- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.961
K2 kataloğundan çok umtsuzdum ama 60 tl oldu 2 gnde umarım kampanya başlayana kadar topalrım biraz
canım benımde adıma bırsey yok ıkametgah alıp gıdıyorsun bankaya okadar
Hadi bakalım ne cevap gelecek merak ediyorumyaptım valla. avona mesaj attım ürünüm niye geri alınmadıgını falan söyledim.anlattım herşeyi bakalım ne diyecekler.
Ben 3 ünüde tek tek girdim canım.kıslar 16 sayfadakı duj jelını alana duj jelı vucud pudrası hedıye olan kampanya varya hepsının kodlarınımı gırıyoruz gırdım dıgerlerınede para alıyor anlamadım katalogda 12 yazıyor hepsı nasıl yapıcam kızlar yardımm
Hediye ama kodu giriyosun o sonra düşüyor ödenecek tutardan.ben mi yanlış biliyorum acaba?sadece sarı olanı giriceksin diye biliyorum.çünkü o sarı duş jelini alana öbürleri hediye yazıyor
Bilmiyorum hiç görmedim canım.İnş. o iyi çıkarkgeçen kam.ince katalogda olan taşlı kalp şeklindeki saatden satıp sorun yaşayan oldu mu kızlar ????????
az önce aradı,tırkısı kopmuş ne yapabiliriz diyo???????????
yarın bakarız dedim ama canım sıkıldı bi başkasına daha satmıştım ya onun aldığı da olursa öyle........
üffffffff...........
hahahah tamam getirrim deseydin kaydirigubbakcemile3müşterilerde büyük katalog getırın dıyor kımse begenmedi :)
kesinlikle bu ne yaaaben sevgililer gününden çok umutluydum.
parfümlerde,daha fazla indirim olması lazımdı....
Daha çıkmadı canım o ,çıkacak ürünçok merak ettim bu yeni avonun far fırçası hangi katolog da ve fiyatı ne kadar hiç bilen yok mu bilmiyorumkismile
Bende olmadı canım ya.Son - ve sonrasını ayarlayamıyor olabilir bankadakiler.kızlar bugün otamatik ödeme talimatı verdim z.bankasına.
bankadaki memur avona otomatik ödeme talimatı
veripte memnun kalmayıp iptal ettirenler olduğunu söyledi.
bnde yinede açtırdım.sizde hiç sorun oldumu???
Allah allah ben yanlış mı yaptım kızlar ya?canım ogrendım bolge sorumlumdan evet sadece tek sarı urun kodlanıcakmıs
Evet canım zirarate verdim talimat.Sorun yok.darkinlife,özlem siz ziraate otomatik ödüyorsunuz sizde sorunlar çıktımı?
Kalmayabilir canım.kızlar toplam 153 lük siparişim var temsilci fiyatıyla.siparişlerimin bi kısmını verdim az önce.diğerlerinide sonra vericem ama bu kampanyalı duş jellerinden sonra parfümlü roletlerden bide 10 lira olan simple elements parfüm var ya onlardan siparişlerim vardı onları vermedim.acaba geç sipariş verirsem kalmama durumu olurmu ki?
yeni110 ytl lık verdım bende şimdi 370 ytl oldu bu katalogda daha ay sonuna çok bakalım:)
yeni
kampanyada mı okadar oldu maşallahkaydirigubbakcemile5
ben bahçelievlerdeyim...kaydirigubbakcemile5sen hangı semttesın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?