- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.221
satış yapan kim????
Canım arkadaşın biri şal satışı yapıyormuş komşusu felan benle irtibata geçin diodu.satış yapan kim????
bu kampanyada hediyeli sipariş süreci yok mu?
Canım arkadaşın biri şal satışı yapıyormuş komşusu felan benle irtibata geçin diodu.
Belki moderatörler silmiştir mesajı.Bikaç sayfa gerideydi.
İndirim broşürünü mü diyorsun?
Kızlar bana gelmedi indirim broşürü yok mu bu kampanyada?
avon temsilcisi olmaktan artık sıkılmaya başladım sipariş veriyorsun gelmiyor, o kadar ürün satın alıyorsun eline hiç bir şey geçmiyor, boşuna yapıyormuşum gibi geliyor bazen.. çevremden alanlar olmasa çoktaannn bırakmıştım ama iyi olan yönü geliş fiyatına alıyorsun sadece.
ALLAME canım açılıp denenmiş ürünü iade ettiğim zaman paranın geri ödenmesi nasıl oluyor ?
ya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben
Kızlar merhaba indirim katoloğundan neler kalmamış bilenler yazabilirmi tabi k-1 dende bitenleri yazarsanız menmun olurum yaa indirim katoloğu hep az geliyo bana yetişmiyo,elimde yok bakamıyorum eskiden netten bakıyodum yok bu sefer yaa...
Gökçen ben de çok merak ediyorum o iki kokuyu.
naturals şampuan ve saç kremini tavsiye ederim arkadaşlar ben memnun kaldım..k2 kataloğunda indirime girmişmi naturals
Kızlar 6lı fincan takımı alan oldu mu?kullanışlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?