilk sürüşte göz çevresi ışıl ışıl oldu aydınlatıcı sürmüş gibi oluo sipariş vericem ben gerçi 30 yaş üstü dio bnde 26 yaşındaım bi sorun olurmu acaba ?

kızlar kredi kartıyla ödemelerdede belli bi para kesiliyomu arkadaş demiş ya 6 ayda 25 lira kesiyolar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…