Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

satış yapan kim????
Canım arkadaşın biri şal satışı yapıyormuş komşusu felan benle irtibata geçin diodu.
Belki moderatörler silmiştir mesajı.Bikaç sayfa gerideydi.

bu kampanyada hediyeli sipariş süreci yok mu?

İndirim broşürünü mü diyorsun?
Kızlar bana gelmedi indirim broşürü yok mu bu kampanyada?

sipariş verdiğin güne has gönderilen hediyeyi diyor sanırım evet henüz öyle bişey yok,önceden 3.hafta yapıyorlardı bugün 3.hafta başladı belki 4. hafta olur ama sanmam iyice azalttılar temsilci memnuniyetini......alsanaalsanasmile
ind. broşürü 1 ay oluyor 2 ay olmuyor.. şimdi kam.1 de vardı ince katalog ya 2 ve 3 te olmuycak 4.kam.da olucak yanii:1hug:

avon temsilcisi olmaktan artık sıkılmaya başladım sipariş veriyorsun gelmiyor, o kadar ürün satın alıyorsun eline hiç bir şey geçmiyor, boşuna yapıyormuşum gibi geliyor bazen.. çevremden alanlar olmasa çoktaannn bırakmıştım ama iyi olan yönü geliş fiyatına alıyorsun sadece.

naturals şampuan ve saç kremini tavsiye ederim arkadaşlar ben memnun kaldım..k2 kataloğunda indirime girmişmi naturals

Kızlar merhaba indirim katoloğundan neler kalmamış bilenler yazabilirmi tabi k-1 dende bitenleri yazarsanız menmun olurum yaa indirim katoloğu hep az geliyo bana yetişmiyo,elimde yok bakamıyorum eskiden netten bakıyodum yok bu sefer yaa...

evet canım bencede iyi olan yönü geliş fiyatına almamız ama kötü yanlarıda var beğendiğin bi ürün kalmadığında yerine benzerini gönderiyorlar bence saçma göndermemeliler..birde geçen siparişlerim geldiğinde kafalarına göre bi çanta eklemişler nerden çıktı anlamadım fisfisfis

ıadesi çok olan arkadaşlar dikkat edin eğer hediye falan aldıysanız limitin altına düşünce hediyenin parasını düşüyolar,ayrıca tul yazmış zaten kullanılmış açılmış falan diye bişey yok niye yalan söylüyolar uğraştırıyolar anlayamıyorum yaa.

ALLAME canım açılıp denenmiş ürünü iade ettiğim zaman paranın geri ödenmesi nasıl oluyor ?

Aşkım sana faturayla beraber iade formu geliyo ya onu dolduruyosun takım öncüne ürünle beraber veryosun daha sonraki faturandan düşülüyo o miktar,kabul etmez ise bölge sorumlunu ara yada avonu sorun çıkarmıyolar.

ben geçen pazartesi sipariş verdim, perfect wear likit eyeliner kalmamış canım.

Gökçen ben de çok merak ediyorum o iki kokuyu.

eheh çok güzel ya. ama kadınsı değil gizemli değil, neşeli duygular uyandıran şekercik bi koku Ben parfüm numunesi istemiştim o geldi ürünlerle birlikte. far away i çok beğenmezdim o da meğer ne güzelmiş bi de today le tomorrow çok güzel kadınsı ve gizemli bi kokusu var- ki ben çiçek kokusu sevmezdim- opuyorumnanaktan

Kızlar 6lı fincan takımı alan oldu mu?kullanışlı mı?

Ben aldım canım. kütahya porselenin zaten tabiki kaliteli. 6'lı olması güzel. beyaz, ağız kısımlarında ve tabağın uç kısımlarında ince altın şerit var. üzeri gene beyaz kabartmalı desenli. ağız kısmına doğru genişleyen sade bi takım. kullanışlı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…