- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.281
bende isteyeyim bari numune setindenya ben bu ay parfüm numune seti almıştım kızlar, nerdeyse bütün parfümlerin numuneleri var. az önce jet homme ye baktım aynı bvlgari man gibi kokuyor nerdeyse aynısı inanamadım. zaten jet homme ve jet femme çok güzeller.
yazalımm
bende isteyeyim bari numune setinden
Yazalım Avona canım ya bi önlem alsınlar.
Ben de yazıyorum.Kızımın altını değiştirip devam edeyim de yollayayım.
Ne dedin yazında sen?
Hepsini yazayım canım şimdilimit-hediyeler-fiyatlardaki küsurat-ve kesinlikle yaz şunu;malum diğer katologla satılan markayla bu sevgililer günü kampanyasında çook fazla kıyaslandığımız...
yazdım hepsini 3 ayrı mail attım
bayanın kokusu şeker gibi ama çookk yoğun,yapış yapış bi has verdi bana..erkek olanı da surrender a benzettik biz..
az önce yazdım ama yaz döneminde satış olmaz düşüncesiyle yapılan bi durummuş bu 7-8-9-10 .kam.da limit 40 oluyo(aksine ben en çok o dönemde satış yaptım)
canım "avon" a sor köşesi var ya hani şu temsilci girişi yaptığın zaman
temsilciye özel vs. oradaki avona sor kösesinin alt kısmında görüş ve önerileriniz
şikayetlerin neyse oaraya yazıp gönderiyorsun.
Canım dediğin yeri bulamadım ya da göremedim
iyi geceler kızlar cuma sipariş verdim,cumartesi geldi siparişlerim şaşırdım doğrusu bu ne hız böyle bravo alkisalkisalkis
gökçen avondan temsilci girişini yapınca yan tarafta avona sor var ona tıkla canım açılan sayfada en altta Yukarıda cevabını bulamadığınız sorularınız için buraya tıklayınız yazıyor tıkla ve görüş/önerileriniz kısmına yaz canımcım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?