- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.001
Hadi bakalım ne cevap gelecek merak ediyorum
cevap gelmedi hala ya..
parfümleri hiç kalıcı değil günde 10 defa sıkıyorum üstüne üstlük aynı parfümün roletlerinide kullanıyorum ama uçuyolar sanki :S
Kızlar az önce geldi siparişlerim.Duş jelleri ambalajlı olmasaydı koklayıp ona göre kendimede sipariş vercektim:)bu arada hani şu 10 lira olan simple elements parfüm var ya çok güzel kokuyo ama 2 dakkada uçtu gitti hiç kalıcı değil.parfümlü roletler ise çok güzel ve çok kalıcı haberiniz olsun.[/QUO
arkadaşlar parfümlerde EDP yazan çok kalıcı, anlamına geliyormuş,EDT orta bayanssulusmilekalıcı anlamındaymış.
ozlemcim, babama loris azzaronun parfümünü almıştık bir kaç sene önce tekin acardan. edt parfümdü o da. babam tenine sıktı uçtu gitti. e birsürü para verdik canımız sıkıldı. gittik tekin acara elimizde ürün. adama anlattık derdimizi. bize şunu anlattı; edt (eau de toilette) parfümler kıyafetlerde, edp (eau de parfume) ler ise tende daha kalıcı oluyorlarmış. gerçektende babam kıyafetinin üzerine sıkmaya başladığından beri ciddi söylüyorum sabahın köründe sıktığı parfüm akşam eve geldiğinde hala buram buram kokuyo oluyor ve yenilemiyor gün boyu.
kıslar 16 sayfadakı duj jelını alana duj jelı vucud pudrası hedıye olan kampanya varya hepsının kodlarınımı gırıyoruz gırdım dıgerlerınede para alıyor anlamadım katalogda 12 yazıyor hepsı nasıl yapıcam kızlar yardımm
doğrudur canım bigün kıyafetime fazla sıkmışım günboyu kokuyordubayanssulusmileozlemcim, babama loris azzaronun parfümünü almıştık bir kaç sene önce tekin acardan. edt parfümdü o da. babam tenine sıktı uçtu gitti. e birsürü para verdik canımız sıkıldı. gittik tekin acara elimizde ürün. adama anlattık derdimizi. bize şunu anlattı; edt (eau de toilette) parfümler kıyafetlerde, edp (eau de parfume) ler ise tende daha kalıcı oluyorlarmış. gerçektende babam kıyafetinin üzerine sıkmaya başladığından beri ciddi söylüyorum sabahın köründe sıktığı parfüm akşam eve geldiğinde hala buram buram kokuyo oluyor ve yenilemiyor gün boyu.
hımmm o zaman genital temizleme jeli ve mendil 10 lira ya sadece jelin kodunu yazsak yetiyor yani
Evet bende biri toilette,diğeri parfüm diye biliyordum ama toilettenin kıyafet olduğunu niye hiç düşünemedik ki :)) Walla yaozlemcim, babama loris azzaronun parfümünü almıştık bir kaç sene önce tekin acardan. edt parfümdü o da. babam tenine sıktı uçtu gitti. e birsürü para verdik canımız sıkıldı. gittik tekin acara elimizde ürün. adama anlattık derdimizi. bize şunu anlattı; edt (eau de toilette) parfümler kıyafetlerde, edp (eau de parfume) ler ise tende daha kalıcı oluyorlarmış. gerçektende babam kıyafetinin üzerine sıkmaya başladığından beri ciddi söylüyorum sabahın köründe sıktığı parfüm akşam eve geldiğinde hala buram buram kokuyo oluyor ve yenilemiyor gün boyu.
Cidden kıyafetlerden epey uzun süre gitmeyen kokular var.ben genelde tenime sıkmamaya çalışırım güneşli havalarda.Kansere yol açar felan die hep korkarım.yada güneşle temas etmeyen yerlere sıkarım.
ben de iade yapıcam sanırım.Ama temsilcime gıcık oluyorum nasıl iade etcem ki of yaasadece jelin kodunu girersen pahalı faturalanır ve mendıl gelmez ben o hatayı yaptım o yuzden iade yapmak zorunda kaldım.
ay canım şuan yanımda değil diğer odada katalog.Yarın yazayım olmazsaslm kızlar benım elımde daha sevgılıler gunu katalogu yok katalogda perceıve bayan parfumu ne kadarrrrr
slm kızlar benım elımde daha sevgılıler gunu katalogu yok katalogda perceıve bayan parfumu ne kadarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?