Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Avon'a sinir olmaya başladım artık.Arkadaşım far istemişti.Başka bir renk yollamışlar.Kendime ruj sipariş vermiştim alakasız bir renk yollamışlar.Çantada çok uyduruk.Hepsini iade edicem

mail atalım,eğer o renk veya model yoksa göndermesinler...

stokda kalmaması daha iyi bu durumlarda....

arkadaşlar araştırma yapmadan bısey sormak ıstıyorum.ocak katoloğunda bız 15 lıralık urun alırsak sıgnature dıye erkek parfumu varya bıze 18 lıraya gelıcektı hanı.o işlemı nası yapıcam siparişi gırerken.biri bana açıklayabılır mı lutfen

Mucizem... Sen nasılsa bu katalogtan sipariş vericeksin ya 15 tllik sipariş verildiği için sen o Perfümün kodunu girince o sana 18 tl ye gelicek...

Kızlar az önce geldi siparişlerim.Duş jelleri ambalajlı olmasaydı koklayıp ona göre kendimede sipariş vercektim:)bu arada hani şu 10 lira olan simple elements parfüm var ya çok güzel kokuyo ama 2 dakkada uçtu gitti hiç kalıcı değil.parfümlü roletler ise çok güzel ve çok kalıcı haberiniz olsun.

darkinlife canım sadece sarı olan duj jelı gırılcekmıs dıgerlerı otomatık gelıcekmıs
ya ben tek tek girdim ve 16küsür lira fazla ödeyeceğim bu yüzden yada fazla gelen duş jeli ve pudrayı geri göndercem,bu seferde faturam 150 nin altına düşeceği için ödemem erken olacak.Off canım sıkkın ya.

ocak kataloğunda canımmkaydirigubbakcemile2
Maşallah darısı bize olsun

ben de 256 yaptım,fincan takımı geliyormuşolumunekankayizsmile
güle güle kullanın kızlar bi ben yapamadım galiba

elimize yeni katalok erken geçiyor,dağıtıyoruz erkenden, siparişler ay sonu giriliyor,peki ürünlerinizi teslim edip parayı alıyormusunuz teslim edince
Bazen hemen veriyorlar.bazende 15 ine

çok kalıcılar dcidden

kızlar ben bişeyi anlamadım, mesela bu ay senses tropics duş jeli alana senses mystique duş jeli ve far away pudra hediye geliyor ya, ben bunu siparişime yazarken üçünüde mi yazıcam yoksa sadece tropics i mi?
aynı şekilde rimelleride nasıl yazacağımı anlamadım super curlacious rimel 20,20, spectra rimel 23,20. müşterimin birisi curlacious istedi bedavasınıda spectra seçti. bunu nasıl yazacağım siparişe? yani avon hangisini fiyatlandırıcak ben anlamadım çok karışık ya...

edit: bölge sorumlumu aradım sordum arkadaşlar, eğer " a ürününden alana b ve c ürünü bedava " yazıyorsa sadece a ürününü yazacağız ama eğer " a ürününü alana b ve c ürünlerinden herhangi ikisi bedava" gibi bişey yazıyorsa yani seçeneği bize bırakıyorsa istediğimiz her ürünün kodunu tek tek yazıyoruz ve fiyatı en düşük olandan ücretlendiriliyormuş.

Son düzenleme:
benim 256 tl. tutmuş bu siparişlerim faturada bakıyorum şimdi internetten canım,signature parfüm banada geliyor yani 25 i geçtiğinde zaten gelecek..sen onu yazmıyosun yani

bir şey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun benim faturamın üstünden 4 güngeçmiş dün pttye gittim ödemek için fakat günü geçmiş faturaları almadıklarını söylediler garanti atm sinden ödedim ama bugün int e baktığımda hala ödememişim gibi duruyor ne yapacağım nasıl ödemem gerekiyoor benim bu faturayı

canım anca pazartesi faturanı görürsün,1 iş günü sonra int.den gözüküyor faturalar cumartesi girdiğine göre pazartesi görebilirsin..

canım duş jellerinde sadece sarı olan tropik olanı yazıyorsun diğer ikisi zaten hediye geliyor.sakın onları ayrı ayrı yazma yoksa onlarıda ayrıca ödemek zorunda kalırsın.diğerini bilmiyorum amayerimseniben

benim 256 tl. tutmuş bu siparişlerim faturada bakıyorum şimdi internetten canım,signature parfüm banada geliyor yani 25 i geçtiğinde zaten gelecek..sen onu yazmıyosun yani

ama yazmazsa gelmezki çünkü 15 liralık alışveriiş yapana hediye demiyo indirimli diyo.yani bence yazması lazım canımyerimseniben

Ben tek tek yazdım ve yanlış olmuş

ama kimse uyarmadı kimafoldumben

işin yoksa uğraş şimdi.

Bunları iade mafoldumben edince nasıl bir yol izlenecek?

ama yazmazsa gelmezki çünkü 15 liralık alışveriiş yapana hediye demiyo indirimli diyo.yani bence yazması lazım canımyerimseniben
Signatureyi yazması lazım.Her 15 tl lik alışverişe demiyo çünkü.

paket ürünlerde böyle sorun olmuyor.

paket kodunu yazıp giriyorsun.neyse bunuda öğrenmiş olduk...

cevap veren arkadaşlarıma tşk ederım.şimdi anladım sayenızde nasıl olacağını.iyiki varsınız burdan cok sey öğrenıyorum.

arkadaşlar parfümlerde EDP yazan çok kalıcı, anlamına geliyormuş,EDT orta bayanssulusmilekalıcı anlamındaymış.

bende onu temsilci bir tanıdığıma sormuştum. oda bana kendisinin hep

EDT kullandığını yazmıştı.avon parfümlerinin çoğu EDT ama
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…