Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bayanlar kampnya 1 den aldığınız ve memnun kaldığınnız ürünleri yazın bizde bilelimm
bana gelenlerden bahsediyim bnde
arkdaşıma sipariş ettiğim spectra lash maskarayı denedim olağanüstü tek geçiyorum kirpiklerim tavan yaptı.. panoramada gördüğüm kampnya 2 de olan çok amaçlı makyaj kalemi her şekilde kullanabilirsiniz ruj olarak ve allık olarak sürdüm süper durdu,dier tarafınıda aydınlatıcı olarak kullndım kalem bayağ kalın ve büyük fiyatıda uyggun bayağ.
50 glams parfüm kokusu çok kalıcı.
aklıma geldikçe yazarım sizdende bekliorum..memnun kaldığımız ürünleri paylaşalımki boşuna vermeyelim paramızı:)

kızlar, avonun numune setlerinin içeriği nedir? mesela k1 deki numune seti yazan yerde parfüm numune seti diyo makyaj numune seti diyo onların içinde neler oluyor?

kızlar ben ilk önce il üye olurken ziraatten açtırdım ama o kadar zorluklar yaşadımki iş bankasına döndüm çok rahatı mesala 1 gün sonra yatırdınız faturayı hemen netten talimat veriyorsunuz çekiliyor.birde 6 ayda 25 tlyi ödemenize gerek yok ben elektirik faturamı iş bankasından yatırıyorum vermedim 25 tlyi

kızlar merhaba benılkkez kredı kartıyla ödeme yapıcam kart bılgılerımı sısteme gırıyorum ödeme gunu gelınce otomatık olarak dusuyormu yoksa ödeme gunu gelınce ben eft felanmı yapıyorum bugun son ödeme gunu ve ben bısı yapmadım henuz

bende sorun yaşadım.geri gönderme konusunda.takım öncüme verdim göndersin diye. göndermedi.bi sürü bahane buldu.ürün kullanılmış dedi. kullanılmış ürünü geri alındıgını biliyorum.sonuçta kullanmadan nerden anlıyacagız bize uygun olup olmadını.

eğer kredi kartı bilgilerini sisteme girdiğin günden önce sipariş verdiysen avonu araman gerekiyor ben ödememi kredi kartıyla yapıcam diye.ama siparişini sonra girdiysen aramana yada başka bişey yapmana gerek yok.onlar son gün çekiyolar

30 üstü diyor evet ama her yaş sınırı olan ürünlerde 2-3 yaş altı ve üstü olabilir dendi 4 yaş da olabilir dersen neden olmasın:1rolleyes:

Selam kızlar ben geldimm

K1 siparişlerim geldi bugün.

Hemen kendime istediklerimle ilgili tecrübelerimi yazayım:
Color Trend pucker up baya hoş duruyor.
Kiss me biraz açık pek hoş bulmadım.Bunları sürmedim yanlız.Kendime değil bunlar :)

Far Away pudra açmadan baktım kapağa biraz dökülmüş :)) Normalde açılacak bişey değil zaten.Ucu kırılıp açılıyor.Öyle parıl parıl bi pudra değil.Ama elimin üstünde hoş bir tabaka bıraktı.Kokusuda çok hoş

Sayfa 25.deki Rhinestone inside küpe Elips şeklinde (kıpkırmızı değil).Çok hoş duruyor.Altın küpe gibi. (Tulcum ben kolay taktım bu arada )

Percieve Parfümlü rolet çok yoğun,kullandığınız parfümün rolonu varsa alın mutlaka.Yalnız sanki biraz sallamak gerekiyor kullanmadan.

Sayfa 85 deki top allık ve pata krem çok güzel.Fakat pata kre3m fondoten orda beğendiğiniz tondan 1 ton açığını isteyin,yada numunesi varsa önce numune denetin.Çünkü katalogdakinden 1 ton koyu duruyor. 2 tane istedim.Biri kendimeydi ve napsam değiştirsem mi,çok da abes durmadı ama tam içime de sinmedi gibi.

Sayfa 91 deki Perfect Wear Uzun süre kalıcı ruj bir harika.gerçekten kadifemsi bi sürümü var ve dudakta kalıcı.
Ben Mauce Ice aldım pembemsi bir ton memnunum.

Tırnak cilası kurutucum gelmiş henüz denemedim.

Son düzenleme:
tul,cum bölge satış sorumlusuna veya bölge birim yöneticisine göndermemiz gerekiyor demi.

iade için.

ıadeyi biz yapmıyoruz değil mi? Birde yeni ürün için kargo parası verecek miyiz? Yoksa ürün yine bi sonraki siparişimizle mi gelecek? Yada satış sorumlusuna mı gelecek de ondan alacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…