Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tırkısı ne canım :ecrin_bebek:

benim kargom da dağıtımdaymış akşama görebilicem çok merak ediyorum.ılk siparişim bundan sonra tecrübelenicem inşallah daha çok :) ince indirim kataloğundan bende yoktu takım öncüm vermeyi unuttu herhalde neyse bu aydan sonra düzene giricek nasıl olsa herşey benim elimde olacak.

kargomu aldım ama bu kampanya hiç hoşuma gitmedi

geçen senenin sevgililer günü kataloğu elime geçti.

aynen yılbaşı kataloğu gibi büyükmüş,vede bayağı indirimler varmış.

bu sene neden böyle yaptılar acep?

yeni katalog için ben de çok hevesliydim.parfümlerde çok indirim olur dedim yılbaşına yetişemedim geç üye oldum son haftasıydı malüm bişey kalmamıştı sipariş veremedim o zaman akşam olsa da eve gidip baksam şu kataloğa:)

ben sevgililer gününden çok umutluydum.

parfümlerde,daha fazla indirim olması lazımdı....

çok saçma ya millet sevgilisine ne akafamçokkarıştılacak.

kocasına ,sevgilisine artık" erkek için duş jeli" alsınlar.

en uygunu olmaz:

Son düzenleme:
Bende eskı avonculardanım ama uyelıgım sılındı takım onculugude yaptım sıkıldım bıraktım yenıden uye oldum fakat bu katalog hıc hosuma gıtmedı sadece panaromadaı urunler ve su dus jeı alan duj jelı ve pudra guzel gerısı bos

Aman uye bulman artık zor cunku avon artık cok kolaylastı her onune gelen avoncu bır okulda bırle 20 ogrencıden 15 avoncu ee bole olunca ne satıs oluyor ne baska brısey

6 ayda 25 TL neden ödicez canım benim hiç öyle bir bilgim yok benim de hesap numaram ziraatten gidip iş bankasından açtırmadım o nedenle ama nasıl olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…