Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Arkadaşlar bi önerim olucak ama şimdi hani avon bize bazen hediye gönderiyor ya.işte rimel, parfüm gibi.yada bi an gaza gelip kendimize alıp kullanmadığımız avon ürünleri vardır illaki elimizde.işte onları takas etsek birbirimizle.avon takas topiği diye bi topik açsak olur mu ki.benimki sadece bi öneri.ne düşünüyosunuz bu konuda?

parfümleri hiç kalıcı değil günde 10 defa sıkıyorum üstüne üstlük aynı parfümün roletlerinide kullanıyorum ama uçuyolar sanki :S

2 saatte bir tekrar sıkmak zorundayız mecbur :) ama her zaman yanımızda taşıyamayız acaba başka nasıl kalıcı olabilirler?

canım bende seninki gibi anlamamıştım hangisini yazacağımı, bölge sorumlumu aradım dediki eğer "a ürünü alana b ve c bedava diyosa yalnızca a ürününü yazıcaksın ama eğer a yı alana b ve c ürünlerinden herhangi ikisi bedava gibi herhangili bi ibare kullanmışsa ürünlerin hepsini yazıyosun". bu konuda bende sormtum sonra edit yapıp anlattım bakabilirsin.

hımmm o zaman genital temizleme jeli ve mendil 10 lira ya sadece jelin kodunu yazsak yetiyor yani

günaydınlar, of inşallah kargom yarın gelir ya yarın için son ödeme oloan faturam var diye takılmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…