Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ben de sırf ürünleri indirimli alıyorum diye devam ediyorum üyeliğe.Cidden bi kazancı yok eğer ki büyük kitlelere ulaşmıyorsan.

Büyük kitlelere ulaşabilmek de çok zor,her elini attığın Avon satıyor.Aslında buna bi önlem alsalar daha iyi olur.Hem satanlar hem alanlar açısından.Az olunca satan daha kıymetli olur benim fikrimce.

Kızlar bir de ben fiyatlardan çok şikayetçiyim iyice düşürdüler.Zaten 3.40 yada 3.90 gibi küsürler çok.Müşteriler nedense o küsürleri zaten hiç görmüyo.3 liraya aldğı bi ruj zaten banada 2.6 a geliyor.Ee haliyle bi anlamı olmuyor.Haksızmıyım ama kızlar ya.

haklısın canım fıyatlar gercekten cok dusuk ama hala musterıler bu fıyatlara pahalı dıye dusunuyorlar bazılarıda dandıkmı urunler dıyor bu kadar ucuz

kızlar ben de bu ay aldığım ürünler hakkındaki fikirlerimi yazayım size.
1) Naturals Çilekli Vücut Losyonu : MÜKEMMEL BıŞEY! Sabah banyodan sonra sürdüm ve bütün odam, vücudum miss gibi çilek kokuyor harika bi kokusu var. yapış yapış değil. çok kuvvetli nemlendirici bir etkisi yok ama vücudumun gerginliğini aldı. benim cildim yağlıdır ama vücudum kurudur biraz hele bayaz sabunla yıkandıysam kaşınırım. o kuruluğu ve kaşıntıyı tamamen aldı çok hoş bi losyon tavsiye ederim.

2) Perfect Wear Mascara : Ben bunu benim lisedeyken kullandığım rimel sanıp aldım ama ya yanlış hatırlıyorum ya da ne biliyim... biraz hayal kırıklığına uğradım. Fırçası diken diken olanları pek sevmiyordum o nedenle bunu tercih ettim yine. Kötü değil güzel yapay durmuyo kirpikler doğal bir koyuluk ve dolgunluk veriyor o bakımdan çok iyi.

3) Rich Mouist. 400 ml el vücut-yüz kremi: Kokusu pudramsı, kıvamı çok güzel bembeyaz bi krem. ben sevdim. vıcık vıcık yapmıyor hemen emiliyor.

4)Anew altın içerek gece kremi: annem almıştı bunu dün gece yüzünü temizleyip sürdük. sabah uyandığında yumuşacıktı yüzü. tabi zamanla etkisini gösterecek bilgi veririm ben

5)Kalpli rujlar (be mine- true love): mat ve kalıcı rujlar. hafif bir parlaklığı var ışıl ışıl değil ama tam mat da değil. oldukça pastel renkler. doğal bir görünümü var bunlarında bağırmıyolar insanın dudağında. belli belirsiz makyajı sevenler için özellikle çok ideal. be mine mat pembe, true love şeftali bronz bi rengi var onu daha çok sevdim.
yalnız 1 kere sürünce rengi pek ortaya çıkmıyor 2-3 kere sürdüğünüzde daha güzel duruyor.

6)Kuzenim ultra color rich spectra ve bronze treasure aldı. spectranın çok tatlı parlak bi pembesi var. toz pembe değil yalnız fuşyamsı. acayip sevdim. bronze treasure u bende kullanmıştım önceden güzeldir zaten baya adı üstünde bronz bi rengi var metalik görünümlü.

7) Color Trend brown-black-green göz kalemi: üçü de çok güzel. yalnız ben dün kahverengiyi sürüp çıktım evden akşama kadar durdu akmadı ama akşam çıkmadan yenileyim dedim galiba çok fazla sürmüşü. eve bi gittim öcü gibi olmuşum akmış falan. yani ona göre benim gibi aşırı sürmeyin siz de ya da kontrol edin

evet küsürat olayı çok gıcık. atıyorum 4.70 vericekse müşteri bazıları 5 veriyo üstünü almıyor. bazıları da 4 veriyor gıcık oluyorum. ever komik bi rakam velki ama kaç kişiden böyle böyle 30 kuruş 50 kuruş almasak zaten kar ciddi düşücek bizim için. onların o verdikleri kuruşların toplamıyla atıyorum ben kendime kalpli rujlardan almışımdır. ben de çok gıcık oluyorum.

bende aynen senin gibi düşünüyorum canım.o kadar çok "avon" satan varki.

bende bırakmayı düşünüyorum açıkcası.küçücük ilçede herkes temsilci valla.:1no2:

Kızlar faturamı dün eşim o.ödemeden ilk defa ödedi.

saat dörtde.birgün sonra görünüyor ya cari hesap özetinde.

hafta sonu olduğundan dahamı geç görünür acaba?

birde ben 10.kampanyada başlamıştım.o ay limit 40tl idi.

ne güzel az bi siparişin olsa hemen giriyorsun.

ondan sonra hep 75 tl.yılda kaç kez 40 tl oluyor limit.

eski olanlar yazsın lütfen...

Geçen arkadaşım okulda sürdü kajalk kalemi onunda gözü buğulandı canım ya.
benim göz kalemim flormar o yüzden bilemiyorum.
Avonun 2 tane kalemi var ama gözün içine sürmüyorum onları.o yüzden bilemiyorum.

Ya limit 40 yada 50 olsa ne güzel olurdu.Önceden 40 dı demek.Keşke düşse biraz ya.Zor oluyo.Bazen sonradan gelen siparişleri giremiyoruz.

ben yeni sipariş almadım walla.artık k2 den girerim ayın sonunda.gerçi daha 2 hafta var ama pek talep yok.

ya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben

bnimde faturam 75 in altına düşmüştü istediğim şeyler kalmadı diye. temsilcimi aradım sordum. sen siparişini vermişsin , o onların sorumluluğunda, gelmediyse senin suçun değil dedi. bnde bir dahaki faturada kargo ücreti ödemedim zaten. kargo parası vermiceksin :)

Kızlar faturamı dün eşim o.ödemeden ilk defa ödedi.

saat dörtde.birgün sonra görünüyor ya cari hesap özetinde.

hafta sonu olduğundan dahamı geç görünür acaba?

canım haftasonu olduğu için ya pazartesi çekerler parayı ya da çekmişlerse de pazartesiye gözükür. en geç salı günü görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…