- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.241
Ben de sırf ürünleri indirimli alıyorum diye devam ediyorum üyeliğe.Cidden bi kazancı yok eğer ki büyük kitlelere ulaşmıyorsan.
Büyük kitlelere ulaşabilmek de çok zor,her elini attığın Avon satıyor.Aslında buna bi önlem alsalar daha iyi olur.Hem satanlar hem alanlar açısından.Az olunca satan daha kıymetli olur benim fikrimce.
Kızlar bir de ben fiyatlardan çok şikayetçiyim iyice düşürdüler.Zaten 3.40 yada 3.90 gibi küsürler çok.Müşteriler nedense o küsürleri zaten hiç görmüyo.3 liraya aldğı bi ruj zaten banada 2.6 a geliyor.Ee haliyle bi anlamı olmuyor.Haksızmıyım ama kızlar ya.
Ben de sırf ürünleri indirimli alıyorum diye devam ediyorum üyeliğe.Cidden bi kazancı yok eğer ki büyük kitlelere ulaşmıyorsan.
Büyük kitlelere ulaşabilmek de çok zor,her elini attığın Avon satıyor.Aslında buna bi önlem alsalar daha iyi olur.Hem satanlar hem alanlar açısından.Az olunca satan daha kıymetli olur benim fikrimce.
Kızlar bir de ben fiyatlardan çok şikayetçiyim iyice düşürdüler.Zaten 3.40 yada 3.90 gibi küsürler çok.Müşteriler nedense o küsürleri zaten hiç görmüyo.3 liraya aldğı bi ruj zaten banada 2.6 a geliyor.Ee haliyle bi anlamı olmuyor.Haksızmıyım ama kızlar ya.
bn aldım çok beğendim. sade sevenler için ideal bnce :)Kızlar 6lı fincan takımı alan oldu mu?kullanışlı mı?
Gökçencim ben tomorrow kullanıyorum memnunum.Ama todayla,far away i de merak ediyorum.Bidahaki siparişimle belki tester isterim
ya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben
Kızlar faturamı dün eşim o.ödemeden ilk defa ödedi.
saat dörtde.birgün sonra görünüyor ya cari hesap özetinde.
hafta sonu olduğundan dahamı geç görünür acaba?
Ya kızlar kajalstick kalemler sizde de buğulanma yapıyormu?Ne zaman sürsem bulanık görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?