Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende isteyeyim bari numune setinden

Yazalım Avona canım ya bi önlem alsınlar.

Ben de yazıyorum.Kızımın altını değiştirip devam edeyim de yollayayım.

Ne dedin yazında sen?

limit-hediyeler-fiyatlardaki küsurat-ve kesinlikle yaz şunu;malum diğer katologla satılan markayla bu sevgililer günü kampanyasında çook fazla kıyaslandığımız...

nereye mail attınız bayanlar ben de yazıcam şimdi şikayetlerimizi, ne kadar çok kişiden mail alırlarsa o kadar etkili olur hemde. ama iletişim adresi bulamadım.

bayanın kokusu şeker gibi ama çookk yoğun,yapış yapış bi has verdi bana..erkek olanı da surrender a benzettik biz..

ben beğenmedim o kokuları.bayan için olanda yazdığın gibi şekersi bi koku jelibon gibi

kokuyor ...

az önce yazdım ama yaz döneminde satış olmaz düşüncesiyle yapılan bi durummuş bu 7-8-9-10 .kam.da limit 40 oluyo(aksine ben en çok o dönemde satış yaptım)

sürekli 40 olsa ne olur sanki?bazen bi kampanyanın ikinci siparişleri oluyor sırf limit yüzünden veremiyoruz....

kimse yardımcı olmayacak mı???? şikayetlerimiz için avona hangi adresten mail atacağımı sormuştum az önce avona şikayet maili atan arkadaşlara?

canım "avon" a sor köşesi var ya hani şu temsilci girişi yaptığın zaman

temsilciye özel vs. oradaki avona sor kösesinin alt kısmında görüş ve önerileriniz

şikayetlerin neyse oaraya yazıp gönderiyorsun.

arkadaşlar "avon"a mail atalım atmasına da

daha öncede onca mail atıldı.hediye limitleriyle ilgili

avon ne yaptı bu konuda.?temsilcileri memnun edecek hiçbirşey yok.

zaten temsilcide çok.bence avon yine bildiğini okur....

iyi geceler kızlar cuma sipariş verdim,cumartesi geldi siparişlerim şaşırdım doğrusu bu ne hız böyle bravo alkisalkisalkis

Canım dediğin yeri bulamadım ya da göremedim

gökçen avondan temsilci girişini yapınca yan tarafta avona sor var ona tıkla canım açılan sayfada en altta Yukarıda cevabını bulamadığınız sorularınız için buraya tıklayınız yazıyor tıkla ve görüş/önerileriniz kısmına yaz canımcım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

obaa inanamıyorum ya maşallah acayip şaşırdım ben de bravo avona alkisalkisalkis

senin dediğin yere girmişim ama hiç görmüyorum alttaki kutucuğu şimdi gördüm :kedi:

Yok bu yurtıcı kargo ıle olmayacak bu iş..Gecen ayki siparişimde teslımat işini halletmişti avon ama persembe gelen kargom henuz adresıme gelmedı,kargoyu aradım ve öyle bırseyden haberımız yok sız alacaksınız demesın mı yıne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…