- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
- 96
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.861
i
o bayaaa akıllı satıcıymış onun elinde kalmıycak ki zaten göndericek avona bunu hep yapıyoruz beğenmeyen olabiliyo-yanlış ürün gelebiliyo o sana afedersin ama kakalamaya çalışmış....istemiyorsan almak zorunda istersen bak ara avonun müş.hiz. 0212 473 11 11 bağlan bi yetkiliye deki almıyor geriye bak ozaman nasıl alıyor ya da avonu arıycam iade etmek için de bizden de öğrendiğini söyleyebilirsin ne uyuz oluyorum böyle temsilcilere ya bi uyanık onlar sanki herkes saflmaz:
teşekkür ederim. hangini tavsiye edersin for away güzel kokuyor. ama soft musk ta cok hoş. karar veremedim ya. elimde katalog bakıp duruyorum fisfisfis
kızlar merhaba benılkkez kredı kartıyla ödeme yapıcam kart bılgılerımı sısteme gırıyorum ödeme gunu gelınce otomatık olarak dusuyormu yoksa ödeme gunu gelınce ben eft felanmı yapıyorum bugun son ödeme gunu ve ben bısı yapmadım henuz
kızlar yeni kotologta anew in göz bakım kreminin testerını kullndım gerçekten kaliteli bi ürün galiba
ilk sürüşte göz çevresi ışıl ışıl oldu aydınlatıcı sürmüş gibi oluo sipariş vericem ben gerçi 30 yaş üstü dio bnde 26 yaşındaım bi sorun olurmu acaba ?
çokmu zor bu gönderme işi anlamadım
tul,cum bölge satış sorumlusuna veya bölge birim yöneticisine göndermemiz gerekiyor demi.
iade için.
yooo faturadaki iade formunda bulunan sebebi işaretliyorsun(beklentimi karşılamadı-cildime uygun değil-vs vs vs...) yolluyorsun kabul ediliyor hiçte sorun bi olay değil
sorun o zaman öncümde yapmak istemiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?