Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya faturamı bugün gecikmeli yatırdım yarın görünecek galiba sipariş girdik bugün takıldı diye yazıyor , yarın düzelirmi acaba çıkarmı yola ...

inşallah canım ya benimki faturamı bugün sabah yatırdım sipariş takılmış..faturam anca yarın gözükür dimi, siparişim gelse bari..

katologda guzel degıl panoromada ya
ben mınarel ıçeren ruj almısdım rosy browny çok hos rengı begendım
kalıcı göz farı almısdım gri olan ondanda menun kaldım
jojoba yagı ıceren parltaıcı harıka ya hemde çok gusel kokuo kızlar
ındırım brosurunu kapagında altın rengı zıncırlı çanta var ya sıyah olan
oda geldı bugun harıka valla çok begendım dım ben umudum yokdu gzel bulmam sanıodum ama harıkaymıskaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar ben 2 ay oldu üye oluşum bugün ftura düzenlenmiş faturda fatura tutarı 268 ödenecek tutar 125 yazıyo anlamadım yardımcı olurmusunuz

250 yi geçince fican takımı kazanacaktık ya onuda göndermişler geçmişim yani ama neden düşük para ödüyorum ki

250 yi geçince fican takımı kazanacaktık ya onuda göndermişler geçmişim yani ama neden düşük para ödüyorum ki
daha iyi canım ya sen sadece ürünlerin temsilci fiatları var ya elimizde o fiattan ödüyoruz biz..kalan para senin yani..bayanssulusmile

Bu avonun nesine sinir oluyorum biliyomusunuz?..
Sipariş etdiğin ürünün yerine başka ürün kakaklamalarına..
örnğin surrendr yerine tutun soft musk koyun koliye..nedir bu yaa..
ondan sonra iade ..müşteri beklesin dursun.yollama kardeşim ozaman

kızlar toplam 153 lük siparişim var temsilci fiyatıyla.siparişlerimin bi kısmını verdim az önce.diğerlerinide sonra vericem ama bu kampanyalı duş jellerinden sonra parfümlü roletlerden bide 10 lira olan simple elements parfüm var ya onlardan siparişlerim vardı onları vermedim.acaba geç sipariş verirsem kalmama durumu olurmu ki?

günaydın bayanlar dün ilk siparişlerim geldi .Size birşey sormak istiyorum K2 PANORAMA da bulunan örnek ürünleri K2 ile beraber sipariş verme şansımız var değil mi doğğru biliyorum.K3 ü beklemem gerek yok temsilciye özel 1 ay önceden alabiliyoruz değil mi tereddüte düştüm de(

bu ayın sonunda k.2 nin siparişlerini veriyosun canım, panoramadanda verebiliyosun tabiki..kaydirigubbakcemile5

canım sıkkın gec ödememden dolayı siparişim takılmış,pazartesi bi faturam daha var demekki onuda ödemeden gelmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…