Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende k2 kataloğundan umutsuzum ama bi kaç bişey alan oldu 75 henüz doldurmadı daha güsel olabilirddi sevgililer günü kataloğu sonuçta daha gösterceğim kişiler var inş onlar bişiler beğenip alırlar mafoldumben

yaptım valla. avona mesaj attım ürünüm niye geri alınmadıgını falan söyledim.anlattım herşeyi bakalım ne diyecekler.
Hadi bakalım ne cevap gelecek merak ediyorum

Ben 3 ünüde tek tek girdim canım.

sadece sarı olanı giriceksin diye biliyorum.çünkü o sarı duş jelini alana öbürleri hediye yazıyor
Hediye ama kodu giriyosun o sonra düşüyor ödenecek tutardan.ben mi yanlış biliyorum acaba?

Bilmiyorum hiç görmedim canım.İnş. o iyi çıkar

müşterilerde büyük katalog getırın dıyor kımse begenmedi :)
hahahah tamam getirrim deseydin kaydirigubbakcemile3

ben sevgililer gününden çok umutluydum.

parfümlerde,daha fazla indirim olması lazımdı....
kesinlikle bu ne yaaa

çok merak ettim bu yeni avonun far fırçası hangi katolog da ve fiyatı ne kadar hiç bilen yok mu bilmiyorumkismile
Daha çıkmadı canım o ,çıkacak ürün

Bende olmadı canım ya.Son - ve sonrasını ayarlayamıyor olabilir bankadakiler.
Burdada önceden sorun çıkıyormuş ama son rakamı halledince olmuş felan.Öle bişey diordu bankada çalışan.
bende özellikle sordum çünkü ilk açtırırken,ziraatte sorun çıkıyomuş dedim.Bana böyle demişti.

canım ogrendım bolge sorumlumdan evet sadece tek sarı urun kodlanıcakmıs
Allah allah ben yanlış mı yaptım kızlar ya?
demek gelen duş jeli ve far avay pudra ondan fazlaydııııı kafamçokkarıştı
Ayy ama tek tek yazılcak dendi hep yaaakafamçokkarıştı

darkinlife,özlem siz ziraate otomatik ödüyorsunuz sizde sorunlar çıktımı?
Evet canım zirarate verdim talimat.Sorun yok.

Kalmayabilir canım.

dün gecikmiş faturadan siparişi göremedim,takılmış yazıyordu, bugün faturam gözüküyo çıkmış yani pazartesimi gelirki bakalım

yok canım urun egıtımı değil dısarıda katalog numune dagıtımını kastettım bızımde AYIN 15 inde urun eğitimi

elimize yeni katalok erken geçiyor,dağıtıyoruz erkenden, siparişler ay sonu giriliyor,peki ürünlerinizi teslim edip parayı alıyormusunuz teslim edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…