- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.841
iade edebilirsin 3 ay içinde...
icanım öyle diyosunda aldıgım bayana hoşuma gitmedi bunu geri iade edelim parasını almıyayım onun yerine başka şeyler alayım dedim oda olmaz iade kabul edilmiyo dedi elimde kalır geri almazlar dedi kime söylemem gerek iade etmek istedigimi
avoncu hanımlarrr :) bayadır elime katalog geçmiyorsu neyseki buldum bi yerden for away in ışıltılı vücut pudrası var almak istiyrm ama çokmu ışıltılı ben doğal bişey istiyorum ama hafif ışıltıda olsa olur genede ??
ışıltısı belli bile değil diyebilirim,kullanıyorum.
satış yapmadığında üç ay bişey olmazki para yatmıycak zaten bankayada sorarsın.bayanssulusmilekızlar iş bankasından otomatik ödeme talimatıyla hesap açtırdım fakat 6 ayda 25lira wergi kesilio dediler.bide satış yapamazsam 3 ayda üyelik düşüo ya bu durumda hesap otomatik kapatılıomu yardımcı olurmusunuz nolur
bişey degil canım..saol özlemcimopuyorumnanaktan
kızlar iş bankasından otomatik ödeme talimatıyla hesap açtırdım fakat 6 ayda 25lira wergi kesilio dediler.bide satış yapamazsam 3 ayda üyelik düşüo ya bu durumda hesap otomatik kapatılıomu yardımcı olurmusunuz nolur
i
o bayaaa akıllı satıcıymış onun elinde kalmıycak ki zaten göndericek avona bunu hep yapıyoruz beğenmeyen olabiliyo-yanlış ürün gelebiliyo o sana afedersin ama kakalamaya çalışmış....istemiyorsan almak zorunda istersen bak ara avonun müş.hiz. 0212 473 11 11 bağlan bi yetkiliye deki almıyor geriye bak ozaman nasıl alıyor ya da avonu arıycam iade etmek için de bizden de öğrendiğini söyleyebilirsin ne uyuz oluyorum böyle temsilcilere ya bi uyanık onlar sanki herkes saflmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?