Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya ben bu ay parfüm numune seti almıştım kızlar, nerdeyse bütün parfümlerin numuneleri var. az önce jet homme ye baktım aynı bvlgari man gibi kokuyor nerdeyse aynısı inanamadım. zaten jet homme ve jet femme çok güzeller.

bende numune seti olarak aldım bu ikinci alışım satışlarda işe yarıyor,bende yeni kataloktaki parfümleri de begendim aromadizyak varya erkeklere siyah şişe bayana kırmızı olanı.

toplam kaç numune var canım???

bana yardımcı olurmusunuz fondaten almak istiyorum avondan en iyi kapatma özelligine sahip fondaten hangisi sizce?

eskiden 40 değildi her yaz temmuz-ağs-eyl-ekim de limit 40 diye belirlenmiş ,yazın herkes dağiılıyo tatil modunda -satış olmaz diye bekleniyormuş tem.öyle anlatmıştı bende aksine en çok o dönemde sipariş girdim bir kam.4 kez sipariş giriyordum...

aslında avonun her yönden kalitesi düştü sürekli saçma sapan hediyeler ,stoktayok deyip aylar sonra göndermeler,iadeleri 6 ay sonra hesaba geçmeler ,kaldırılan ürünleri başka isimle çıkarmalar,yeni çıtı dedikleri parfümler aslında tutmayan stoklarda yığılan eski kokulara yeni isim vermeler falan .... hediyelere dikkat edin bide bize özel satışlara tarihleri çok yakın ellerinde kalacağına bizde kalsın adı da hedye vermek olsun adına ağzıma bal sürüyorlar adeta!

bende numune seti olarak aldım bu ikinci alışım satışlarda işe yarıyor,bende yeni kataloktaki parfümleri de begendim aromadizyak varya erkeklere siyah şişe bayana kırmızı olanı.

bayanın kokusu şeker gibi ama çookk yoğun,yapış yapış bi has verdi bana..erkek olanı da surrender a benzettik biz..

birde ben 10.kampanyada başlamıştım.o ay limit 40tl idi.

ne güzel az bi siparişin olsa hemen giriyorsun.

ondan sonra hep 75 tl.yılda kaç kez 40 tl oluyor limit.

eski olanlar yazsın lütfen...

az önce yazdım ama yaz döneminde satış olmaz düşüncesiyle yapılan bi durummuş bu 7-8-9-10 .kam.da limit 40 oluyo(aksine ben en çok o dönemde satış yaptım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…