- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.261
ya ben bu ay parfüm numune seti almıştım kızlar, nerdeyse bütün parfümlerin numuneleri var. az önce jet homme ye baktım aynı bvlgari man gibi kokuyor nerdeyse aynısı inanamadım. zaten jet homme ve jet femme çok güzeller.
Geçen arkadaşım okulda sürdü kajalk kalemi onunda gözü buğulandı canım ya.
benim göz kalemim flormar o yüzden bilemiyorum.
Avonun 2 tane kalemi var ama gözün içine sürmüyorum onları.o yüzden bilemiyorum.
Ya limit 40 yada 50 olsa ne güzel olurdu.Önceden 40 dı demek.Keşke düşse biraz ya.Zor oluyo.Bazen sonradan gelen siparişleri giremiyoruz.
ben yeni sipariş almadım walla.artık k2 den girerim ayın sonunda.gerçi daha 2 hafta var ama pek talep yok.
bu ay hediyeli kampanya siparişi yok mu kızlar?
Avon a mail atıcam hem bu fiyat konusunu hem de üye olayını yazcam,belki duyan olur
p.tesi belli olur Dilanazcım
Kızlar 6lı fincan takımı alan oldu mu?kullanışlı mı?
bana yardımcı olurmusunuz fondaten almak istiyorum avondan en iyi kapatma özelligine sahip fondaten hangisi sizce?
çok teşekkür ederim cnm....imit ne kadar olur acaba?
bende numune seti olarak aldım bu ikinci alışım satışlarda işe yarıyor,bende yeni kataloktaki parfümleri de begendim aromadizyak varya erkeklere siyah şişe bayana kırmızı olanı.
şuan ki kampanyada kam 1 de sayfa 79 daki renkli kapatıcı var bence ooo:lepi:
birde ben 10.kampanyada başlamıştım.o ay limit 40tl idi.
ne güzel az bi siparişin olsa hemen giriyorsun.
ondan sonra hep 75 tl.yılda kaç kez 40 tl oluyor limit.
eski olanlar yazsın lütfen...
Ya kızlar kajalstick kalemler sizde de buğulanma yapıyormu?Ne zaman sürsem bulanık görüyorum.
toplam kaç numune var canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?